Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po jun 20, 2005 6:44 pm

ja ful dobr no... po si pa nabavš še kšnga psa iz takga materjala, pa ga maš skoz u avtu ;)

mal heca... pol mal posliki kako pa kaj bo... :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jun 20, 2005 7:17 pm

kok maš pa ti kej dnarja? :D ker predvidevam da boš to use dala narest? al boš sama to delala? tut če sama to delaš pride zlo zlo velik dnarja..

lp

tamala:)
Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Po jun 20, 2005 8:18 pm

A ti niso doma povedal da se ne sprašuje kolk maš denarja ;) Drgač bomo pa to čisto sami delal, tako da vse kar me bo prišlo bo material. Razen barvanja avtomobila in pa felten in gum. To se bo pa itak ceneje dobil. Sam pssst :)
Kaj a bi rad da še tebi naredimo kakšen odbijač?

papa, tamala :P

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po jun 20, 2005 8:58 pm

če že ponujaš, pol pa lohk ;) :P A tapeciral sedeže bote tut sami?

lp

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Po jun 20, 2005 10:07 pm

Vse bomo sami delal. En frend mi bo delal sedeže, jst mu bom pa pomagala. Za odbijač se pa da zmenit, sam pol ko bosta moja končana.

papa ;)

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a smajli To jun 21, 2005 11:07 am

tamala me prav zanima kak zgledaš, po mojem si cela roza, roza lasi, roza nohti, roza šminka, seveda roza oblekce...

ni kaj, fajn se boš zlila z avtom, od vse te roza barve se te za volanom niti videlo ne bo, kot kameleon zakamuflirana :EE

LP! ;)

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) To jun 21, 2005 12:00 pm

Hihi, samo nasmejem se ti lahko smajli :D :D :D

Uporabniški avatar
GOX
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a GOX To jun 21, 2005 8:55 pm

smajli je napisal/-a:tamala me prav zanima kak zgledaš, po mojem si cela roza, roza lasi, roza nohti, roza šminka, seveda roza oblekce...

ni kaj, fajn se boš zlila z avtom, od vse te roza barve se te za volanom niti videlo ne bo, kot kameleon zakamuflirana :EE

LP! ;)

hehe punca ni roza še daleč od tega

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid To jun 21, 2005 10:41 pm

Slika

:EE

joke joke, lep avtek
Slika

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Sr jun 22, 2005 9:40 am

evo sm neki naredu zdle sm ne vem če je to ta prag k je tm narisan .. jz vidm sm eno lukno pač tm u pragu na unmu peugeotu pa sm pol tko narisu .. če s mislna drugač pa povej komot spremenim ;)

Slika
Slika

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Sr jun 22, 2005 1:57 pm

Lepo lepo. A bi se zdej dal še haubo spremenit, ker na slikci izpade kot da so sam nalepke gor. Pri Peugeot-u je bil bolj izrazit V izrez. Po želji lahko odstraniš tudi honda znak. A bi stranski smerniki lahko ostali beli. Ogledala bom izbrala pa tista, ki nimajo smernikov. Zadnjo luknjo pri pragu bi prestavila malo višje tako da se konča skupaj z letvico. Poleg tega feltne v živo izpadejo še minimalno večje, zadaj jo lahko prestaviš malo bolj na ven. Odbijač je na Peugeot-u izpadel veliko bolje, bi pa nekaj v tem stilu imela tudi na Hondi. Najbolj da kar sami mal sprobavate kaj bi zraven sedl. Potem bom pa že povedala ali mi je všeč.

The best ste, hvala!

cau cau, tamala :P

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Sr jun 22, 2005 8:16 pm

sploh nisi zahtevna :twisted: a si tak pedantna tudi v postelji? ;)

LP! ;)

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Sr jun 22, 2005 9:01 pm

ok se bom potrudu ;) :D pa tud odbijač sm že mislu kak drug dat ker je ta precej nezanimiv ... bom probu kaj izbrskat ;)
Slika

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Sr jun 22, 2005 9:57 pm

A bi mi lahko probal gor dat tale odbijač? Bi po moje ful dobr izpadel.

Slika

Od kje me pa poznaš GOX? Smajli, pojdi komu drugmu mal najedat :D
papa, tamala ;)

2FAST4YOU
Nov uporabnik

Napisal/-a 2FAST4YOU Sr jun 22, 2005 10:00 pm

smajli je napisal/-a:sploh nisi zahtevna :twisted: a si tak pedantna tudi v postelji? ;)

LP! ;)

teb se je pa čist poslabšal da take pišeš

Uporabniški avatar
smajli
Novinec

Napisal/-a smajli Sr jun 22, 2005 10:58 pm

2FAST4YOU je napisal/-a:
smajli je napisal/-a:sploh nisi zahtevna :twisted: a si tak pedantna tudi v postelji? ;)

LP! ;)

teb se je pa čist poslabšal da take pišeš

2FAST4YOU ko boš pri spovedi se spovej še zame :roll:
heca v tvoji družbi očitno ne poznate? pogovarjate se pretežno o vremenu, če pa se kdo pošali, pa ga pošljete klečat na koruzo, ker se mu je "poslabšalo". mislim wtf :bonk

itak pa je blo vse skupaj mišljeno glede njene zahtevnosti. eni se trudijo zanjo, pa vedno še najde 500 detajlov da popravijo, pol pa čez teden ugotovi da ji ni všeč in spet na novo vse. mislim, koji k. jo motijo žmigavci na špeglih in dejstvo da so feltne malenkost premajhne in da so malo obrnjene? photoshop priredba je samo okvirno da vidiš kak zgleda, ne pa da zaradi takih malenkosti jebeš folk v glavo. grem stavit da bo pol ko bojo (spet) vse nardili kot je želela, našla še 10 stvari ki jih bo treba popravit. čez dva tedna pa bo na vrsti spet nov odbijač in na koncu še tretji avto :bonk

tamala pa brez zamere :P

LP! ;)

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Če jun 23, 2005 6:47 am

LOL smajli... ;)

sj jest te razumem... je blo treba na vrat na nos pežoja spedenat, ki ga sploh še ni blo... enkup različič... nakonc se je izkazal da je bil pežo honda... :) bogvedi kaj še bo... :)

tamala pa tud od tuki brez zamere... :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jun 23, 2005 8:31 am

čist res tamala sicer nisem sodeloval pri tvojih predelavah amapak nevem kaj ti je da kr miljon stvari bi neki sprobala pa kaj jest vem.... :x
mal zamori to... :(

dej ti raj posliki svoj avto če ga maš ne pa sosedove.... pa tut če je fičko al pa bolha ni važn sej je tvoj... :P
ne pa da nam tuki govoriš da najprej na pugija pol na hondo a to bi ti rada vidla ker avto bi bil lepši al kaj...
ne štekam te res ne.... :?

LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 23, 2005 9:04 am

to me nekak spominja ja one teme joooo stari še 2 leti pa naredim izpit pa si bom kupo hondo dajte mi jo zdaj zrihtat da vidim kaj morem predelat da se bom lahko čez oba zica vlego pa roko vun dal čimbol.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Nov uporabnik

Napisal/-a tamala:) Če jun 23, 2005 9:35 am

:D Avto je dejansko res moj. Meni je vseeno če vrjamete ali ne. Saj me boste videli na cesti, pa boste mogoče potem svoje besede nazaj vzeli. V detajle grem pa ravno zato, ker mislim po slikci delati odbijače in ostale stvari in hočem videti, kako bo točno izgledalo, ko bo končan. Če tega ne morete dojeti, potem vam ne morem pomagat. Sicer pa vsi tisti, ki ste mi pomagali predelat res hvala!!!

pa brez zamere, tamala :P
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost