Drey #24 je napisal/-a:I name u PS Ricer in the name of Rice god![]()
Stari image ready obvladaš ni kej... sam style....dnt like it
Razloži ...
tonix je napisal/-a:Nimam kaj reč čez tvoje obrtniško znanje imageready-a, samo osebno mi ni všeč pretirana uporaba bevela, drop shadow-a in podobno. V kombinaciji s fontom, ki je že sam po sebi težko berljiv, to namreč postane zelo nečitljivo.
pa brez zamere....
Drey #24 je napisal/-a:tonix je napisal/-a:Nimam kaj reč čez tvoje obrtniško znanje imageready-a, samo osebno mi ni všeč pretirana uporaba bevela, drop shadow-a in podobno. V kombinaciji s fontom, ki je že sam po sebi težko berljiv, to namreč postane zelo nečitljivo.
pa brez zamere....
s je napisal/-a:tonix je napisal/-a:Nimam kaj reč čez tvoje obrtniško znanje imageready-a, samo osebno mi ni všeč pretirana uporaba bevela, drop shadow-a in podobno. V kombinaciji s fontom, ki je že sam po sebi težko berljiv, to namreč postane zelo nečitljivo.
pa brez zamere....
Nč zamere![]()
Kje pa lahko vidm tvoje umetnine..... da lahko potem vidm kako bi moglo to drugač zgledat?
s je napisal/-a:Drey #24 je napisal/-a:tonix je napisal/-a:Nimam kaj reč čez tvoje obrtniško znanje imageready-a, samo osebno mi ni všeč pretirana uporaba bevela, drop shadow-a in podobno. V kombinaciji s fontom, ki je že sam po sebi težko berljiv, to namreč postane zelo nečitljivo.
pa brez zamere....
Tvoje izdelke sm pa že vidu in so zakon (svaka čast)
tonix je napisal/-a:s je napisal/-a:tonix je napisal/-a:Nimam kaj reč čez tvoje obrtniško znanje imageready-a, samo osebno mi ni všeč pretirana uporaba bevela, drop shadow-a in podobno. V kombinaciji s fontom, ki je že sam po sebi težko berljiv, to namreč postane zelo nečitljivo.
pa brez zamere....
Nč zamere![]()
Kje pa lahko vidm tvoje umetnine..... da lahko potem vidm kako bi moglo to drugač zgledat?
v kratkem mislim postavit svojo stran, kjer bo vidno kaj sem do zdaj omembe vrednega naredil. Za zdaj pa včasih kaj objavim na slocarshopu in v tem PS kotičku.
primer:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost