Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So feb 07, 2004 2:47 pm

Tomekk

Uporabniški avatar
.:alex:.
Novinec

Napisal/-a .:alex:. So feb 07, 2004 3:10 pm

sporty je napisal/-a:Po dolgem času en konkreten glas in malo kometarjev zraven:

bsmuk31: ni mi všeč barva stekel, sprednje luči vlečejo na forda mondea (so original čist lušne), potem mrežica > al je sploh ni, al pa v vseh luknjah > tako da je skladno, air intake na strehi je extremno čudno postavljen. Pohvalil bi izjemno dobro postavljen zadnji alu spoilar na ritki in izjemno privlačen sprednji del. Pa kot celota deluje luštno 8) .
RegY: ne vem kaj si mislil narest... cartoon? Sej v te smeri bi biu dober začetek, ampak nekako nima smisla par črt na rumeni podlagi...
Just_in: že malo prevečkrat pokazan "murcielago kit", apak vseeno paše na avto > če bi bil malo bolše narejen, sepravi sprednji spoilar je drugačne barve glede na haubo, linija okoli sprednjega blatnika se kar prekine ob prihodu na sprednji spoilar, hondin znak je nekam potlačen in izgleda narisan, (pre)ogromna luknja na boku ( ne vem čemu služi), zadnji spoilar ni podalšan, alu wing bi v realnosti tako štrlel da bi bla groza in še največji kiks > zelo slaba resolucija slike ( preveč blura?). Drugač pa, če malo od daleč pogledaš, kar prijeten avtek na pogled (seveda brez alu winga :wink: ).
KMX: Veke na lučeh so kar všečne, vendar na sprednjem delu pokvarijo vtis meglenke > predvsem zaradi slabe izdelave (izgledajo kot osvetljeni beli krogci) in napis HONDA, ki je nerealno postavljen (ker ni raztegnjen po plastiki) > enako nerealen je tudi hondin napis na vetrobranskem steklu! Potem zadnji wing na ritki > čist u drugo smer štrli, potem da pridobi na debelini in z neko čudno krivino izgine za karoserijo :shock: ... Drugač pa lepe feltne!
vizo: ena najslabših izvedb tega contesta... porazna kakovost slike, ogromen luft med zadnjim spoilarjem in zadnjo gumo (nevem kak maš to, samo bok podalšan zadi pa nič?), mecin znak na felgah bi lahko zabrisal, potem Kje so vrata? In kaj si naredil z prelepimi originalnimi lučmi :shock: ? Kaj je to dostavno vozilo? Ajaja... Prag je čuden, spet neka brezvezna (pre)velika luknja... sprednji spoilar zamaknjen, desna luknja skoraj enako velika kot leva, plastika med njima neskladno postavljena glede na haubo... SKRATKA vizo, še veeeliko žgancev pojest, pa brez zamere! :wink:
Metachlone: prevelike sprednje lučke, alu wing zadaj štrli, spet ta luft med zadnjo gumo in zadnjim spoilarjem > nevem zakaj tako delate? To je pa tut vse! > sepravi (pre)malo narejenega. :wink:
Tomekk: kar všečen avtek, luštna barva, nekaj čudnega se (spet) dogaja med zadnjo gumo in spoilarjem > vendar ti se vsaj trudiš (s tem luftom mislim, drugač vem da se vsi trudite) :D . Ampak me ne pritegne dovolj... :wink:
Viper123: nekako najbolj všečen avtek tega contesta > prijetna barva, skladna športna oblika, lepe feltne, ušeč mi je rdeče usneje, zadnji spoilar na ritki, pa tudi ceu body kit je fleten :wink: . Edini opazni kiks je tista zajeda na desni strani v sprednjem spoilarju (drugič kaj takega zapolni z mrežico nekako do polovice). Pika na i, pa bi bilo nižanje za 5cm in distančniki na zadnjih gumah. Maš moj glas :D !
HeP][MeN: tudi nek všečen jap style bodykit, vendar ima malo več kiksov... naprimer štrleči sprednji spoilar ne pride skupaj z pragom ki je spredaj lepo zlit z blatnikom v nasprotju zadnjega dela, kjer se štrleči zadnji podalšek lepo ujema z štrečim zadnjim koncem praga . Pa tudi vsa ta štrlečnost kita mi ni povsem všeč... Potem so še feltne malo zamaknjene in spustil bi ga lahko za 5cm, podobno kot Viper123.
2Fast 2 Furious: Všečna predelava sp. luči, zanimivo speljan prag, luškan zmaj, tu pa se luštnost konča :cry: , alu wing postavljen previsoko v breg :lol: > bi moral stati čisto na zadku... preveč lukenj na sprednjem delu (oz. bi lah ble, če bi ble bol estetsko povezane), pretemne feltne ne pridejo do izraza, in tako kot pri vizu, mi ni všeč tale nelogična iztrebitev zadnjega stekla.
Mare9mm: ZELO natančno izdelano, nebeško lepe feltne, super veilsaide prag > AMPAK, alu wing nesprejemljivo prevelik ter čudno postavljen in sprednji spoilar zamaknjen. Vsekakor prevelika kiksa za zmago :wink: ... potem je pa še ena "mala" nesprejemljivost, nekam mali in zamaknjeni disk na sprednji gumi, zadaj pa, :?: Zadaj sploh ni zavor :shock: ... ajajaj...
S: Za izvirnost dobiš prvo nagrado, na avtu je kiksnjen alu wing ki štrli nakam visoko v zrak in je nastrojen v napačno smer... razen če je na sredini zalomljen, ampak potem bi moral štrelti še v drugo smer! Dobra barvna kombinacija, ampak predvsem beli del je zelo nerealen. Punčka je lušna, vendar ne zna šraubat... kaj povezuje tako kratka prečka ki naj bi povezovala levi in desni sprednji del? Ziher ne izbolša vodljivosti... (mislim tisto strutbrace al kako se reče v ang.? slovensko ne vem kaj je)
Mih@: vsak začetek je težak :wink: , potrudil si se! Najbrž pvi avto ki se premika bočno :lol: ... ozadje bi lah pustil pri miru :? ? Pa spoilarje drugič pobarvaj in bo že boljše izgledalo!
.:alex:. : neka boga mala slikica na kateri se ne vidi dovolj, za pravo oceno... naredila je samo spacan avto :? . Če pa malo bolj na ozko pogledaš (malo zamižiš), se pa pokaže cortkan voziček :wink:

To je to, zdaj pa bom spet nekaj časa tiho.

sory ampak neki te morem opozorit da nisem NAREDILA AMPAK SEM NAREDU!!!!!slika je pa zarad tega majhna k sem bil cel teden brez racunalnika pa sem v petek ob 18:00ih zacel pa sem majhno naredu zarad detajlov ki jih nisem mel cajt dodelat!!!moj glas pa S-u

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm So feb 07, 2004 3:10 pm

Moj glas ma Viper123, ker je uporabil dejansko obstoječ kit za Accorda! Pa fajn je narjen.

"S" mi je tud carski, razen sprednih luči, pa bejba je nepotrebna ker odvrača pozornost opazovalca. Pa še senca ji pada za ene 90 - 100 stopinj preveč v smeri urinaga kazalca... Mogla bi padat navzdol po sliki... Sam ta zadn spojler je pa res carski...perfektn.

Sporty, za moj Carbon Wing vem, da ne štima, ampak, ker sem tole vse bol na hitr naredu, k že itak premal spim...Pa spredn odbijač je postavlen perfektno, narobe stoji okrasna letvica z honda znakom...sem ene 3krat popravljal, pa mi ni znesl, sorry. Za zavore je tud zmankal časa...bo drugič bolš.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So feb 07, 2004 3:14 pm

vsekakor mih@ :)

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH So feb 07, 2004 3:40 pm

moj glas gre s-u

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 So feb 07, 2004 5:26 pm

sporty je napisal/-a:Viper123: nekako najbolj všečen avtek tega contesta > prijetna barva, skladna športna oblika, lepe feltne, ušeč mi je rdeče usneje, zadnji spoilar na ritki, pa tudi ceu body kit je fleten :wink: . Edini opazni kiks je tista zajeda na desni strani v sprednjem spoilarju (drugič kaj takega zapolni z mrežico nekako do polovice). Pika na i, pa bi bilo nižanje za 5cm in distančniki na zadnjih gumah. Maš moj glas :D !

Najprej hvala za glas in dobro namerne kritike :oops: :D
Da ga nisem spustil sem opazil šele, ko sem že objavil sliko, tako da... :roll: ...next time :D

Jaz pa dam glas za Tomekk-a...spet :D Barva je :shock:

LP
Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So feb 07, 2004 6:20 pm

Mare9mm
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
vizo
Nov uporabnik

Napisal/-a vizo So feb 07, 2004 6:38 pm

KMX
Slika

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ So feb 07, 2004 7:02 pm

Clo en glas sem dobil! Jupiiiiiiiii! :P :twisted: :roll:
Drgač pa S! Kako si tako lepo pobarval avto z belo???
http://mr.si/

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So feb 07, 2004 7:16 pm

Tomekk
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 So feb 07, 2004 7:41 pm

Tomekk

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 So feb 07, 2004 9:14 pm

Tomekk 8)
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So feb 07, 2004 10:44 pm

Viper123

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ So feb 07, 2004 11:48 pm

s definitivno
Slika
02' TOUGE GHOST

Shark 500
Nov uporabnik

Kraj: bevke

Napisal/-a Shark 500 Ne feb 08, 2004 2:01 pm

2Fast 2Furious 8)

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Po feb 09, 2004 12:49 pm

Tomekk :wink:

Uporabniški avatar
Vitek
Novinec

Re: PhotoShop Contest 31 / Glasovanje

Napisal/-a Vitek Po feb 09, 2004 5:15 pm

Glas KMX, čeprav tudi ostali niso vsi slabi!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po feb 09, 2004 8:07 pm

KONEC GLASOVANJA

S - 12
Tomekk - 6
Viper123, KMX - 4
Sporty, Hep][Men - 2
bsmuk31, just_in, 2F2F, Mih@, Mare9mm - 1
Ostali: - 0

S do 21.00 maš čas da objaviš naslednji contest. 8)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Po feb 09, 2004 8:20 pm

Upam da me ne bote preveč sku.cal ker sprašujem to tuki ampak inštaliru sm PS7 in me zanima kje naj najdem navodila. Napotke za učenje. Pred časom sem za že malo igral ampak zbrisal vse linke tko da ne vem kje nej najdem.

Tnx Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po feb 09, 2004 8:25 pm

tomaz40, ce je to to kar mislis

http://www.photoshopjunkie.com/tutorials/
SlikaSlika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost