kljukec je napisal/-a:jst sm tud razmišljal v smeri bom poškodoval barvo - a nej dam na šipo - sam sm vedu da jih bom temnil
uglavnem pol sm si naredu za moje pojme lepo dokaj diskretno nalepko in jo nalimal na zadnja vrata - v končni fazi bom avto menjal, nalepka bo pa dokler ga bom mel še vedno veljala - kakšno sranje bo mel pa nasledni lastnik me pa niti ne zanima
lp
Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
xsAMOR je napisal/-a:Osebno ce srecam kakega meckaca za volanom, pa opazim to nalepko ga bolj toleriram kot smekerje skozi mesto pri 30-35kmh
King1 je napisal/-a:Kwa pa tebi ni jasn? Sploh veš kaj pomenijo te nalepke?![]()
lp
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
Kwa pa tebi ni jasn? Sploh veš kaj pomenijo te nalepke?![]()
lp
King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
lp
lp
crxdelsol je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
lp
Jaz tud nevem, pa bi proso za razlago.
Patrik_A3 je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
lp
kljukec je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
lp
nevem kako je pri tebi sam jst mam na zadni šipi brisalec
crxdelsol je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:V čem pa je point da se folku okrog kaze,da si froca naprcal? Ker te nalepke so ponavadi grde za popizdit.
lp
Jaz tud nevem, pa bi proso za razlago.
Nevem kaj pomeni Taja v avtu in podobne kot imajo, jaz tud večkrat pitbulla vozim pa ne piše Ajka v avtu. Nočem se norce delat iz imen ali otrok, samo eni majo res taka imena brez kakega otročička zraven da je včasih prav smešno. Da pa še daš sliko od svojega otroka na avto pa si ornk k****n, tako da ga daš pedofilom pazit.
jerson1978 je napisal/-a:Drugačik bi se pa po moško zmenla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov