@Franci(in še nekaj zraven): niso samo fantje...

, brez zamere, pač Brouky je samo popihal malo na žerjavico. Problem našega poklica je predvsem v tem, da bi vsak neko uslugico: en logotipek, sej veš, neki čist preprostega (kar je itak najtežje; da je preprosto in učinkovito), neki čist malga, al pa kako idejco, kako kopalnico preuredit, al pa kako malo risbico ene mejhne hiške... In potem vsi, sej veš, ne morem ti glih plačat al pa bolj simbolično, sej veš, k sm še na začetku, pa moja prva firma pa logo za začetek al pa moja prva hiša, pa mam komi za gradbince, kaj šele za projekt... In vsak je tvoj kolega, prjatu, znanc, neznanci itak ne zaupajo (kaj pa se danes da narest brez poznanstev) in vsi bi neki zastonj jz nej pa žvim od zraka? Res, povej mi... k greš vulkanizerju zamenat gume, a mu tut rečeš, ej, se je čist mal dela, sam zamenaš pa je....ti dam za en kofe...Ne, plačaš mu. Če pa jz pričakujem, da bo meni nekdo plačal izdelavo logota po tafirnem sistemu oblikovalske zbornice, mi boste pa rekel, da mi gre samo dnar po glavi? Matr si me razp****. Če je tko simpl narest "eno risbico"....izvoli. Deli zastojn, jz moram plačat z nečim vsakomesečne položnice.