Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To jul 04, 2006 2:16 pm

veš da sm razmišlau......

sej jih eden tukaj na forumu prodaja ali pač?

pa strinjam se kuriđem kar je pod 18 ni feltna ha haha

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi To jul 04, 2006 4:21 pm

Ja, sam res. Potem tut kar je pod 5 MIO, ni avto, he, he :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 05, 2006 7:40 am

Ne to ne drzi, ampak felna pa more bit ;)

Z Lorisnerjem bi pa neverjetno zmagal. Believe me ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 To jul 11, 2006 6:12 pm

Jaz takšnih, KI pravijo, da je felga prevelika sploh ne zastopim. Hvala bogu, da je še en tak, ki da 18-ke na cliota ne pa 15-ke in podaljške. Še več takih, kar tako naprej.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To jul 11, 2006 6:42 pm

dejvi je napisal/-a:Saj nočem bit pameten, vendar sem mogel napisat...18 col na Cliota dat je čisto pretiravanje, ker vse ma svoje meje. Bi rekel, da so 17-ke skrajna meja okusa. Avto bo zgledal kot da se vozi na eni velikih pokrovih brez gum. Vsak ekstrem ni dober, ampak če je tebi kul, potem je meni tudi.

novi clio ma ful placa pr blatnikih,ne tko k stari...na tega grejo 19 brez usakih problemou.kolker velko feltno spravš na novga megana,tko velko tud na cliota...se prav tud 20 gre gor ;) ko vidš original 16ke na tem cliotu,zgledajo ko neke 14ke,kr je ful placa med blatnikom še,tko da 18ke bojo prfektne :yum :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To jul 11, 2006 7:03 pm

Damjan a vectro si prodal?
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 To jul 11, 2006 7:05 pm

Se popolnoma strinjam z rokom.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jul 11, 2006 8:05 pm

Courage™ je napisal/-a:Vse kaj je pod 18" ni felna ;) :cry

word
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To jul 11, 2006 9:50 pm

kako bi pa sm spravl 18 ze 16 negre notr...ze zdej k bom daju 15 se bom moru jebat k budala da jih bom spravu not
Slika Slika Slika

tko da ne govort ce je feltna pod tok in tok da ni feltna...k usak avto ma svoj maximum....

sm pa osebno za cim vec colov k mi lepo zgleda....in ne razne mizerije k dajo gor (vecina)....
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jul 11, 2006 10:13 pm

Podobne teme smo mel u osnovni šoli k smo gledal čež šipe avtov kdo ma večjo končno napisano na števcu :lol: :rofl

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza To jul 11, 2006 10:40 pm

zakaj morte človeku smetit temo???? ni mi jasn...odgovorte mu na vprašanje in to je to...damjan meni so vse felge lepe, prve so pa najjače na fotošopu...tak da....al pa te od rover-ja 416 so hude...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jul 11, 2006 10:41 pm

Moj oči pa je reko da vse kaj je pod 18" sploh ni felna tak da nea govori kaj je uporabno in kaj ne.
Slika

Uporabniški avatar
_MiD_
Nov uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a _MiD_ Sr jul 12, 2006 12:00 am

Pazi glede širine platišča, da ne boš imel dodatnih stroškov...

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr jul 12, 2006 9:29 am

zabavno branje ni kej :lol:
strinjam se z nekom ki je reku da ima vsak avto svoj maximum...nekaterim se nam zdi bukovo predelovat se nevem koliko stvari da bi gor zbasali vec col...tolk kot gre brez problema tolk das gor...samo ce je zgornja meja col previsoka pa spet ne zgleda prevec dobr...pa seveda funkcionalnost je bolj tam tam...ti kaj hitro gumo prebije ksna luknca na cesti...no ce mas sreco samo gumo poskoduje...ce gledamo nase ceste je najbolje imeti gumo visine 80 in to je to...
drugace pa tele 18tke ne zgledajo slabo na cliotu, saj je treba plac zafilat pod blatniko ;) in to je bistvo...ce jih das brez problema gor (financno in prostorsko) jih samo hitro kupi in namontiraj saj zgleda lepo...ce ti pa ceste po katerih se vozis tudi odgovarjajo pa se toliko boljse ;)
pa ma da mal poslikas pol....pa se PM sm ti poslov! :D
lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jul 12, 2006 9:38 am

Počiščeno BY nebivedu. AJNCI malo se umiri, ker tole ne pelje nikamor. Courage se je popravil in ne smeti več tem, če pa kako za malo smeha ven vrže, mu pa to ne zameri in ne smeti teme z takimi izpadi.

Za boljo preglednost in za manj kregarije, bo treba mal potrpet, pa mal se držte nazaj.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 12, 2006 10:57 am

BlackWind je napisal/-a:zabavno branje ni kej :lol:
strinjam se z nekom ki je reku da ima vsak avto svoj maximum...nekaterim se nam zdi bukovo predelovat se nevem koliko stvari da bi gor zbasali vec col...tolk kot gre brez problema tolk das gor...samo ce je zgornja meja col previsoka pa spet ne zgleda prevec dobr...pa seveda funkcionalnost je bolj tam tam...ti kaj hitro gumo prebije ksna luknca na cesti...no ce mas sreco samo gumo poskoduje...ce gledamo nase ceste je najbolje imeti gumo visine 80 in to je to...
drugace pa tele 18tke ne zgledajo slabo na cliotu, saj je treba plac zafilat pod blatniko ;) in to je bistvo...ce jih das brez problema gor (financno in prostorsko) jih samo hitro kupi in namontiraj saj zgleda lepo...ce ti pa ceste po katerih se vozis tudi odgovarjajo pa se toliko boljse ;)
pa ma da mal poslikas pol....pa se PM sm ti poslov! :D
lp

Evo mozakar da te vprasam nekaj. Si se peljal ze na 19 colah da recimo lahko trdis da je pretrdo, da ti ze vsaka luknja gumo poskoduje, da se felne zvijajo ? Ce si potem so ble felne slabe, gume pa za vstran vrect.

Na cliota ce das 18" si zmagovalec. Kot so ze napisali, dobis jih gor brez problema, tak da ne vidim zakaj ne. Sicer pa se bo on vozo z njim, tak da tile komentarji so itak za nikamor, malo vec predlogov bi bolse prislo :)

damjan, moj okus za felne itak poznas, Lorinser je ena izmed opcij, poglej pa se za felnami Tomasson TN1.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr jul 12, 2006 10:57 am

rok46 je napisal/-a:
dejvi je napisal/-a:Saj nočem bit pameten, vendar sem mogel napisat...18 col na Cliota dat je čisto pretiravanje, ker vse ma svoje meje. Bi rekel, da so 17-ke skrajna meja okusa. Avto bo zgledal kot da se vozi na eni velikih pokrovih brez gum. Vsak ekstrem ni dober, ampak če je tebi kul, potem je meni tudi.

novi clio ma ful placa pr blatnikih,ne tko k stari...na tega grejo 19 brez usakih problemou.kolker velko feltno spravš na novga megana,tko velko tud na cliota...se prav tud 20 gre gor ;) ko vidš original 16ke na tem cliotu,zgledajo ko neke 14ke,kr je ful placa med blatnikom še,tko da 18ke bojo prfektne :yum :tomidelej:

Nočem se prepirati, vendar ne razumeš pointa. Ni problem v tem ali gre gor ali ne. Pomemben je izgled. Niso samo felne, ki delajo avto. Ne morejo biti felne nekaj, kar je nad avtom, potem pa dolgo nč. A štekaš? Ne more avto zgledat, kot da se kotali na enih bizarno velikih felnah. Vse ostalo pa se izniči...
Dost o tem, ker smetimo temo...

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr jul 12, 2006 10:58 am

Kaj je rekla lisica ko ni dosegla gorzdja? Kislo jeeeeeee!

Moj kolega ma 17tke na istem cliu, pa mi ne zgledajo lih velke, 18tke bodo super. Ma pa podobn model kot so tvoja druga izbira, pa mu super pašejo....

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr jul 12, 2006 11:03 am

yurchek je napisal/-a:Kaj je rekla lisica ko ni dosegla gorzdja? Kislo jeeeeeee!

Moj kolega ma 17tke na istem cliu, pa mi ne zgledajo lih velke, 18tke bodo super. Ma pa podobn model kot so tvoja druga izbira, pa mu super pašejo....

Točno tako. To ni več prejšnji Clio. Avto je vidno večji in recimo novi RS ima mislim da 17 col gor, pa ne zgleda veliko sploh. Na prejšnjem Cliu je dovolj 17 oz. je to že maximum kateri sploh gor paše. Na tega novega, ki je pa večji pa tud 18ke ne bodo izgledale nevem koliko velike. Potem ima Golf V GTI prevelike felne al kako ;)
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr jul 12, 2006 11:21 am

Courage™ je napisal/-a:Evo mozakar da te vprasam nekaj. Si se peljal ze na 19 colah da recimo lahko trdis da je pretrdo, da ti ze vsaka luknja gumo poskoduje, da se felne zvijajo ? Ce si potem so ble felne slabe, gume pa za vstran vrect.

res je nisem se peljal z avtom ki ima nizko profilno gumo in 19colke ali vec!
sem se pa ze peljal in vozil audija z 17colkami 225 45 gumo in sportnimi fedri, pa se kar dosti luknje cuti (ampak bi jih osebno vseeno imel ;) )...tko da mi pac logika da ce je 35visina gume ali manj da je se trsa voznja in mors bit se malo bolj pazljiv...pa tut na lastne oci sem vidu kaj z 35 visino gume naredi manjsi robnik...ko je model parkiral se je do feltne guma vdrla...ma sj ni vazn...courage vem da mas prav :D ;) sj mas sigurn izkusnje z 19 colkami po katerih se furas an ;)
drgac pa lepe feltne si zber za cliota ;) 18tke bodo ql in lepo :!:
lp
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov