mkokalj9 je napisal/-a:a se samo meni zdi,da zgleda to tekmovanje 114 kot da bi čisti začetniki delal, no razn Wehi-ja pa mene??.
Fabrizio je napisal/-a:na napravilen način (upload preko foruma).
Ice je napisal/-a:Dodal bi še to: sliko lahko dodate tudi kot priponko kar direktno na forum!
2Fast&2Furious je napisal/-a:Fabrizio je napisal/-a:na napravilen način (upload preko foruma).
In zakaj ne bi smeli oddati preko foruma? Čisto nič ne delajo narobe ker tako piše pod pravila tekmovanja, objavil pa je administrator tega forum ice :
Ice je napisal/-a:Dodal bi še to: sliko lahko dodate tudi kot priponko kar direktno na forum!
V vednost !!! Tako da če se kaj spreminja naj se spremeni v temi pravila tekmovanja
Lp :P
killer_beast je napisal/-a:evo.
Thor, jst delam izdelk že ceu teden, in zdej vidm, da maš isti bodykit k jst. Oddal bom kljub temu, ker se mi enostavno ne da drugega gor dajat. Pa da ne bo kdo mislu, da sm ti ukradu idejo al pa kej podobnega. Pač sm že od začetka nameraval dat ta bodykit gor. Upam da ne bo spet kdo kej pameten zarad tega. Se zgodi.
lp
Rok-Design je napisal/-a:ei sam tko folk da boste zdaj pravilno glasoval k sem slišu da niste pravilnu glasoval no u glavnu sam to ni nujnu da zdaj jst zmagam sam tko lep dan še naprej !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost