Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če avg 28, 2008 10:43 pm

Se strinjam. Pravzaprav tudi moderni dizajni ne kličejo ravno po živo oranžni in rumeni, ampak ok... Po takih barvah ponavadi kličejo lastniki, ki bi radi, da njihovo hišo vsak opazi. ;)
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe avg 29, 2008 1:37 pm

jest bi svojo s fosforjem premazu da se tut ponoč šajna :lol:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Pe avg 29, 2008 7:53 pm

Dj, ane.
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe avg 29, 2008 11:14 pm

Najbolj so mi nagravžne razne lila in živo želene fasade, tale oranžna barva mi sama po sebi kar sede.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
GooDieZ
Nov uporabnik

Kraj: tu pa tam

Napisal/-a GooDieZ So avg 30, 2008 5:54 am

HeP][MeN je napisal/-a:
Karletto je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:eno čist neumesno - a ta hiša nima plate? boste mel lesen strop med pritličjem in mansardo?

najverjetneje jo ima na nasprotni strani; baje ful moderno, ta stari ima tud tako; občutek večjega prostora; več svetlobe itd

LOL.

Po tej logiki bi se v desnem sprednjem kotu vertikalna vez nadaljevala od tal do kapne lege, ne pa da je vmes presekana z eno šaro cigla? Razen, če je tudi to postalo moderno, se pa ne bi čudil nekaterim statičnim biserom v naši deželi, tako da me jemljite z rezervo, če je tale hišica res narejena z galerijsko mansardo... :P

Glede statike zgleda zadeva čist ok, če je le armatura v vogalih neprekinjena.
Ena šara cigla je zaščita pred toplotnim mostom. Edino kar mi ne gre v račun je to da so betonske preklade neizolirane, razen če bo kasneje prislo gor 12cm ali več izolacije...
Slika
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN So avg 30, 2008 2:47 pm

GooDieZ je napisal/-a:Glede statike zgleda zadeva čist ok, če je le armatura v vogalih neprekinjena.
Ena šara cigla je zaščita pred toplotnim mostom. Edino kar mi ne gre v račun je to da so betonske preklade neizolirane, razen če bo kasneje prislo gor 12cm ali več izolacije...

To pa prvič slišim. Ena šara cigla za zaščito pred toplotnim mostom? Toplotne mostove se zaščiti s 3cm tervola recimo, ne pa šaro cigla. Po tej logiki bi bili seveda s cigli zaščiteni tudi betonski stebri in preklade, pa niso, tako da je moja teorija še vedno kakšen MAP strop... ;)
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
GooDieZ
Nov uporabnik

Kraj: tu pa tam

Napisal/-a GooDieZ So avg 30, 2008 4:16 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
GooDieZ je napisal/-a:Glede statike zgleda zadeva čist ok, če je le armatura v vogalih neprekinjena.

To pa prvič slišim. Ena šara cigla za zaščito pred toplotnim mostom? Toplotne mostove se zaščiti s 3cm tervola recimo, ne pa šaro cigla. Po tej logiki bi bili seveda s cigli zaščiteni tudi betonski stebri in preklade, pa niso, tako da je moja teorija še vedno kakšen MAP strop... ;)

Tud opeka ima izolativno vrednost, ki je višja kot izolativnost betona, tista šara cigla pa je iz 10cm cigla, stene pa iz 30cm cigla, tako nastane potreben (2/3 debeline zidu) 20cm zob na steni za naleganje rapidne plošče, in še opaža za ploščo ne rabiš delat.
Sodobni načini energetsko varčne gradnje pa 3cm tervola sploh ne poznajo več, če že pa se uporablja stirodur nad 5 cm ki tudi prenese višje tlačne trdnosti.

Pa gremo raje naprej v temo da ne sekamo offtopic. Jaz mu predlagam da se z barvo fasade sekira potem ko bo se sama fasada delala, verjetno je nebodo sami delali, in vsak dober privatnik ki dela fasade dandanes naredi stranki bavrvno projekcijo...
Slika
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost