dejvi je napisal/-a:Saj nočem bit pameten, vendar sem mogel napisat...18 col na Cliota dat je čisto pretiravanje, ker vse ma svoje meje. Bi rekel, da so 17-ke skrajna meja okusa. Avto bo zgledal kot da se vozi na eni velikih pokrovih brez gum. Vsak ekstrem ni dober, ampak če je tebi kul, potem je meni tudi.
BlackWind je napisal/-a:zabavno branje ni kej![]()
strinjam se z nekom ki je reku da ima vsak avto svoj maximum...nekaterim se nam zdi bukovo predelovat se nevem koliko stvari da bi gor zbasali vec col...tolk kot gre brez problema tolk das gor...samo ce je zgornja meja col previsoka pa spet ne zgleda prevec dobr...pa seveda funkcionalnost je bolj tam tam...ti kaj hitro gumo prebije ksna luknca na cesti...no ce mas sreco samo gumo poskoduje...ce gledamo nase ceste je najbolje imeti gumo visine 80 in to je to...
drugace pa tele 18tke ne zgledajo slabo na cliotu, saj je treba plac zafilat pod blatnikoin to je bistvo...ce jih das brez problema gor (financno in prostorsko) jih samo hitro kupi in namontiraj saj zgleda lepo...ce ti pa ceste po katerih se vozis tudi odgovarjajo pa se toliko boljse
pa ma da mal poslikas pol....pa se PM sm ti poslov!
lp
rok46 je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Saj nočem bit pameten, vendar sem mogel napisat...18 col na Cliota dat je čisto pretiravanje, ker vse ma svoje meje. Bi rekel, da so 17-ke skrajna meja okusa. Avto bo zgledal kot da se vozi na eni velikih pokrovih brez gum. Vsak ekstrem ni dober, ampak če je tebi kul, potem je meni tudi.
novi clio ma ful placa pr blatnikih,ne tko k stari...na tega grejo 19 brez usakih problemou.kolker velko feltno spravš na novga megana,tko velko tud na cliota...se prav tud 20 gre gorko vidš original 16ke na tem cliotu,zgledajo ko neke 14ke,kr je ful placa med blatnikom še,tko da 18ke bojo prfektne
![]()
yurchek je napisal/-a:Kaj je rekla lisica ko ni dosegla gorzdja? Kislo jeeeeeee!
Moj kolega ma 17tke na istem cliu, pa mi ne zgledajo lih velke, 18tke bodo super. Ma pa podobn model kot so tvoja druga izbira, pa mu super pašejo....
Courage™ je napisal/-a:Evo mozakar da te vprasam nekaj. Si se peljal ze na 19 colah da recimo lahko trdis da je pretrdo, da ti ze vsaka luknja gumo poskoduje, da se felne zvijajo ? Ce si potem so ble felne slabe, gume pa za vstran vrect.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov