Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To feb 17, 2004 8:39 pm

Končno Mercedes!!!!!!!!!! :D :D

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo To feb 17, 2004 10:29 pm

Ej Safrane ne zdej lepit 10 variant tle not.Pač odloč se za eno pa jo daj v končne izdelke.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To feb 17, 2004 10:51 pm

Sej vem, da me boste kregal, ampak safrane tvoji predelavi iz druge osnove sta najhujše. Edino meco, k mi v osnovi ni všeč, si naredu tko, da sm se zalubu vanjo.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To feb 17, 2004 11:08 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Upam da se nebom komu zameril sam nesmemo bit kot nore kure... :wink:

Lp :twisted:

He he.

Ja veliko vas je ratal. To bo sedaj postalo ena huda konkurenca, cez par let bodo sponzorji pa ze kar talal take avtmobile zmagovalcu kot ga bo sam ustvaru.

Bo treba enga ornk petelina da res ne boste kot kure vsepovprek packal te slike po postih :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr feb 18, 2004 1:21 am

SAFRANE je napisal/-a:HeP][MeN je sicer vzel zadnji odbijač od Lorinserja =ni švoh ni švoh...čeprav men osebno je sportcoupe (in nasploh večina vozil) najlepši če je samo malo bolj v podn,kšn prag pa lepe felgine in to je to...extrem-tuning na takih avtih men osebno ne sede...

hepimen je vzel kr cel kit od lorinserja, ne samo zadnji odbijac :twisted: :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr feb 18, 2004 1:35 am

SAFRANE prosm zame naredi to in ne limaj sem slik predelav...ker da boš tu ene 10 različnih nalimal in pol eno prilepil med končne izdelke te bom žal moral kot sem prej že omenil za najmanj en contest izključiti .....

če se mi držimo pravil zakaj se jih ne bi tudi ti ...

upam da ne razumeš narobe...sam pravila pa le morjo bit...

lp

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr feb 18, 2004 7:04 am

to pa res... pa za predelave drugih slik mečke bi lahko naredil en drug post ne pa pod contest limal :P :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Sr feb 18, 2004 11:16 am

No pa še moj jap style merc :lol: ... kaj pravste? Ni glih lepo narjen, a kombinacija mi je bla lepa :?
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr feb 18, 2004 4:32 pm

@mih@: slikco boš moral dat na drug server, ker jo mi ne vidimo (smo nepoblaščeni).
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Sr feb 18, 2004 4:36 pm

:D Dobr zgledajo mece!
:ue Sam že od pondelka naprej mi ma vse skup slab priokus (Verjetno zdej riskiram da bom zgubil dostop do forumov, ampak vseen). Najprej mi u pondelk prjavte kao "sej kul stari, sej smo na izi tle na forumu, vsak loh zakluč temo", pol je sledil spreminjanje pravil,(BTW: še vedno v pravilih ne piše kdo zaklučuje glasovanje), zdej pa tlele še Johnyja napadate, k se je mal razpisu. (Pa če se prov spomnem, tud tega isklučevanja za 1 contest do zdej ni blo u reglcih napisanga) Tko da zdej res ne vem, kaj se dogaja tle na Photoshop forumu. :sadd
Pa tud v pravilih ne piše, da more zmagovalc narest vse teme (Izdelki, Komentarji, u petek boste verjetn rekl, da more tud Glasovanje). In se mi tud zdi, da je to prej delal moderator (zame je naredu, če se ne motim, 2Fast) Še posebi, ker ne vidm kako lahko navaden uporabnik karkoli zaklepa, ali pa prilepi na "Ne prezri". Res se včasih sprašujem kok ste stari. :roll:
No, edin zate vem, kok si mlad, Johny! Zato posluši nasvet starejšega in res odpri novo temo "Predelovanje Mece" pa prpopi tole vse tja. :D
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr feb 18, 2004 5:20 pm

Mare9mm ...

Glede objavljanja kot si rekel johnyju naj odpre novo temo....povej mi če ima smisel da boš gledal 10 različnih predelav tega mercedesa pol pa se bo on poljubno odločil...TO ne bo pripeljalo nikamor! Ker je v pravilih objavljeno da ko prilepiš izdelek ga ne smeš več predelovati oz spreminjati....zakaj nemoreš tega razumeti....verjetno ni samo meni bolj zanimivo da pride en izdelek od določenega uporabnika kot pa 10 slik in pol se bo on odločil za enega...naj jih predela in se sam doma odloči ... naj po končanem contestu vse prilepi , ne pa da bo med contestom to delal! V pravila sem samo dopisal da če bo kdo prilepil avto in ga menjal med tednom bo izločen za 1contest.Ker je pomoje to tudi prav....

Glede objavljana oz zaključevanja glasovanja, se je že parkrat zgodilo da tega ni storil moderator...pač tudi mi nimamo 24ur časa, kdaj mi pač neznese s časom tako da upam da nima kdo kakih težav s tem če je kdaj delo naredil namesto moderatorja!!!

Pa ostale teme , pač tudi glasovanje če ni odprto ga lahko kdor koli poljubno odpre in ko moderator vidi da je tema odprta (če jo sam ni objavil) jo da v sticky...

Vidim da se bom moral vsesti in pravila natančno napisati da bodo lahko vsi razumel...

Drugače pa večina dela to iz užitka, pomoje se nočemo kregati zaradi tega ker ni moderator zaključil glasovanja...mogoče se ti hočeš...upam da ne.Še enkrat se ti zahvalim ker si končal prejšni gsovanje ker zgleda da boš do nenehno metal naprej...

Upam da razumeš ti in ostali

Lp Andrej

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Sr feb 18, 2004 5:49 pm

Ma, ne no... :( Spet si se razkuril, ko pa to sploh ni bil moj namen.
Ne bom več sploh tega omenjal, glede glasovanja. In res, čist res, razumem da ti ne sediš cel svoj ljubi večer pre PCjem. Ampak sej pa ja nisi edini moderator, ki mu ne visi dol za contest (upam vsaj). Moj point je bil to:
- Sodelujoči se trudmo, da so predelave hude, tud en za druzga glasujemo in se kritiziramo, pa vse laufa brez zamer...
- Moderatorji ponavdi fuuul dobr pedenate vse, da zadeva laufa. 1000 x vam hvala
- Iz navodil in same logike foruma (kot sem že reku, uporabniki ne zaklepamo in ne delamo stickyjev) bi vsaj kakor jaz razumem slovensko bilo pričakovati, da bo vsaj eden od moderatorjev 2 x na teden (Petek in Ponedeljek zvečer)lahko sčekiral, da je s temo Contest vse u redu.
- Res je, da sem še vedno mal razkurjen zarad pondelka (pač se ne maram sam razglašat za zmagovalca), ampak nimam namena to metat naprej al pa se kregat.
- Po mojem bi bilo treba res na novo spesnit pravila, pa ne da morjo bit bl stroga ampak sam bl jasna.
- Zmotil me je, k so eni Safrana napadel, names da bi mu civilizirano povedal "Ej, sorry, tole pa ne spada sem." Glede na to kok Safrane a.k.a. Johny prispeva forumu pa portalu nasploh, pa se tud verjeten ne bi nobenmu od moderatorjev kroglca od miške znucala, če bi namesto Safrana odprl novo temo in mu prestavl zadeve tja. Mislm, da je to Regy počel na drugih temah, pa je blo vse u redu. Lepo, da pokažete voljo, še lepš bi pa blo, če bi pokazal dobro voljo.

Evo tok od mene, ne bom več o tem pisal. :tipk
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr feb 18, 2004 6:03 pm

mare9mm sj je vse lepo in prav....meni najbol je na živc stopil to da sem lepo par postov pred njim napisal glede tega...in ne SAFRANE sory da ne boš mislil da sem nevem kaj prot tebi..sploh ne

pač velikrat mi živce prebere kdo ki ne prebere kratkih navodil , ki glasuje po petku ...in tako ... no upam da bo use naprej gladko teklo ...

pa glede petka glede glasova, ponavadi sem lih v petek zunaj tako da se oproščam ker ne morm zmeraj zaključiti glasovanja

Mare9mm še enkrat ti povem ... če sem te kakor koli užalil ali kaj podobnega mi sporoči da greva na pivo :pivo :lol:

STAY COOL

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Sr feb 18, 2004 6:52 pm

TITan je napisal/-a:@mih@: slikco boš moral dat na drug server, ker jo mi ne vidimo (smo nepoblaščeni).

jap tako je
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Sr feb 18, 2004 6:59 pm

Zdej vidte? :roll: :?:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Sr feb 18, 2004 7:03 pm

V nasprotju z Esmeraldo zdej vidimo :-P
Slika

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Sr feb 18, 2004 8:21 pm

A3Turbo4Life- file not found
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Sr feb 18, 2004 8:50 pm

Od A3jota zaenkrat še lepo vidim.
Slika

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Sr feb 18, 2004 9:40 pm

TITan je napisal/-a:Od A3jota zaenkrat še lepo vidim.

zdej jest tud ja :-P :P
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če feb 19, 2004 12:32 pm

ko sm gledu od mih@ avton sm se spomnu na onga pežoja ko je mel tk nareto, da je ovinkal z vsemi 4 kolesi.. a se kdo spomne? za gorske dirke je biu al neki takega...
ko sm bil ene 10 let star sm bil čist nor na ta avto... :oops: :twisted: :twisted: 8)
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost