Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Special Delivery Za Saleta od Gasovcev

Napisal/-a Mare9mm Po okt 13, 2003 8:20 pm

Nekoč sem zelo neumno začel kritizirati Gas Tuning Team :oops: in tudi Saleta, s časom pa sem dojel, da je na forumu itak preveč ljudi, ki sam kritizirajo :evil: in pa tudi da so Gasovci cool modeli 8) , dobr organizerani in ful predani tuningu in širjenju avtomobilizemske kulture po sončni strani Alp. Zato sem gruntal kako bi se oddolžil...

Pa sem mislu, da bi Saleta zasul z ene 100 takihle slikic (na katerih bi seveda čez par minut tudi vsak lahko opazil cool spedenane bele avtomobile... :wink: )
Slika :D

No, potem sem mi je porodila ideja, da bi mogoče Saletu ponudu kaksenga cool avatarja, da ga mal zamena... Naprimer:
Slika :)

Na koncu pa sem pregledal svoje slikice, če mam kje kako 323 in pol je padu en teden Photoshopa in pa tole, kar je tudi moje končno darilo Saletu, ki pa ga seveda lahko skombinira s prejšnjima dvema in si nardi še bl cool podpis za Forum...
Slika :P

Zanima me samo:
Sale, kaj zaboga čaraš tm zadej okol tanka? Maš zdej dve lukni, sem vidu v Gamelnah, pa neki odprt pa to???
Pa, a si zamenu feltne, al se men sam zdi?
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Po okt 13, 2003 8:32 pm

He he, nice job! :D
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Po okt 13, 2003 8:41 pm

Zelo pohvalno in "vzorno od tebe" za takšno opravičilo :wink: RESPECT - Avatar je zelo lep!
Sale - zgrabi ga! :lol:
Slika

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Po okt 13, 2003 8:44 pm

Dobro, res dobro ej. :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po okt 13, 2003 8:50 pm

Moram priznat, da sem ostal brez besed - resno. Sploh ne vem kako bi se ti zahvalu, sploh za tole zadnjo sliko, ki je res fantastična, enkratna, super in gre definitivno v moj podpis. Svaka čast in res hvala. Res lepa gesta 8) 8) .

Tiste kritike oz. nesporazum (bolj pravilno) so že davno pozabljene :wink: , brez skrbi. Pijačo imaš pri meni definitivno v dobrem.

Ja feltne so res druge, sicer enakih dimenzij ampak drug dizajn in firma. Pač včasih dam ene, včasih druge, malo za popestritev. Tam kjer je pa drugače luknja za bencin je pa pri meni neka napeljava za dodatni backup akumulator, vendar sem bil tokrat brez pokrovčka, ker je pri airbrush majstru in bo na njem en tak morski psič™ narisan :twisted: . Kar se same prireditve v Gameljnah tiče, je bila bolj švoh udeležba ampak je bilo pa vseeno zabavno. Me veseli, da si si zadevo ogledal.

Še enkrat res hvala za vse slikce, sem jih ful vesel :) .
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po okt 13, 2003 8:56 pm

hmmm mare9mm kaj če bi ti še mojga mal predelu a?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To okt 14, 2003 12:14 am

Evo slika v podpisu je že poštimana - sem malo skombiniral s prejšnjo, upam, da ne zameriš :wink: . Ampak res, sploh ne morem verjet kako dobro ti je uspela ta slika; še celo tist lovilec zraka na strehi se vidi, pa zadnji spojler, pa feltne, pa sprednji odbijač, pa klipsne na haubi :o ; skratka res fantastično dobra slika :!: :!: :!:

Po moje te bodo kar zasuli z željami če lahko še druge avte narediš :P :D .
Slika Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To okt 14, 2003 6:40 pm

ja ful ses potrudu, pa lepo ti je ratal... svaka čast... :)
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) To okt 14, 2003 6:47 pm

Sale je napisal/-a:Evo slika v podpisu je že poštimana - sem malo skombiniral s prejšnjo, upam, da ne zameriš :wink: . Ampak res, sploh ne morem verjet kako dobro ti je uspela ta slika; še celo tist lovilec zraka na strehi se vidi, pa zadnji spojler, pa feltne, pa sprednji odbijač, pa klipsne na haubi :o ; skratka res fantastično dobra slika :!: :!: :!:

Po moje te bodo kar zasuli z željami če lahko še druge avte narediš :P :D .

Sale tablco GAS TUNING si pozabo tud to je gor!Res je zakon slikca
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To okt 14, 2003 7:36 pm

Res hud avatar, svaka cast Mare9mm, a bi se men...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

pohvala

Napisal/-a seat To okt 14, 2003 7:51 pm

Nisem imel kej za delat pa sem pogledu se malce drugih debat.Sam tole me je pa prijelo da bi se jst neki napisu zraven.To kar je naredu Mare9mmje res pohvale vredno,dandanes je zelo malo ljudi(mladine)ki bi se tkole javno opravicila,ceprav nevem kaksne spor sta imela sej to itak ni vazno ampak dejanje se mi je zdelo plemenito.Pa naj me kdo drzi za besedo ce ni tako.Kar tako naprej pa cim manj "sporov" in nesporazumov in pomoznosti takilih debat pa bo forum se dolgo zivel uspesno. :DDD :pivo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

G-4S

Napisal/-a G-4S To okt 14, 2003 7:58 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch To okt 14, 2003 8:24 pm

Svaka cast :wink:
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To okt 14, 2003 8:39 pm

lepo lepo.

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To okt 14, 2003 9:24 pm

G-4S je napisal/-a:UF, svaka čast in za gesto in za slikco! Res si mojster. Ko še mal spedenam svoj H-UNIT, te bom hitro prosil za eno takole slikco. seveda nagrada v obliki :pivo sledi.

kr lepo v vrsto... :D:D
sva jaz pa habbke že pred tabo :D:D:D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund To okt 14, 2003 10:50 pm

Cool tole! 8) 8) 8) :D

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

uf, ker odziv

Napisal/-a Mare9mm Sr okt 15, 2003 3:16 pm

nisem pričakoval tako burnega odziva :oops:

No, zaenkrat sem zelo vesel, da vam je ušeč. In v vsesplošno veselje se bom potrudil tudi za druge kej narest. Itak skoz pred Photoshopom visim... :lol:

No, je pa Saletov avto všeč velik folku, tko da sem mel kje gledat, k sem hotu podrobnosti njegovga stylinga vidt. Maki, od tvojga mam eno svojo fotko iz GrAsupla, sam takrat še ni blo gor "carske tetovaže" (BTW: a maš to sploh od CarTattoo al je blo drgje delan? ), sem itak ziher, da je dobr dokmentiran tud na galerijah, tko da COMING SOON!

Ampak ne tok soon, k ta vikend me ne bo doma.Grem verjeten na EquipAuto salon opreme za avto industrijo, ki se dogaja v mojem najljubšem Evropskem mestu - v Parizu! :D Morm jt zarad svoje trenutne službe. Po drugi strani je pa tud ena hala označena na načrtu sejma z magično besedo "TUNING"! :twisted:
Aja pa še Ta Novga Megana bom verjetn za prevoz dubu....pol pa Deutsche Autobahn pa "move, b***h, get out the way!":twisted: Pa gas do daske.

Uglavnem, tudi drugi avatarji pridejo na vrsto.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

maky
Moderator foruma

Re: uf, ker odziv

Napisal/-a maky Sr okt 15, 2003 3:26 pm

Mare9mm je napisal/-a:. Maki, od tvojga mam eno svojo fotko iz GrAsupla, sam takrat še ni blo gor "carske tetovaže" (BTW: a maš to sploh od CarTattoo al je blo drgje delan? ), sem itak ziher, da je dobr dokmentiran tud na galerijah, tko da COMING SOON!

to mi je en kolega delal.... je blo treba eno prasko prekrit :wink:
če ne boš našel nobene pametne slikce mi sporoči na pm pa ti jo bom poslal...
(bom šel pač avto poslikat)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr okt 15, 2003 3:29 pm

ej Mare9mm dj mau posliki u parizu uno dvorano z naslovom tuning... :P
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr okt 15, 2003 4:02 pm

Nice nice lepo Mare9mm! :pivo
A se se lahko meni zameris pol pa da se mi odkupis naredis eno hudo jugo fotko za podpis? :lol: :lol:
hehe
LP
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov