Ker men to nekako ne gre, edin zrezat pa kopi paste , bi prosu enga če mi na avto nalima te litke k so na sliki, slike od litk so mau čudne, zato sm dau dve pa upam da se bo dal kj narest kolk tolk za primerjavo
pa hvala že vnaprej tistmu k bo to delu oz. naredu
tudi jaz se strinajm z vsemi da tiste k so že na avtu mu res lepo sedejo, vkolikor se ne motim so to platin model P32 vendar je problem v tem ker se v dimenziji 7,5x18'' ter z luknjami 4x98 ali 4x100 z excentričnimi vijaki ne dobijo, pa kolikor vem se tudi excentrični varnostni vijaki ne dobijo, te k sm jih pa spodej nalimu so mi tud ful všečne pa kolkor sm se js pošpilu mu tudi kr lepo sedejo gor, te se pa dobijo v ustreznih dimenzijah torej 7,5x18'' ter z luknjami vijakov 4x98 ter certifikat kjer je vpisana željena dimenzija gum 2225/40/18
če pa kiri najde platišče ustreznih dimenzij, ga pa na prošam da ga prilepi sem gor in pripiše točen model in kje se to zadevo dobi
hvala za to informacijo
na žalost saj zdele k siku pa sm kr nekej časa isku nisem našel te dimenzije, sem pa našeu še kr nekej drugih linkou uporabnih, pa bom jutr naprej brsku
bi se dal še tele gor nalimat? slikce pa nisem kake bolše najdu na žalost, so pa Toora R700, se pa tud te dobijo ustreznih dimenzij zame, vendar zaenkrat še brez certifikata
bi ti js ži napopou feltn noter meljaužent , sm mi je brezveze ti delat del pa če mi neč ne hasne pol jebena dimenzija, zato je pa tok mal izbire pr litkah, na žalost
AudiBoy je napisal/-a:mam užitek delat s tem sčasoma bom pa poskušal postati boljši..
evo ti ga na, za tvoj užitek bom spet poskrbel , če lahko spremeniš barvo avta na takšno kuker je na zgornjem, tisto neko temn sivo al kaka je ži pa šajbe mau na temnej daš, pa če se ti bo dal še une prve litke gor nalimej, sicer ni neka huda razlika med unimi prvmi litkami pavseen da vidim