Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne okt 26, 2003 8:59 am

men je najbolši z tako nalepko k jo je Tonix naredu... da sam sear piše, pa un bikec :) to mij čist dost... pa hudo zgleda an... :P
Slika

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po okt 27, 2003 10:44 pm

Ej folk a se strinjate s tem da se ta tema prestavi v photoshop ustvarjanja, ker tam pomoje tut več photoshoparjev gleda, kot pa pod tuning??

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Po okt 27, 2003 10:50 pm

jest se strinjam... :)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To okt 28, 2003 4:28 pm

Ja jst se tut strinjam z vami sm jst zaje*b stvar. :oops: :oops:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To okt 28, 2003 5:29 pm

jou!!!Slika dej ce si že MORŠ devat gor nalepko si dej sam bika, alpa kak kul tatoo, alpa razkeri za airbrush,alpa nč!!!Slika ne si devat gor ono POWERED BY whatever a ni to tk brezveze....Slika poglej si on avto ko ga maš v podpisu a ni čist kul brez nalepk???
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH To okt 28, 2003 5:55 pm

tonix je napisal/-a:Slika
Bl na hitro, zato ni tolk kvalitetno.

Glede avta ... Ko bi le jest mel tazga :-P 8)

TE felge mu full lepo pristojijo.!!!!
to je moje mnenje.!!!!

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in To okt 28, 2003 5:58 pm

Punto ABARTH je napisal/-a:
TE felge mu full lepo pristojijo.!!!!
to je moje mnenje.!!!!

LOL kos to napisu, sam še amen manjka, ko za konec molitve... :P
Slika

•NINA•
Nov uporabnik

Napisal/-a •NINA• To okt 28, 2003 7:22 pm

Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To okt 28, 2003 8:10 pm

K0zM0 je napisal/-a:jou!!!Slika dej ce si že MORŠ devat gor nalepko si dej sam bika, alpa kak kul tatoo, alpa razkeri za airbrush,alpa nč!!!Slika ne si devat gor ono POWERED BY whatever a ni to tk brezveze....Slika poglej si on avto ko ga maš v podpisu a ni čist kul brez nalepk???

Ja no sej to so samo ideje studije nacrti zato sm pa to objavo to temo da slisim se mnenje drugih.In kwa bi potem predlagu ti KOzMO :roll:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 Sr okt 29, 2003 3:55 pm

seat je napisal/-a:
K0zM0 je napisal/-a:jou!!!Slika dej ce si že MORŠ devat gor nalepko si dej sam bika, alpa kak kul tatoo, alpa razkeri za airbrush,alpa nč!!!Slika ne si devat gor ono POWERED BY whatever a ni to tk brezveze....Slika poglej si on avto ko ga maš v podpisu a ni čist kul brez nalepk???

Ja no sej to so samo ideje studije nacrti zato sm pa to objavo to temo da slisim se mnenje drugih.In kwa bi potem predlagu ti KOzMO :roll:

ene masne športne zice, pa 3točkovne pase???!!!!!!Slika
ma neee no, men niso ušeč taki avti ko rabiš ene pou ure da prebereš vse kar gor piše...Slika v stilu: sport, racing team, powered by ,rally,tuning.... itd. nevem pol mam že raj onga bika gor...
drgač pa sorry no Slika
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr okt 29, 2003 8:39 pm

No dobr pa recimo mas se kaksen predlog verjetno se letos dam zatemnit stekla drugo leto pa lite felge 15".Kaj menis

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 Če okt 30, 2003 8:52 pm

ogledala ruknt na barvo avta... :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če okt 30, 2003 10:03 pm

Kozmo evo en izziv zate dej mi prosim naredit kaksno studijo dej ene par idej kako bi ti recimo spedeno tak avto pa veliko uspeha no ce se ti da seveda.LP

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 Pe okt 31, 2003 7:11 pm

OK izziv sprejet....Slika
naredu celo dve sliki!!!!! prva se mi zdi še dokaj izvedljiva, da boš pa tk zajebu gume ko js pr drugi je pa že vprašljivo.... Slika kk se teb zdi prva? za drugo pa ne govorit rajš...Slika

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Pe okt 31, 2003 7:32 pm

pismo kozmo so teb tele gume všeč, jih ma skor usk tvoj avto... :P
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 9:11 pm

Madona KOzMO prva slika rulez ful ti je dobro spadla cuj pa ti tkole zgleda ful obvladas stvar.Medtem ko je pa druga se boljsa ampak na zalost neizvedljiva vsaj kar se $$ tice drugac pa si zamisli kak bi folk :shock: :shock: ob taksnem avtu.TNX pa se kaksno ce se ti seveda da in ljubi idejo mislim.LP SEAT

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 Pe okt 31, 2003 9:29 pm

just_in je napisal/-a:pismo kozmo so teb tele gume všeč, jih ma skor usk tvoj avto... :P

@just_in : hehe to so trenutno moje najljubejše gume&feltne :P sej ne bom več oblubim!!!!:twisted:

@seat : ja thx no... mam tak občutek da bom naredu še enga če bo cajt do nedele... 8)
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 31, 2003 9:57 pm

No KOzMO ne se prevec obremenjevat sej sm reku ce mas cajt sicer pa fajn zgleda kaksne mojstrovine ustvarjate.Sej ti dam vsa pooblastila da se v virtualnem svetu izzivljas nad mojmu avtu kolikor ti pase (v obliki idej in projektov)To pa hkrati velja tut za vse ostale KOzMO kr tko naprej TNX :pivo

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Napisal/-a K0zM0 So nov 01, 2003 4:06 pm

hehe ma trenutno sm mal bolan, tk da cajta koker hočeš....Slika okej tole sm še naredu ker se mi je kr zadopadu ta tvoj avtek-spremenil sm mnenje in zj mislim da MORŠ dat gor unga bika--> pomoje bi čist cool zgledalo....Slika

aja še slikca :
Slika
mal sm gume porihtu...
Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 4:28 pm

Seat: tukaj imaš še dve slikici ;) ena z carozone kitom spredaj, rumenim seveda :) druga pa je z carozone kitom in zatemnjenimi stekli. Obe imata oz-jeve superleggere feltne :wink:

Slika

Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov