Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 8:29 am

Courage™ je napisal/-a:
HORSE je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Smrkec je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Zakaj bi pa ti sploh takega lepega notebooka kromiro ?? :roll:

zato da bi biu še lepši :wink: pa bolj tak frajerski bi biu kromiran notebook, po moje ga nima nobeden še,bi pol še bolj zažigu ko appl-ovi :twisted:

THUG_LIFE: teb pa najlepša hvala za tvoj trud :!::!: Če bo pa lahk še kdo kej boljšga naredu, bi se pa še priporoču.
Lp

Pri kom bo pa zažigalo to? Dvomim da se notebook uporablja pri fasciniranju folka...

Zakaj se pa špegli dajo kromirat? A s stranskimi vzvratnimi se pa da ful folka fascinirat?

Loh da ma kakšno hudo tajnico, ki je nora na krom - je v njeni torbici opazu kromeranga dildota... :D

Nea moreš ti špeglov od avta pa notebooka primerjat no... Kuj nekaj me kur!caš zadnje dni... Sn ti kdaj na žulj stopo mogoče ? ;)

Ponavadi sploh ne gledam do piše, ampak kaj je napisano... Iz tega lahko potegnem samo to, da imava precej različna si okusa in mnenja, tako da se bom uzdržal komentarjev na tvoje poste...

Aja, osebno bi si dal kromerat tut Telefon, pa bi pomojem večji Đek izpadu, kot s kromeranimi špegli... Lahko da je kakšen "DJ", k ponavad uporablja laptop-a v prisotnosti ostalih osebkov...

Roko na srce, zakaj bi si dal kromirat špegle? Zato da bi tvoji kolegi rekl, kok maš hud avto, pr ženskah pa posledično dobil "plus pike"... Dvomim, da bi si dal (vsaj jaz osebno ne bi) kromerat špegle zato, da bi se ti (mi) bolj bleščalo v oči in da bi se lahko začel sekirat, ko bi krom začel počas odpadat...

Se pa opravičujem, če sem vsak post, ki se mi ni zdel smiseln, malo bolj grobo komentiral...

PS: Pri xenonkah nisi povsem razumel mojega posta, kjer sem 100% zagovarjal xenonke...

PEACE!! :pivo
Slika

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec To avg 10, 2004 10:31 am

dobra ideja za kromiran telefon :twisted: :wink: :!: Mogoče pa tut to kdaj pride :-P Sam me je mal strah, kak je kej to obstojno, ko se telefon skos po žepu valja in podobno :!:

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To avg 10, 2004 10:36 am

Smrkec je napisal/-a:dobra ideja za kromiran telefon :twisted: :wink: :!: Mogoče pa tut to kdaj pride :-P Sam me je mal strah, kak je kej to obstojno, ko se telefon skos po žepu valja in podobno :!:

Če ne probaš, ne veš...
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To avg 10, 2004 10:43 am

HORSE in kje sem jaz zagovarjal kromirane špegle pri avtu ? Nisemniti enkrat omeno niti da mi je všeč niti da je kul... Tak da ne razumem zakaj zdaj to ... ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov