Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 To jan 30, 2007 9:31 pm

Sej ni problema,samo da nebo kakega kreganja zaradi mene,ker nisem nič slabega mislu! :D

Uporabniški avatar
406
Novinec

Napisal/-a 406 To jan 30, 2007 10:45 pm

jst pa mislm da je izdelek cist uredu..pa ceprou je c/p..je usen velik dela..pa ne klobasej audirsboy..ma cist prou ce ti kej ni usec ne glasovt in to je to...
pa zrd takih pol folk tud zgubi voljo za delo...ze tko je ta photoshop kotick bl v k****..mislm izdelki...
ce ti kej ni usec pa nared svoj chop pa pokaz kaj je zate lepo...pa mislm da si ze sitnice zaceu iskat na njegovem chopu,sam da muris..
pa nism na njegovi strani k imava isti konjick... :lol: :lol: :twisted:

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Sr jan 31, 2007 4:01 pm

Ok, ne se kregat no :D je pač naredu neki, kar pač je. Samo itak je na tem forumu važna samo oblika in ideja, ne pa kvaliteta izdelave, tko da ma šanso da zmaga. Recimo če gledate prejšne konteste... no sej ni važn, sam jest sm že ene parkrat razmišlou da se nebi več udeleževal contestou tle gor prov zarad načina ocenjevanja. Sej ne rečem da bi mogl samo kvaliteto dela ocenjevat, itak da je najbl važna estetika, samo useen, dostkrat zmagajo čist nerealni izdelki, tudi taki, ki imajo samo nakazano obliko, realizacije pa ni...

Pač, folk gleda sam na obliko.

Uporabniški avatar
killer_beast
Nov uporabnik

Napisal/-a killer_beast Sr jan 31, 2007 4:41 pm

Štrubelj je napisal/-a:Ok, ne se kregat no :D je pač naredu neki, kar pač je. Samo itak je na tem forumu važna samo oblika in ideja, ne pa kvaliteta izdelave, tko da ma šanso da zmaga. Recimo če gledate prejšne konteste... no sej ni važn, sam jest sm že ene parkrat razmišlou da se nebi več udeleževal contestou tle gor prov zarad načina ocenjevanja. Sej ne rečem da bi mogl samo kvaliteto dela ocenjevat, itak da je najbl važna estetika, samo useen, dostkrat zmagajo čist nerealni izdelki, tudi taki, ki imajo samo nakazano obliko, realizacije pa ni...

Pač, folk gleda sam na obliko.

Večina uporabnikov foruma pač pogleda samo končni izgled izdelka, in pri tem ne razmišlja, koliko truda je bilo vloženega v določen izdelek. Risanje npr. odbijača iz "nule" je neprimerno težje delo kot pa preprosta uporaba copy/paste orodja.
Tudi sam sem že kdaj pa kdaj le za nekaj točk zgrešil prvo mesto, kljub temu, da sem izdelek končal v dobre pol ure. Tu se vidi, da večini ocenjevalcev več pomeni dober končni izgled, kakor pa trud, ki je bil vložen v ta izdelek.

lp, janez
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr jan 31, 2007 5:00 pm

@aniscar...ni vrhunsko, ampak še zmeraj korektno
@audirsboy... zgolj decentno, pohvalno je pa to, da znaš uporabljat barvice...old school

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 31, 2007 5:12 pm

Thor je napisal/-a:@audirsboy... zgolj decentno

mi lahko razlozis kaj pomen to decentno
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr jan 31, 2007 5:21 pm

aniscar oprosti pol. sam men zgleda tok realno vse skupi da skor nism verjel da je to chop. se ti še enkrat opravičujem in čestitam za zares lep izdelek.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr jan 31, 2007 5:27 pm

vsi posti kreganja so bli pobrisani. vsak offtopic bo nagrajen s kartončkom.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 31, 2007 5:31 pm

S|icKeR: ce enmu pokaz napake in poves kwa ni idelano z izdelkom ni noben offtopic!!!
tko da zbrisu si velik stvari k niso ble offtopic....

drugic se mal bol potrud in lepo zbris tist kar je offtopic ne pa use komplet!!!
Slika

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Sr jan 31, 2007 5:54 pm

AudiRSboy je napisal/-a:
Thor je napisal/-a:@audirsboy... zgolj decentno

mi lahko razlozis kaj pomen to decentno

spodobno

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr jan 31, 2007 5:59 pm

zbrisau sem samo kregarijo med tabo in aniscarjem. nisem pa brau kaj je blo off pa kaj ne. bmk!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 31, 2007 6:06 pm

S|icKeR je napisal/-a:zbrisau sem samo kregarijo med tabo in aniscarjem. nisem pa brau kaj je blo off pa kaj ne. bmk!

nevem kako si pol lahkoo brisu ce nisi brau in ce bi usaj mau precekiru bi vidu da je blo v tismu postu use lepo prikazano in napisano kaj je narobe z izdelkom + se prikazan en moj izdelek za primerjavo in en izdelek risanja ki velik vec pove kokr ksn photoshop.....(na realna tla je biv spuscen)

zarad takih moderatorjov kokr si ti je ta forum v pizdi....
moderator pa gre pisat da ga boli falus kwa je brisu in kaj je naredu...

res svaka vam cast....

zdej pa hitr mi dt se en kartoncek da vm bo dusa na mestu....ker druzga neznate...(tole neleti na use moderatorje, k ksni so cist uredu)
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr jan 31, 2007 6:18 pm

Nimam pojma kaj ma za delat tvoja slika v temi photoshop debata, zato če je bilo zbrisano, se mi zdi edino pravilno,je vsaj malo bolj pregledno. Za ostale slike je podtema prosti čas...itd. ;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 31, 2007 6:21 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:Nimam pojma kaj ma za delat tvoja slika v temi photoshop debata, zato če je bilo zbrisano, se mi zdi edino pravilno,je vsaj malo bolj pregledno. Za ostale slike je podtema prosti čas...itd. ;)

ce ti das nejgovo sliko in eno drugo zravn da primerja ni to noben off ali za nekam drugm slika kokr je prosti cajt (a pol bi moru tja nalept obe sliki da on lahko primerja in da vid da ni supr fantastik delo)

zalostno da se nemorete z realnostjo vasih izdelkov sooct

se vid da tole ni niti prblizn vec isto kokr je blo prej.....
prej smo si usaj povedal kaj je gdo naredu narobe in noben se ni buniv neglede na kritike ali pohvale!!!
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr jan 31, 2007 6:36 pm

naših? upam da to ne leti name :!: Glede kvalitete izdelka debatirata samo ti in aniscar. Tudi sam vem da že dolgo ni tako kot je bilo pa mi je čisto vseeno, naj imajo veselje tudi ostali, me nič ne moti če je oddan slab izdelek, bmk :twisted: ..

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Sr jan 31, 2007 6:45 pm

sam dobr ves na kire leti in da nisi umes.....
itaq pa brezveze se ukwarjat s tem k zgleda da se niso dorasl temu...
tko da nemislm vec o tem govort k itaq nima pomena
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Napisal/-a Slicker Sr jan 31, 2007 9:53 pm

nj ti samo povem da zarad mene bi lahko blo tista kregarija gor. ampak me je sam aniscar prosu če lahko pobrišem. zato stfu. kartona ti pa iz principa ne bom dau. pa ne bit preveč pametn pa se neki pizdt tuki gor. jz sm že zdavnj reku da naj bo en drug mod. če se čutiš sposobnega nardit red in pa prpelat ta kotiček spet na tako raven kot je bla, pol piš ice-u in bosta urihtala. ne rabš pa se znašat neki name ker sem le upošteval željo aniscar-a.

Uporabniški avatar
Jackhammer
Novinec

Napisal/-a Jackhammer Če feb 01, 2007 1:38 pm

aniscar hudu si naredu, sam nis glih ti odsevu useh delu.
JACKHAMMER TUNNING is the BEST tunning !

Uporabniški avatar
Jackhammer
Novinec

Napisal/-a Jackhammer Če feb 01, 2007 1:43 pm

Štrubelj je napisal/-a:Pač, folk gleda sam na obliko.

Tukaj se pa strinjam s tabo strubelj, to je cist res, gledajo sam kuk hud je odbijac ne pa kuk je lepo narejeno in kuk je nerealisticno.
JACKHAMMER TUNNING is the BEST tunning !

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Če feb 01, 2007 2:06 pm

Pa dobr sej od nekoga ki nima pojma o photoshopu ne morš pričakvat da bo ocenjeval delo, pa tud ko delaš delaš tko da nerdiš čim lepši izdelek z čim manj truda. :P

Res je pa da to ni fer ker tle ne predeluješ avta ampak sliko... ;)
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost