PeCi je napisal/-a:rossi_jr. je napisal/-a:i`m nobody
safrane you are embareased for human rase, you know that)))))
a pa dejte mu mir šimfat pa junaka se delat zna vsak b****, če pa nimaš kej pametnga napisat pa bolš da ne pišeš![]()
človk se na napakah uči pa tud safy se je nauču neki s tega :P
Spasky je napisal/-a:PeCi je napisal/-a:rossi_jr. je napisal/-a:i`m nobody
a pa dejte mu mir šimfat pa junaka se delat zna vsak b****, če pa nimaš kej pametnga napisat pa bolš da ne pišeš![]()
Podpis!
Pa ne glejte samo slabe stvari,jeb..a zdele je mau zasrou,sam je pa tudi veliko dobrega naredu.
darwin je napisal/-a:Spasky je napisal/-a:PeCi je napisal/-a:rossi_jr. je napisal/-a:i`m nobody
Podpis!
Pa ne glejte samo slabe stvari,jeb..a zdele je mau zasrou,sam je pa tudi veliko dobrega naredu.Lepo napisano. K da ste sami tko popolni. Sam ne, k en človk nardi napako, pa takoj nastane vik in krik. Dogodek, ja.
Pr seb presodte; če se vam njegova napaka zdi tko zlo velika, da mu tega nikol ne boste mogl odpustit, pol se pač obrnte stran, pa tipa ne porajtejte več, če pa mislte, da se je motiti človeško, pa probite it čez to, pa bote vidl, da človk ni tko zlo slab. Odločitev je vaša, sam ne pa v vsaki debati nabijat sam o Safranovih slikah.
Errare humanum est.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost