Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To jul 05, 2005 9:52 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
DJ E.M. je napisal/-a:emm ja in kaj pol če znam uporablat google, ja in kaj pol če sem to vzel z druzga avta a zdej če sem pa to prvi naredu pa da ti nemorš je pa vse narobe :roll:
pa kak orginal ti gre po glavi to je body kit od carlsson-a... nevem zadnje cajte si res čudn happy :roll:

edit:
ti si men orginalen.... itak da nam daju z enga traktoraj bumperje gor :lol:

Fak kok si ti brihten... TALE body kit od carlssona je naštiman na povsem enakem avtomobilu kot je naša slikca za predelovat, torej je očitno photoshop, ja? :roll:

Krast pa ni lepo.

ok sam zdej pa jest tebe ne razumem čist nč kaj hočš povedat...
ja jest sem ti reku da je od carlssona in ti si mi še sliko najdu ja kok lepo od tebe....
nevem kaj je point tega ja sm vzel s tega avta pa kaj pač sem se prvi spomnu nevem kaj te to tok žre.. a ti je bad da ti nisi al kaj... res nevem :roll:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em To jul 05, 2005 9:54 pm

pa itak ta naša debat ne pele nikamor tko da.....
point tega je da sliko preurediš po svoje kokr veš in znaš... pa v pravilih nikjer ne piše da si z druge slike nesmeš dele sposodt :roll:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em To jul 05, 2005 9:57 pm

sam kaj je sploh pol fora WIP sekcije če pa nesemejo vsi met enak pol če je nebi blo bi pa govoril kaj :?: me prov zanima

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr jul 06, 2005 8:22 am

sj glih to je fora wip dela... :) da se prehitr kaže kakšen izdelk bo tekmoval... in pol nastanejo problemi, "kraje",.... uglavnem jest sm še vedno za to da, se prepove notr limat izdleke ki bodo tekmovali v contestu... zakaj? sm pa učeri napisu mal bl obsežno ;)
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr jul 06, 2005 9:28 am

DJ E.M. je napisal/-a:ok sam zdej pa jest tebe ne razumem čist nč kaj hočš povedat...
ja jest sem ti reku da je od carlssona in ti si mi še sliko najdu ja kok lepo od tebe....
nevem kaj je point tega ja sm vzel s tega avta pa kaj pač sem se prvi spomnu nevem kaj te to tok žre.. a ti je bad da ti nisi al kaj... res nevem :roll:

Lej ker si očitno kratke pameti ti bom razložu na tebi bližjem primeru:

Benny Benassi je naredu en dober komad.
DJ E.M. je povsem slučajno našel na netu del tega komada preko googla.
V svoj superduper mikrofon je zapel "Ije! Ije! Dis iz Diđej I Em Madafakaz!"
Ta svoj superduper napev je v Wavelabu (ali pa Reasonu, katerikoli profesionalni program že uporabljaš za svoje diđejevstvo) nalimal na ta prej najdeni del dobrega komada, ki ga je seveda prej poloopal, da je dolg vsaj kakšno minutko.
Na nekem forumu je poslal povezavo do tega komada s tem napevom rekoč "Fantje, jst pa nisem mel kaj delat in sem se mal pozabaval s svojim glasbenim znanjem, in evo ga - moj novi komad v nastajanju."
Nekdo na tem forumu je ta prej najdeni komad od Benassija že slišal prej, nakar reče našemu nesojenemu glasbeniku "Ej fantič, ampak tale komad je pa že nekdo pred teboj naredil, kako je potemtakem tvoj?" in naš nadebudni fantič ga okrca "Ej fak pa kwas ti čudn stari, a si mi fouš k sem se pred tabo spomnu, kake maš!"

Mogoče ne veš, ampak predelave so t.i. intelektualna lastnina in če je nekdo nekaj pred teboj predelal potem je najmanj, kar lahko narediš to, da vprašaš avtorja, če lahko dele z njegove predelave (ki je mimogrede na POVSEM ENAKI FOTKI, kar še vedno nisi opazil) uporabiš na svoji? :lol:

Pa še en lep primer:

Za contest je treba predelati tale avtomobilček:
http://www.maximum-cars.com/Cars/Honda/ ... Si-C/6.jpg
In ker vsi znamo googlat, pač nekdo najde tale avto:
http://www.digimods.co.uk/images/Virtua ... oncept.jpg
Z njega pobere odbijač, pragove in spojler, prebarva in predstavi kot svojo predelavo.
Kul, ne? :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Sr jul 06, 2005 10:00 am

jap vse je kul :lol:

pr prvem primeru si opisu remix pesmi :clapclap bravo ja torej če se to naredi je potem remix pesmi od izvajalca remixa ne pa remix od bennija :roll: sam očitno spet neboš zastopu...

pri drugmu primeru se pa pač znajdeš tko kot sem se jest pri svojem.... zarad tega še nikjer ne piše da se to ne sme, niti v pravilih na a.com .....

nevem res kaj je tvoj problem, a res nerazumeš da ti govorim da sem uzel od Clarssona body kit al kaj... :?:

pa očitno ker drugega kot žaliti ne znaš si ti tisti ki ima... no da se ne spuščam tako nisko...

pa
zarad mene lohk zdej tuki napišete 100 strani jes bom svoj končni izdelk oddal tak kot sem ga zastavil v svoji glavi neglede na komentarje....

point tega PS Contesta je verjetno to da drug drugega spodbujamo in popravlamo napake ne pa da napadamo kot nekateri :x kje so dobili dele in kaj je prav kaj ne...

:hi

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Sr jul 06, 2005 10:04 am

just_in je napisal/-a:sj glih to je fora wip dela... :) da se prehitr kaže kakšen izdelk bo tekmoval... in pol nastanejo problemi, "kraje",.... uglavnem jest sm še vedno za to da, se prepove notr limat izdleke ki bodo tekmovali v contestu... zakaj? sm pa učeri napisu mal bl obsežno ;)

ja pol pa najbol da se tema Work in progres zbriše pa da vsak svojo odpre a ne? ;)

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Sr jul 06, 2005 10:11 am

kdo pa kje koga zali :lol:

pa opis remixa pesmi... ce se naredi remix, potem bi po moje mogu lastnik originala bit kje omenjen, ne pa da remixer rece da je to cist njegov komad? :P sam ocitno spet neki ne bom zastopu. benassi ma se celo na svojem pejdzu recimo pod remixi napisane originalne izvajalce in njihove zalozbe? MISLM IZ KAKE LOGIKE NEKI, remixi so pa ja njegovi? :twisted:

in ne, nikjer ne pise da tega ne smes... na photoshoparskih forumih bi bil za to bannan v trenutku ocesa in brez opozorila, cetudi nikjer ne pise da tega ne smes - kao :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Sr jul 06, 2005 10:13 am

DJ E.M. je napisal/-a:
just_in je napisal/-a:sj glih to je fora wip dela... :) da se prehitr kaže kakšen izdelk bo tekmoval... in pol nastanejo problemi, "kraje",.... uglavnem jest sm še vedno za to da, se prepove notr limat izdleke ki bodo tekmovali v contestu... zakaj? sm pa učeri napisu mal bl obsežno ;)

ja pol pa najbol da se tema Work in progres zbriše pa da vsak svojo odpre a ne? ;)

just_in je verjetn mislu, da se WiPi za conteste ne bi objavljali. Drugi se pa lahko, nevem zakaj bi potem temo zbrisal? ;)

Ce bi mel pa vsak svojo, bi pa recimo jst k na vsake 2 mesca neki poshopam iskal po celem PS koticku svojo temo, ki bi bila nekje na 5. strani, brezveze a ni :D
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Sr jul 06, 2005 10:35 am

no ko si že to omenu.... je pa Dauče za svojga mustanga ene 3 krat objavu WIP

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Sr jul 06, 2005 10:37 am

HeP][MeN je napisal/-a:kdo pa kje koga zali :lol:

pa opis remixa pesmi... ce se naredi remix, potem bi po moje mogu lastnik originala bit kje omenjen, ne pa da remixer rece da je to cist njegov komad? :P sam ocitno spet neki ne bom zastopu. benassi ma se celo na svojem pejdzu recimo pod remixi napisane originalne izvajalce in njihove zalozbe? MISLM IZ KAKE LOGIKE NEKI, remixi so pa ja njegovi? :twisted:

in ne, nikjer ne pise da tega ne smes... na photoshoparskih forumih bi bil za to bannan v trenutku ocesa in brez opozorila, cetudi nikjer ne pise da tega ne smes - kao :lol:

sej tko itak lohk nadaljujeva do stote strani ... brezveze

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Sr jul 06, 2005 10:46 am

DJ E.M. je napisal/-a:no ko si že to omenu.... je pa Dauče za svojga mustanga ene 3 krat objavu WIP

ja no sj just_in prav, da bi blo bols da ne bi objavljal wipov za conteste, ce se folk potem pritozuje da jim kradejo ideje ipd. ;)

lahko bi blo clo tko kot na SloPhotoShop, da se izdelki poslejo doticni osebi, ki potem objavi vse udelezene predelave pod stevilkami... brez imen, brez podpisov na slikah, ker nekateri glasujejo za avtorje, ne za izdelke :P :D
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
JjAaNn
Novinec

Kraj: vrtovin med ajdovščino in gorico :)

Napisal/-a JjAaNn Sr jul 06, 2005 10:48 am

eno vprašanje ...jaz lahko uštimam avto ampak grem jutri na morje tko da ne bom mogel prilepit v končne izdelke...ali se da da bi prilepil v to temo in bi potem nekdo izmed urejevalcev prelepil na končne izdelke...lp

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Sr jul 06, 2005 10:56 am

JjAaNn je napisal/-a:eno vprašanje ...jaz lahko uštimam avto ampak grem jutri na morje tko da ne bom mogel prilepit v končne izdelke...ali se da da bi prilepil v to temo in bi potem nekdo izmed urejevalcev prelepil na končne izdelke...lp

ce lahko v to temo, lahko tudi med koncne izdelke? :shock:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Sr jul 06, 2005 11:01 am

sej lohk takoj prlepš med končne izdelke tut zdej sam .... čas sploh ni pomemben :!:

jest sem vedno glasoval za sliko... je pa iz samih prejšnjih glasovanj razvidno da jih ene par "sodeluje" da pol dobijo oz. dobi določeni zmago in objavi naslednjo sliko....

pa moral bi vpelat glasovanje kot anketo tko bi se vidl takoj kdo je zmagu s tem 1 2 3 mesto se zavleče in je nepregledno kdo vodi... pa tko al tko drugo in tretje uvrščeni nimajo nobene korsti od svojega mesta....
to je moj predlog
se mi zdi to 3 pike itd. čist brezveze... :roll:

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Sr jul 06, 2005 12:30 pm

DJ E.M. je napisal/-a:pa moral bi vpelat glasovanje kot anketo tko bi se vidl takoj kdo je zmagu s tem 1 2 3 mesto se zavleče in je nepregledno kdo vodi... pa tko al tko drugo in tretje uvrščeni nimajo nobene korsti od svojega mesta....
to je moj predlog
se mi zdi to 3 pike itd. čist brezveze... :roll:

O tem je bilo že kar nekaj govora, enkrat so celo takšno glasovanje odprli. Pa se ni obneslo. Zakaj? Zato, ker si vsaka oseba lohk odpre 10 novih accountov, in glasuje 10x za eneko osebo ( drugi pa tega ne morejo pogruntati ). Kar seveda ni pošteno. Že pri takem glasovanje kot je sedaj, se je našel nekdo, ki je odprl 3 accounte v 15 minutah iz istega računalnika in 3x glasoval za eno in isto osebo (izglasovana oseba nima nič zraven, da ne bo kakšnih pomot). Nakar je ta oseba trdila, da so to njegovi trije bratje, ki so se prijavili v 15 minutah, oddali glas in izginili za vedno... Se ti ne zdi to bedno ?

Glede tega koliko koristi imajo drugo in tretje uvrščeni se pa tud ne bi mogu glih strinjat, saj tudi 2. in 3. uvrščeni dobita toče, ki se seštevajo na lestvici pač...

Če maš pa boljšo idejo za glasovanje, pa na plan z njo, samo tale se mi ne zdi glih najbolša...

LP
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr jul 06, 2005 12:44 pm

Več idej dobrodošlih.

Čeprav se mi zdi ta zdaj čist o k, res pa je, da dostikrat ni izdelka ki bi mu sploh lahko podelil recimo eno točko.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Sr jul 06, 2005 2:13 pm

se strinjam vendar na vsaki tekmi mora biti zmagovalec in poraženec ;)

če se nekdo z istega računalinka prijavi 3 krat in glasuje 3 krat potem je to na adminih, modih da te glasove odstranijo ;)

bolšega glasovanja kot je anketa pa ta forum nima da bi nekako bili rezultati takoj možni....

konec koncev če ni zaupanja in držanja pravil ni niti spoštovanja in potem je ves to kar delamo brezveze :roll:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr jul 06, 2005 2:28 pm

DJ E.M. je napisal/-a:se strinjam vendar na vsaki tekmi mora biti zmagovalec in poraženec ;)

če se nekdo z istega računalinka prijavi 3 krat in glasuje 3 krat potem je to na adminih, modih da te glasove odstranijo ;)

bolšega glasovanja kot je anketa pa ta forum nima da bi nekako bili rezultati takoj možni....

konec koncev če ni zaupanja in držanja pravil ni niti spoštovanja in potem je ves to kar delamo brezveze :roll:

ja sj je... sj ne dobiš plačan + gre tvoj prosti čas (vsaj tistim ki ne šopajo med šihtom)... edino karje duševno zadoščenje, pa dobiš še neke točke, neke pohvale graje... kako jih pa lahko uporabiš? ne morš sploh... in ja je brezveze... ;) maš prov, pa folk useen to dela, ker jih je fino/dolgčas/...
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr jul 06, 2005 2:52 pm

Večina chopa zaradi svojega veselja.

Nekateri pač (se je že dogajalo tu) glasujejo potem zase, ampak nevem kaj imajo od tega :?
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov