hvala za mnenja, osebno menim da nisem šel čez rob če pa kdo to meni se uskreno opravičujem. sam sem seznanjem s pravili in sem jih prpravljen in jih upoštevam.
Kljub temu sem nalimaml čez delček izdelka žensko ker sem menil da sodi v koncept slike (naslovnica revije) res je tudi da bi jolhka umaknil stran al pa je sploh nebi dal.
Presodil sem da slika paše v kontekst celega chopa zato sem jo tudi pustil.
Kljub temu sem skoraj že končano sliko pokazal moderatorju ki mi je rekel da bo če bo taka sodelovala na contestu izbrisana.
Če sem presodil da ženska spada v kontekst slike sem jo hotel imeti. To je tako kot če bi risal hišo pa bi pred hišo nalimal ograjo-in zaradi tega izdelek nebi smel sodelovati, kar se mi ne zdi smiselno.
Čeprav sem mu pokazal najmanj deset izdelkov kjer so bila kršena pravila (tudi po tistem ko so pravila že bila napisana), je bil njegov odgovor: citiram: vtakni si ti tizga tvojga roverja v rit, pa cel ps kotiček! Da se razumemo tudi jst sem mu povedal potem in prej nekaj krepkih. Samo se mi je to zdela kaplja čez rob.
Vsem se opravičujem tudi moderatorju liquidu, ki pomoje dobro opravlja svoje delo samo se bil prepričan da bo naredil izjemo ker sem pričakoval da bo videl pomen celotne slike. Vseno pa mi je prekipelo z njegovimi najstniškimi izjavami (čeprav moje niso bile dosti boljše, samo vseno ne tako podle)
Lep pozdrav vsem sodeloval bom pa na naslednjem contestu