Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
šmeksy
Nov uporabnik

Kraj: Horjul

Napisal/-a šmeksy Po jun 09, 2008 2:54 pm

In kaj te tok zlo mot, če mam na 2 forumih vprašanje?? Raj zvem več različnih mnenj! Tuki mam vprašanje, da mi na splošno povejo na unm forumu, pa da mi povejo tisti, ki imajo ikušnje s tem modelom alfe. Čist lepo me zanimajo mnenja, ti si mi tut povedu kako pa kaj ni pa treba zdj kr neki napadat.. Uredu bomo vidl kako bo takrat, ko bom vidu v živo kako pa kaj, zdej pa samo informacije nabiram.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Po jun 09, 2008 3:30 pm

Oprosti, če sem te napadel, počasi mi je že delovalo, da ti branje dela težave, glede na to, da sem ti na dveh različnih forumih napisal kako in kaj (pa ne le jaz).
"Na splošno" mi pa še vedno ni jasno kaj bi rad - da ti lastniki klijotov in golfov govorijo, a naj znižaš alfo, ali kaj je tvoj namen v tej situaciji?
To je morda tisto nabiranje (nepotrebnih) informacij.
Če si toliko želiš met nizek avto pa pač nižaj, nihče te ne bo qrcal zaradi tega, saj je tvoj denar, samo ne nekaj kao spraševat in potem avtomatsko spregledat odgovore, ki ti ne odgovarjajo. Da mi nebi potem jokal, da je pa alfa k***, ko boš imel touchdown s karterjem in pripadajoči ribato. You have been warned.
Brez zamere, nihče ti ne želi nič slabega. ;)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
šmeksy
Nov uporabnik

Kraj: Horjul

Napisal/-a šmeksy Po jun 09, 2008 10:45 pm

Nene, ni zamere nobene :D Sj mi je čist jasno, da je problem zaradi karterja. Samo men je res hudo met znižan avto.. Sam itak se ne splača preveč nižat k bi mel res čez cajt ornk probleme, ker bi nekam zapel. Samo men je res grdo katerikoli avto s hudimi feltnami, pa nč nižan :roll: Ko sem pa napisal, da bi tok nižu, da bi blo lih prav sem pa mislil to, da bi blo lih prav, da ne bi ravno na vsakem ležečem zapeu za karter. Škoda, da ma tok nizkega, ker bi bla sigurno zlo lepa, če bi bla nižana :D Pol pa najbol, da dam 17 gor, da bo lepo zgledalo :lol: :lol: Hehe. neki bomo že zrihtal:D
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost