dj_em je napisal/-a:jorgeus sem hotu jest tut komentereat crxmanov most sam nekako nisem našel pravih besed...
zato sem se raje vzdržal...
jorgeus pohvale za tvoj komentar....
amm glede Tipota pa tko ta avto nebo nikoli prišel v realizacijo, zakaj?
Zato ker enostavno ni financ za take bedarije kot je polepšanje 12 let starega avta itd...
al pa tut če bi bil nov.. jest mam avto za prevoz ne pa za šov to pač naj delajo tisti ki za to imajo čas in denar...
da nebo zamere vsekakor rad pogledam stunan avto staylan pa kakor koli že zgledal... pač tist k se v to upa spustit svaka čast ker potrebuješ veliko časa in pa denarja kar si pa v tem svetu ki tako drvi nekateri nimamo časa prvoščt....
trenutno
med tem časom je ratala še ena verzija pa jo bom gor ruknu... kmal tko da..
drugače pa hvala za komentar...
kar se realizacije tice, te cist razumem.

Je pa res odvisno od posameznika, kaj si v zivljenju zada kot cilj, in ce je to stiliziranje avta, tudi prav. Konec koncev gre za neke vrste ustvarjalni pristop, kar je plus v mojih oceh, prav tako kar se vlozenega truda tice, o smiselnosti pocetja...jah no, vsak ma kaksno nagnjene, ki predstavlja za koga drugega morda nesmiseln strosek...Smo pa se tisti, ki se zadovoljimo z virtualnim priblizkom.
Osebno mi bolj dopade prva varianta, ne vem, zdi se mi, da na to formo avta bolj pase prvi bumper...pa tud meglenkam se ni treba odpovedat...
Kar se pa komentarjev tice; malce sm plasna, ker je veliko pregovarjanja v tem koticku, pa da ne bi kdo narobe vzel, da hocm pamet solit al pa kej.

ops: