perko84 je napisal/-a:liquid da ne smetim wip teme bi tole vprašu kr tuki: kaj je pol point wip teme, če ne smeš objavljati nedokončanih izdelkov za contest. Izdelki ki ne sodelujejo v contestu se pa itaq skoz objavljajo v prosti čas. Mislm da je tema zgubila na pomenu.
Jst svetujem da se nardi tako kot je že v nekaj drugih kotičkih: Naredi se sticky za nedokončane izdelke(contest in tko za prosti čas), pol se pa nardi še en sticky kamor se piše komentarje na slike(predlogi...) To bi blo še najbolš, ker kr tko malo kdo chopa in be tema bol kot ne prazna![]()
To je moje mnenje : se kdo strinja :P
perko84 je napisal/-a:liquid da ne smetim wip teme bi tole vprašu kr tuki: kaj je pol point wip teme, če ne smeš objavljati nedokončanih izdelkov za contest. Izdelki ki ne sodelujejo v contestu se pa itaq skoz objavljajo v prosti čas. Mislm da je tema zgubila na pomenu.
Jst svetujem da se nardi tako kot je že v nekaj drugih kotičkih: Naredi se sticky za nedokončane izdelke(contest in tko za prosti čas), pol se pa nardi še en sticky kamor se piše komentarje na slike(predlogi...) To bi blo še najbolš, ker kr tko malo kdo chopa in be tema bol kot ne prazna![]()
mojster je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:liquid da ne smetim wip teme bi tole vprašu kr tuki: kaj je pol point wip teme, če ne smeš objavljati nedokončanih izdelkov za contest. Izdelki ki ne sodelujejo v contestu se pa itaq skoz objavljajo v prosti čas. Mislm da je tema zgubila na pomenu.
ker je fora pokaži kaj znaš in ne da ti drugi napake govorijo. Ker so eni potem prepoteni da so nardil najbolš (recimo ti), in pa da majo taki kot TI kej za delat kot se pritožvat
sploh pa je prhajal do kreganja kdo je kšnmu kej ukradu pa kdo je mev prej,... think about that
zdej pa u jok pa na drevo
Tomo je napisal/-a:Kaj bom zdaj res mogu vse poste tule brisat??!!
BTW: kje so res stari časi ko je vsak užival v chopanju?![]()
brez zamer, brez faušije, kregarije...dajte bit malo bolj razumevajoči no!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov