Dino je napisal/-a:kva je goba .....ej levak od mičkota je raketa,,,,j***m ti....sj je z M3ko v start su![]()
![]()
![]()
DJ FOLK BO KJ AL NEBO Z SLIKAM?
Dino je napisal/-a:mam slike sam jih neznam dat gor.....Tle ste pa itaq sami k obvladate sceno :P sj mislm tko:P
Dino je napisal/-a:Lepo prosim če mi kdo predela komplet BMW-JA serije 5 Letnik98....feltna pragovi odbijači,luči.....ubistvu komplet bmw-ja......Lepo prosim za predelavo...pa če mi lahko prosim vi daste gor sliko ker trenutno nimam...pa barva naj se pa prelivala....LEPO PROSIM!
Hvala ze vnaprej
HeP][MeN je napisal/-a:Dino je napisal/-a:mam slike sam jih neznam dat gor.....Tle ste pa itaq sami k obvladate sceno :P sj mislm tko:P
oprosti ampak tistga prej si hotu met v srebrni in prelivajoci se barvi, zdj bi mel pa ze pragove pa vse?!
a bi lohk pol povedu kaj bi sploh zdj rad mel, k drgac ti bom dal gor prage od helikopterja, keson od katerpilerja in odbijace od abramsa pa mej svojo serijo 5![]()
Dino je napisal/-a:ZGLEDA NISTE KONČAL, OSNOVNE ŠOLE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....................ČE SE DOBR SPOMNEM SM NAPISU DA MI PREDELATE AVTO .....................NE PA HELIKOPTERJA.....VI P.O.J.M.A. N.I.M.A.T.E..........GNILI STE VSI SKP................CE BI KEJ ZNAL BI ZE NARDIL SE MI ZDI,,,,SREBRNEGA BMWJA SI DAV GOR SAM OPSNOVNI MODEL TAKEGA V TRGOVINI DOBIM,PA N3 ŠPEGLE NA BOVŠJEM TRGU...HOČM SAM DA SE PREDELA AVTO ČE RAZUMETE TO BESEDO...KAŠNE PRAGOVE PA ODBIJAČE PA HAVBA ...PA BI MOGLI SAMI VEDT KER CE BI JST TO VEDU NEBI SM PRSU SPRASEVAT PA PROST VS DA TO NARDITE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost