Najcenejši styling način...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To avg 17, 2004 6:04 pm

Golfy je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Golfy je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:jz bi tut neki vprašau. in sicer mam en problem, k ga ne znam rešt. namreč komi sm začeu s photoshopom. in zdj bi rad spustu avto, pa ga ne morm, kr sm tm prtisnu x(close) k mi je kazal layerje. in ne znam tistga nazaj "prklicat". tko da ne morm zdj avta znižat. zelo bi vam bil hvaležen če bi mi poveste, kako nj to nazaj "prkličm".

se zajebavaš?? :-P :lol: :lol: :lol:

ja pa kva boš ti kej pametnega povedal?

lejga mislm če tega neve niti potem ni čudno da še česa drugega v photoshopu neve...

in ti si takoj iz prve vse vedu ane :roll: :roll: :roll: điz... res ste nekateri iz pravega razloga na forumu... ne zaradi pomoči ostalim ampak z namenom zajebavat se :roll: :roll: :roll:
SlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To avg 17, 2004 6:07 pm

maky je napisal/-a:
Golfy je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
Golfy je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:jz bi tut neki vprašau. in sicer mam en problem, k ga ne znam rešt. namreč komi sm začeu s photoshopom. in zdj bi rad spustu avto, pa ga ne morm, kr sm tm prtisnu x(close) k mi je kazal layerje. in ne znam tistga nazaj "prklicat". tko da ne morm zdj avta znižat. zelo bi vam bil hvaležen če bi mi poveste, kako nj to nazaj "prkličm".

se zajebavaš?? :-P :lol: :lol: :lol:

ja pa kva boš ti kej pametnega povedal?

lejga mislm če tega neve niti potem ni čudno da še česa drugega v photoshopu neve...

in ti si takoj iz prve vse vedu ane :roll: :roll: :roll: điz... res ste nekateri iz pravega razloga na forumu... ne zaradi pomoči ostalim ampak z namenom zajebavat se :roll: :roll: :roll:

nebom se kle kregu ti pošlem pm raje...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To avg 17, 2004 8:26 pm

sori. prznam da o photoshopu nimam pojma. rad bi se pa nauču, zato sm uprašou. se pa počas učim s pomočjo tutorialov.

McLaren najlepša hvala :pivo

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To avg 17, 2004 8:32 pm

S|icKeR je napisal/-a:sori. prznam da o photoshopu nimam pojma. rad bi se pa nauču, zato sm uprašou. se pa počas učim s pomočjo tutorialov.

McLaren najlepša hvala :pivo

jz bi mogu rečt sorry

sorry :oops:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker To avg 17, 2004 8:46 pm

še neki bi uprašou. upam da ne bo že preveč. vem da je čist offtopic, sam me zanima. učim se iz tutorialov, ki so na http://www.photoshopjunkie.com/tutorials/ tm je namreč prikazano, da ko znižaš avto sam ozančiš s polygonal lasso tool pa daš copy pol pa paste, da se ti pač ustvar nou layer. pol pa pač greš sam s kurzorjem gor pa dol pa naj bi se avto pač znižvau, oz. zvišvou. sam :ue . no uglavnm prosu bi vas če mi glede tega lahko kako pomagate, kr se s tem sranjem ubadam že 2 dni pa mi kr ne rata... :roll:

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid To avg 17, 2004 10:11 pm

Probi srečo tuki k je slovensk razložen: :D :P
http://www.pro2type.no-ip.com/kmx/slophotoshop//nizanje.htm

Men je uspel v prvo :wink:

LP Fluid`
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker To avg 17, 2004 11:08 pm

tnx. men je tut zdj u prvo ratalo. sam bom mogu drug avto uzet za shopat. kr temen audi a4 ni glih ne vem kako fajn za shopat, pa še čudn je postavlen. :vc

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr avg 18, 2004 1:13 pm

še neki bi uprašou. a mi lahko nekdo prosm pove kaj j eto smudgle tool, in kako ikono ma?

lp, S|icKeR

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Sr avg 18, 2004 1:19 pm

smudgle tool je taka roka...
To je tm k maš na levi strani orodno vrstico, pa klikn z desnmu gumbom na miški na ikono KAPLICA in tm boš pol dobu ta smudgle tool :wink:
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost