a nebi dau rajš ene jeklene 16 al pa 15col feltne gor, pa te pride z gumami še zmer cenej kot če sam felge kupš. boš že zdržou te 3 al 4 mesce s takimi gumami. ne vem no. razn če te pa dnar razriva, ti pa priporočim mille miglia, ki bi najbl pasale na avto. pa brez zamere, sam moje mnenje.
Pa sej ti si že sam sodeloval na contestih, pa nisi bil tko slab, da si ne bi mogu treh parov felten nalepit. Če ne to, pa vsaj te trojne feltne prilepi, ki so že na nekem avtu... V skrajnem primeru napiši vsaj model felten... ampak pomoje se ne bo nobenmu dal iskat po netu, razn če bo kdo dobre volje :P
slicker: ma jeklene ne pridejo v poštev k pol bi čist izgled avta pokvaru, pa še pol ratkape lovit tm po cest že tko bo bedno zgledal z 17col ampak je treba mal manjše dat gor že zarad samih voznh lastnosti...
Fluid: ja doug že nism delu pa še photoshopa nimam trenutno
in bratom gre dobr
Daj probaj najdt feltne, ki niso tako naslikane kot te, ki si jih dal, ampak da so z diski oz. da so že kje na avtu. Drugače ti lahko te feltne zmontiramo gor sm nebo dobro izpadlo, če razumš kaj mislim.
bo bo lej če se ti gre za izgled uhhh teško bi jest glede na moje slike kupil 1 ali 2 če pa ne pol pa vzam najcenejše....
1
2
3
evo..
upam da se boš lažje odločil
Stari moj na ta avto 17ke absolutno ne sedejo. Dej si na zdejšnje feltne zimske gor, pa kup nove za letne. Vsaj 18, če ne 19ke.
Priporočam pa ti alessio wheels - za vsak žep se najde neki, tko da tud si škrt, boš neki zase najdu - majo tud replike od audija.
Jst osebno bi si vzel kromirane 19ke http://www.alessioalu.si/