Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 Ne sep 03, 2006 6:11 pm

a se samo meni zdi,da zgleda to tekmovanje 114 kot da bi čisti začetniki delal, no razn Wehi-ja pa mene??. no pa sej je po lše bol zanimivo ko se saj lahko kej komentira pa mal popravla :P
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 Ne sep 03, 2006 6:12 pm

PS: pa brez zamere ostali.
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 Po sep 04, 2006 7:49 pm

JackHammer, zakaj si pa ti 2x oddal en in isti avto??
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To sep 05, 2006 6:20 am

mkokalj9 je napisal/-a:a se samo meni zdi,da zgleda to tekmovanje 114 kot da bi čisti začetniki delal, no razn Wehi-ja pa mene??.

ti pa si profesionalec, ni kaj. :roll: :jao:

zdi se mi, da bo slicker imel precej dela, saj pravilom ustreza le nekaj izdelkov. fantje, prebrat pravila!!!

ni mi jasno, da človek 100x napiše kako in kaj, pa še 100x vsakemu posebaj razloži situacijo, potem pa jih 3/4 nepravilno odda sliko, bodisi preveliko bodisi na napravilen način (upload preko foruma). :ue
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 To sep 05, 2006 8:46 am

Nič nisem rekel da sem profi, sm samo reku da so pač nekateri izdelki v tem tekmovanju narejni zelo površno. ;)
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To sep 05, 2006 11:44 am

Fabrizio je napisal/-a:na napravilen način (upload preko foruma). :ue

:shock: In zakaj ne bi smeli oddati preko foruma? Čisto nič ne delajo narobe ker tako piše pod pravila tekmovanja, objavil pa je administrator tega forum ice :

Ice je napisal/-a:Dodal bi še to: sliko lahko dodate tudi kot priponko kar direktno na forum!

V vednost !!! Tako da če se kaj spreminja naj se spremeni v temi pravila tekmovanja

Lp :P

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To sep 05, 2006 12:42 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:
Fabrizio je napisal/-a:na napravilen način (upload preko foruma). :ue

:shock: In zakaj ne bi smeli oddati preko foruma? Čisto nič ne delajo narobe ker tako piše pod pravila tekmovanja, objavil pa je administrator tega forum ice :

Ice je napisal/-a:Dodal bi še to: sliko lahko dodate tudi kot priponko kar direktno na forum!

V vednost !!! Tako da če se kaj spreminja naj se spremeni v temi pravila tekmovanja

Lp :P

jap...ti že veš. :wink:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
mkokalj9
Novinec

Napisal/-a mkokalj9 To sep 05, 2006 9:51 pm

thor huda honda, sam kako pa nej vemo da je to ta avto?? :D lahko da si samo streho od njega na druzga dal. drgač pa hudo lep bodykit od RX-7 tokio drift
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Sr sep 06, 2006 12:48 pm

evo.
Thor, jst delam izdelk že ceu teden, in zdej vidm, da maš isti bodykit k jst. Oddal bom kljub temu, ker se mi enostavno ne da drugega gor dajat. Pa da ne bo kdo mislu, da sm ti ukradu idejo al pa kej podobnega. Pač sm že od začetka nameraval dat ta bodykit gor. Upam da ne bo spet kdo kej pameten zarad tega. Se zgodi.
lp
Slika

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Sr sep 06, 2006 1:01 pm

Sej ni važno, itak bo boljši tisti, ki bo lepši, pa tudi če imata isti bodykit.

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Sr sep 06, 2006 2:01 pm

Štrubelj je napisal/-a:Sej ni važno, itak bo boljši tisti, ki bo lepši, pa tudi če imata isti bodykit.

tko tut jst mislm, sam zmer se najde kšn pametnjakovič k misl, da če je pa ist bodykit, da je avtomatsko vse prekopirano.
Slika

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Sr sep 06, 2006 2:21 pm

Ja, to taki, ki še niso delal nikol, al pa da se jim to še ni zgodil.
Al pa ne vejo, da je internet za vse enak.

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr sep 06, 2006 4:35 pm

killer_beast je napisal/-a:evo.
Thor, jst delam izdelk že ceu teden, in zdej vidm, da maš isti bodykit k jst. Oddal bom kljub temu, ker se mi enostavno ne da drugega gor dajat. Pa da ne bo kdo mislu, da sm ti ukradu idejo al pa kej podobnega. Pač sm že od začetka nameraval dat ta bodykit gor. Upam da ne bo spet kdo kej pameten zarad tega. Se zgodi.
lp

Osebno me prav nič ne moti, tako kot je rekel štrudelj, internet je za vse enak... motilo bi me pa (in mislim da velja enako tudi za ostale), da bi iz mojega ali katerega drugega že objavljenega izdelka v tem kontestu vzel kak del in ga uporabil ter ga potem objavil kot tvojega, to je potem druga pesem...

Rok-Design
Nov uporabnik

Napisal/-a Rok-Design Sr sep 06, 2006 7:12 pm

ei sam tko folk da boste zdaj pravilno glasoval k sem slišu da niste pravilnu glasoval no u glavnu sam to ni nujnu da zdaj jst zmagam sam tko lep dan še naprej !

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Sr sep 06, 2006 8:53 pm

Rok-Design je napisal/-a:ei sam tko folk da boste zdaj pravilno glasoval k sem slišu da niste pravilnu glasoval no u glavnu sam to ni nujnu da zdaj jst zmagam sam tko lep dan še naprej !

...skoraj nič te ne razumem oz. sploh nevem kaj si hotu napisat. Poskusi se vsaj mal potrudit in pisat čimbolj razumljivo. Če te slučajno zanima kaj me moti pri tvojemu izdelku, ti pa lahko na hitro povem par napak, ki jih opazim takoj:
1.Če že kopiraš razne odbijače, pragove, spojlerje ipd. jih poskusi najti na fotografiji, ki ima podobno ločljivost kot ta ki jo obdeluješ ( če ne upoštevaš tega se pojavljajo pikice, ki so posledica bitne slike. Če bi bil npr. odbijač, shranjen v vektorski obliki, bi ga lahko povečeval ali pomanjševal po mili voljil, pa pri tem nebi izgubil nič pri sami kakovosti)
2.Feltne nimajo nobene globine oz. izgledajo kot da bi bile čez njih nalepljene nalepke,
3.Malo bolj realistične barve (ta živo rumena mi sploh ne sede)
4.Lepljenje cartattoojev tudi ni tako preprosto, kot izgleda
...
lp
Slika

Rok-Design
Nov uporabnik

Napisal/-a Rok-Design Če sep 07, 2006 5:59 pm

ja vem vem da so napake pa še to moraš računat moj prvi avto k sem oddal :D ei daj msn kiler pa mi boš še mal več povedu kok pa kaj narest ;) ajd

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Če sep 07, 2006 9:31 pm

@štrubelj: f430 bodykit a? Kr lepo.
Slika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Po sep 11, 2006 11:15 am

kdo je zdej zmagu pa kje je nov contest ??? :evil: dejte delat tist kar morte....
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po sep 11, 2006 11:34 am

RAPMAN je napisal/-a:kdo je zdej zmagu pa kje je nov contest ??? :evil: dejte delat tist kar morte....

:?:

Glasovanje poteka do 20:00, tako da tekmovanje še ni zaključeno.

Uporabniški avatar
Jackhammer
Novinec

Jao ta thor prevec kopira!

Napisal/-a Jackhammer Po sep 11, 2006 7:27 pm

Jst mu neb dal tock zato k je skupiru od unga lexusa, sej cene je hud avto sam prevec je kopiran
:lol:
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost