pehtren je napisal/-a:hmm ne vem po mojem bi mogu ti zmagat perko, brez zamere hepič ampak men se nekak tvoj ne zdi boljsi od perkotovga![]()
sem neki stel pa hepič vod ampak ne vem no
HeP][MeN je napisal/-a:a si uzalen k si tok u nulo skopipejstal vse dele, pa vseen ne vodis pr glasovanju? jafakno, sj ti bom jst dal 3 pike. pa se komu bom reku naj ti da, ok?![]()
da bo tvoj ego potesen in tvoja predelava tudi uradno najboljsa. ker nekteri pac ne zvimo za conteste na a.com tko kot ti ocitno
S|icKeR je napisal/-a:pismo no pa a ste 5 letni otroc al kaj? matr vam je pomembno kok kdo copy pasta. ja pišuka no, pa kaj. jz prznam da sm usak avto do zdj še copy pastal in ker moji izdelki niso a-klasa se noben ne prtožuje. ko pa bom enkat (mogoče)tko dobr, da bojo izdelki redno med prvimi tremi bo pa itak vse spet narobe. djte no, get real. aja pa še to: pa kaj če je mel že vse pripravleno za contest oz za ta avto? jz in še marsikdo drug bi naredu isto. pač najdeš dobre dele, jih probaš upasat na en avto in pol pač tist avto daš. djte folk get real, pa že nehite enkat s temi bednimi izpadi kok je kdo kopirou. itak pa vsi vemo da ste par šoperjev k skoz kritizirate skup povezani, kar je itak več kot očitno.
pa upam da ne bo kdo zameru.
Liquid je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:pismo no pa a ste 5 letni otroc al kaj? matr vam je pomembno kok kdo copy pasta. ja pišuka no, pa kaj. jz prznam da sm usak avto do zdj še copy pastal in ker moji izdelki niso a-klasa se noben ne prtožuje. ko pa bom enkat (mogoče)tko dobr, da bojo izdelki redno med prvimi tremi bo pa itak vse spet narobe. djte no, get real. aja pa še to: pa kaj če je mel že vse pripravleno za contest oz za ta avto? jz in še marsikdo drug bi naredu isto. pač najdeš dobre dele, jih probaš upasat na en avto in pol pač tist avto daš. djte folk get real, pa že nehite enkat s temi bednimi izpadi kok je kdo kopirou. itak pa vsi vemo da ste par šoperjev k skoz kritizirate skup povezani, kar je itak več kot očitno.
pa upam da ne bo kdo zameru.
sploh se ne gre za kopiranje,ampak za strastno željo po zmagi in vidnem (brezveznem) razočaranju po ugotovitvi da zmage ne bo,mislim sej se mi ne da razglabljat,kaj se sploh tuki mučim
Liquid OUT...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov