Car-t-maN je napisal/-a:evo se moja malenkost ze par let se ukvarjam s temu. to sm bil na hitr naredu (20urc). nc nism tko delov da bi pretiravov ampak tko u izi
voO je napisal/-a:@splash, mal se umir.
Vsak ima svoj mnenje.. men osebno je cartmanovo delo profesionalno, detailirano in zasnovano na dobri ideji.
Fant ima talent in ve, kaj dela.
Tud za perkotovo sliko sm reku, da mi je všeč asfalt.
perko84 je napisal/-a:zdj mi pa prosm pokaž kje vidš kakšen detajil, razen tega da je vse kockasto. Lepo vas prosm. Razen tega da delam na oddelku za digitalno obdelavo slik, in delam samo v ps-u mism da vem kaj govorim.
Pa ne serite da sm kj kopiru, ker če druzga ne-najte mi F700 v podobni perspektivi, kao nek profi ne s***
perko84 je napisal/-a:zdj mi pa prosm pokaž kje vidš kakšen detajil, razen tega da je vse kockasto. Lepo vas prosm. Razen tega da delam na oddelku za digitalno obdelavo slik, in delam samo v ps-u mism da vem kaj govorim.
Pa ne serite da sm kj kopiru, ker če druzga ne-najte mi F700 v podobni perspektivi, kao nek profi ne s***
Ninja333 je napisal/-a:Drugič, ko boš uporabljal motion blur, ga uporab samo za ozadje ali pa samo za avto.
Če se vrtijo kolesa, se vrti tudi VW znak.
Tisto glavo si mal čudn not nalimov - poglej kje je naslonjalo za glavo
Znižal pa prebarval si pa vredu. Pri spreminjanju barve sam paz, da vse ostalo, kar ni pleh (smerniki, špranje grilla..) ne prebarvaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov