Ma, ne no...

Spet si se razkuril, ko pa to sploh ni bil moj namen.
Ne bom več sploh tega omenjal, glede glasovanja. In res, čist res, razumem da ti ne sediš cel svoj ljubi večer pre PCjem. Ampak sej pa ja nisi edini moderator, ki mu ne visi dol za contest (upam vsaj). Moj point je bil to:
- Sodelujoči se trudmo, da so predelave hude, tud en za druzga glasujemo in se kritiziramo, pa vse laufa brez zamer...
- Moderatorji ponavdi fuuul dobr pedenate vse, da zadeva laufa. 1000 x vam hvala
- Iz navodil in same logike foruma (kot sem že reku, uporabniki ne zaklepamo in ne delamo stickyjev) bi vsaj kakor jaz razumem slovensko bilo pričakovati, da bo vsaj eden od moderatorjev 2 x na teden (Petek in Ponedeljek zvečer)lahko sčekiral, da je s temo Contest vse u redu.
- Res je, da sem še vedno mal razkurjen zarad pondelka (pač se ne maram sam razglašat za zmagovalca), ampak nimam namena to metat naprej al pa se kregat.
- Po mojem bi bilo treba res na novo spesnit pravila, pa ne da morjo bit bl stroga ampak sam bl jasna.
- Zmotil me je, k so eni Safrana napadel, names da bi mu civilizirano povedal "Ej, sorry, tole pa ne spada sem." Glede na to kok Safrane a.k.a. Johny prispeva forumu pa portalu nasploh, pa se tud verjeten ne bi nobenmu od moderatorjev kroglca od miške znucala, če bi namesto Safrana odprl novo temo in mu prestavl zadeve tja. Mislm, da je to Regy počel na drugih temah, pa je blo vse u redu. Lepo, da pokažete voljo, še lepš bi pa blo, če bi pokazal
dobro voljo.
Evo tok od mene, ne bom več o tem pisal.