T.I.M.M je napisal/-a:Brouky je napisal/-a:Ta avto je hud...sam mal velik žre...Ga je meu fotr,pa je meu povprečno porabo okol 20l!!!Sam moj fotr je kr norc...
![]()
Pa mislim da je biu spuščen pa je blo kr hudo za videt...
Tvoj ata je pa mogo met zlo tžko nogo al pa je obe uporabljal za plin![]()
če ga dobr ženeš pije tam 16-18l .. po mestu cca15l na relacije pa 11-12l / 100km
Pred mesecem bil na morju, po AC polovico poti nad 200km/h pa je potovalni računalnik kazal povprečno porabo 11.9l / 100km![]()
Jaz tudi mislim da je imel zelo težko nogo. Pri nas je poraba cca 10-11 litrov pa je kr dinamična vožnja.
Ko pa kruzaš pa pade povprečeje tudi na 8-9. Avto ima tako dober navor, da ga b.p. voziš 110 -120 na 2000 rpm. Lega je pa carska; kako netipično za američana. Evropski so imeli performance package serijsko; kar pomeni da so hude zavore in našpičeno podvozje. Meni je bomba avto - tudi togost karoserije je vrhunska nič se ne uvija itd. 170.000 km ima za sabo, pa je crknil le nek senzor za menjalnik; 7K SIT je stalo popravilo in to je to. Je pa servis svinjsko drag (2X več kot za BMW serije 7) , tako da je bolje najti dobrega privatnega mehanika in mu kupovati dele.
A ja fanta - sta vedela da so v ZDA imeli 300m CUP, neke vrste DTM dirke za ta avto?