Napisal/-a Thor Ne avg 27, 2006 10:03 am
V petek zvečer, ko sem pravočasno opazil malomarnost uporabnika davče-ta pri odptrju teme 113 contest glasovanje, sem s postom na to opozoril ker ocenjujem, da je prikaz izdelkov nastopajočih (slika vs link na sliko) neenakopraven. Včeraj zvečer ko sem po dnevu odsotnosti pregledal forum, da vidim če je bila napaka opravljena sem opazil, da je bil moj post v temi glasovanje gladkomalo izbrisan (se pravi moderatorji so pregledovali forum in ga urejali) napaka pa ni bila odpravljena. Namenoma se nisem pritožil že včeraj upajoč na to, da se bo zadeva uredila brez dvigovanja prahu. Naposled danes vidim, da je tudi pintar na to opozoril a še vedno nobene reakcije, medtem pa glejga zlomka davče lepo mirno glasuje (se pravi ni odsoten, da bi se lahjko izgovarjal na to) in zadeve zopet ne popravi. Iz glasovanja je lepo razvidno, da so ocenjeni kot najboljši izdelki izdelki, ki po obsegu in kvaliteti predelav zdaleč niso primerljivi s penaliziranimi (naj poudarim, da to ne velja velja za vse primere). Razlog tega mojega posta je pa tale: če želite, da se člani foruma v prihodnje udeležujemo teh contestov in s svojimi prispevki dvigujemo kvaliteto le-teh, morate zagotovit enakopravne pogoje za vse.
P.S. ista situacija je bila na prejšnjem contestu, pa je na to 2f&f opomnil pa se je zadeva uredila (to cenim ker ga ne poznam, isto on mene ne, se pravi je to storil iz same želje po enakopravnem in pravičnem glasovanju - svaka čast )...zdej pa zopet ista zgodba
lp