Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
levak1
Novinec

Napisal/-a levak1 To dec 21, 2004 10:56 pm

To mi deli bwm ja!!! Probi uno od mickota spedenat!! :lol:

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden To dec 21, 2004 11:03 pm

levak1 je napisal/-a:To mi deli bwm ja!!! Probi uno od mickota spedenat!! :lol:

Opet en greenhorn :roll:

Dino
Nov uporabnik

hj

Napisal/-a Dino To dec 21, 2004 11:16 pm

kva je goba .....ej levak od mičkota je raketa,,,,j***m ti....sj je z M3ko v start su :D :D :D

DJ FOLK BO KJ AL NEBO Z SLIKAM?

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Re: hj

Napisal/-a G0lden To dec 21, 2004 11:25 pm

Dino je napisal/-a:kva je goba .....ej levak od mičkota je raketa,,,,j***m ti....sj je z M3ko v start su :D :D :D

DJ FOLK BO KJ AL NEBO Z SLIKAM?

Another one..

Forum ni za chat fanta... (za to poznamo ustrezne cliente,najbolj znan ti bo IRC) ;)

Dino
Nov uporabnik

ej

Napisal/-a Dino To dec 21, 2004 11:33 pm

Ej fiat....dj prosm te ali lahko kako predelate bmwja serije 5 letnik98,sj je ze ena slika gor od enga....tak model je ...dj prosim vas ker potrebujem te like...Hvala....Ja fantje forum ni za chatat..pejte na Irca :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :-P :-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Re: mam

Napisal/-a HeP][MeN Sr dec 22, 2004 1:00 am

Dino je napisal/-a:mam slike sam jih neznam dat gor.....Tle ste pa itaq sami k obvladate sceno :P sj mislm tko :D :P

oprosti ampak tistga prej si hotu met v srebrni in prelivajoci se barvi, zdj bi mel pa ze pragove pa vse?!

a bi lohk pol povedu kaj bi sploh zdj rad mel, k drgac ti bom dal gor prage od helikopterja, keson od katerpilerja in odbijace od abramsa pa mej svojo serijo 5 :woohoo :idea:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Re: LEPO prosim če mi malo predelate avto...

Napisal/-a Cash Sr dec 22, 2004 1:04 am

Dino je napisal/-a:Lepo prosim če mi kdo predela komplet BMW-JA serije 5 Letnik98....feltna pragovi odbijači,luči.....ubistvu komplet bmw-ja......Lepo prosim za predelavo...pa če mi lahko prosim vi daste gor sliko ker trenutno nimam...pa barva naj se pa prelivala....LEPO PROSIM!

Hvala ze vnaprej
;)

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Re: mam

Napisal/-a G0lden Sr dec 22, 2004 1:07 am

HeP][MeN je napisal/-a:
Dino je napisal/-a:mam slike sam jih neznam dat gor.....Tle ste pa itaq sami k obvladate sceno :P sj mislm tko :D :P

oprosti ampak tistga prej si hotu met v srebrni in prelivajoci se barvi, zdj bi mel pa ze pragove pa vse?!

a bi lohk pol povedu kaj bi sploh zdj rad mel, k drgac ti bom dal gor prage od helikopterja, keson od katerpilerja in odbijace od abramsa pa mej svojo serijo 5 :woohoo :idea:

:cry :cry :cry :cry :rofl :har :har :bow :bow :bonk :bonk :cry :cry
Kera huddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa omfg

Dino
Nov uporabnik

aja

Napisal/-a Dino Sr dec 22, 2004 1:35 pm

ZGLEDA NISTE KONČAL, OSNOVNE ŠOLE :har :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo =I =I =I =I :har :har :har :rofl :rofl :rofl :rofl ....................ČE SE DOBR SPOMNEM SM NAPISU DA MI PREDELATE AVTO .....................NE PA HELIKOPTERJA.....VI P.O.J.M.A. N.I.M.A.T.E..........GNILI STE VSI SKP................CE BI KEJ ZNAL BI ZE NARDIL SE MI ZDI,,,,SREBRNEGA BMWJA SI DAV GOR SAM OPSNOVNI MODEL TAKEGA V TRGOVINI DOBIM,PA N3 ŠPEGLE NA BOVŠJEM TRGU...HOČM SAM DA SE PREDELA AVTO ČE RAZUMETE TO BESEDO...KAŠNE PRAGOVE PA ODBIJAČE PA HAVBA ...PA BI MOGLI SAMI VEDT KER CE BI JST TO VEDU NEBI SM PRSU SPRASEVAT PA PROST VS DA TO NARDITE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Re: aja

Napisal/-a HORSE Sr dec 22, 2004 1:45 pm

Dino je napisal/-a:ZGLEDA NISTE KONČAL, OSNOVNE ŠOLE :har :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo =I =I =I =I :har :har :har :rofl :rofl :rofl :rofl ....................ČE SE DOBR SPOMNEM SM NAPISU DA MI PREDELATE AVTO .....................NE PA HELIKOPTERJA.....VI P.O.J.M.A. N.I.M.A.T.E..........GNILI STE VSI SKP................CE BI KEJ ZNAL BI ZE NARDIL SE MI ZDI,,,,SREBRNEGA BMWJA SI DAV GOR SAM OPSNOVNI MODEL TAKEGA V TRGOVINI DOBIM,PA N3 ŠPEGLE NA BOVŠJEM TRGU...HOČM SAM DA SE PREDELA AVTO ČE RAZUMETE TO BESEDO...KAŠNE PRAGOVE PA ODBIJAČE PA HAVBA ...PA BI MOGLI SAMI VEDT KER CE BI JST TO VEDU NEBI SM PRSU SPRASEVAT PA PROST VS DA TO NARDITE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Se ti je mičken strgal, kaj...
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr dec 22, 2004 1:52 pm

DINO STFU.

Zaklepam, predelavo BMW-ja si pa sam nariši pa bodi tiho.
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost