Liquid je napisal/-a:peace
ok

crxman je napisal/-a:febo: res zelo lep izdelek si naredu--->felgice so mi hude
wheelie: tud tvoj izdelk je lep--->mot me pa stranski prag...ful mi čudn zgleda ...pa felgice se mi zdi da so čudn gor ne vem vsaj spredna mi res čudna zgleda
pehtren: tvoj izdelk še kr no ---> felgice so mi dobre...mot me pa barva kok sm ti že reku nima nobenih odsevov, pa mislm da maš premajhn kontrast....zlo me a mot tist rdeč kvadratk, ne vem kako ti je to ratal sam mi ne zgleda
to je moje mnenje
lp
kul, sam hotu sm vedt zakaj, čeprav se mi še zmeri ne zdi fer ampak prav.febo je napisal/-a:am tkole je an
k sm vidu
http://slike.lublana.com/pics/hamann-f1099.jpg
na žalost par minut po glasvanju sm se tko odloču - ne zdi se mi gut če je pač pol avta copy-paste (sj ne rečem da jest delam kj drgač ampak večalmn spremenim stvari še)tole je pa zame too much-pa brez zamere perko84
če pa kerga kj mot nj pa zbriše moje glasvanje
crxman je napisal/-a:amm..ne perko jst nism vedu :P sam sej itak boli mene kur.c k itak vem da jih vlik copy paste dela...tud sam kej tko nardim...čeprov pa probavam čim manj ker mi je bol da sam kej pobrašam...boljši filing![]()
febo to da si spremenu glasove se pa tud meni ne zdi prav....ker če pogledaš druge izdelke boš tud vidu da so nekateri c/p še več kot perko![]()
ma sam boli me kur.c :P
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost