Ja tiste reže na sredi nebo bosta pa definitivno stranski reži na havbi pa če ma kdo kako idejo za bad look prosm če mi pove kako bi zgledalo (če ma kdo čas) da vem jst to pokazat modelom ki mi bodo rezali havbo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
seat je napisal/-a:zanima me še če moraš havbo tudi homolomo.... in pa recimo če daš airbrush sej to je tut sprememba a to maš pol tut vpisat v kartonček Vsaka ideja dobrodošla
Airbrush nalepke itd... ni treba dat homologirat.
Tista barva ostane v prometni ki pac prevladuje se pravi da je mora bit vec kot 50%.
Glede reze itd... pa bi mogo po pravem homologirat.
lp
Torej če ma kdo kako idejo za bad look naj prosim kaj poskusi v PS da vidimo kako bi zgledalo naj pa povem da naj bo bad look v mejah normale torej zakonsko "skor" nesporen :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ