T1cK0 je napisal/-a:no k je bla moja predelava AX-a tuk gnila...hvala k sm bil na koncu 5![]()
BTW dobil sem 12 točk isto kot mat3j za katerega pravte (jaz tud) da zna zlo lepo fotoshopat in je že večkrat zmagal na teh tekmovanjih
sj zdj ne pravm da sm pa ne vem kaj naredu...sm pa zihr nism naredu tazga poloma da sm kle prstal u hall of lame..
HVALA LEPA
T1cK0 je napisal/-a:no k je bla moja predelava AX-a tuk gnila...hvala k sm bil na koncu 5![]()
BTW dobil sem 12 točk isto kot mat3j za katerega pravte (jaz tud) da zna zlo lepo fotoshopat in je že večkrat zmagal na teh tekmovanjih
sj zdj ne pravm da sm pa ne vem kaj naredu...sm pa zihr nism naredu tazga poloma da sm kle prstal u hall of lame..
HVALA LEPA
Nek pameten človek je napisal/-a:Dobro blago se samo hvali.
2Fast&2Furious je napisal/-a:Drey #24 je napisal/-a:péso je napisal/-a:"nebi reku"..sej ti bi itak sam KRITIZERU use k ni po tvojmu okusu..sej bomo pr glasvanju vidl kaj je upravičeno u lame..
Normalno da ni po mojem okusu če pa use še mn kot nerealno gor stuji na avtu LOOOL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ena peščica smilijev
2Fast&2Furious je napisal/-a:če ne bo zraven slike podrobnega komentarja kaj nej človek izboljša in spremeni se bo avtomatsko izbrisalo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost