Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Re: Da vas vidm zdej!

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 10:31 am

Mare9mm je napisal/-a::twisted: I'm baaaaaaaaack!
:D Tole praznično vzdušje me ful motivira, in sem zato dons dokončal Cresha!
Ho, ho, ho, Marry Christmas! Tle ga maš:
Slika

In da še pokažem, da je -=9MM=- Inc. dobra firma, bom svojo tokratno muzo nagradil še z božičnico :) :lol: :D :P :wink:

Slika

Upam, da je cool. :roll:

Mare9mm pismo kako ti to uspeva ej ku**a fejst zgleda ku orginal avto ej sori izrazom ampak morem se pridusat drgac ne gre ce pa tko super zgleda.LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Ne dec 21, 2003 11:09 am

Eh to zna vsak... :oops: :oops: :oops:

Ne, svaka cast resno...

Sm mislu da je nemogoce tko hudo predelovat...pol pa tut to ni nemogoce, da bi mel hugo 300KM v Ibizi?! :-P :-P :-P
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 11:59 am

Akira je napisal/-a:Eh to zna vsak... :oops: :oops: :oops:

Ne, svaka cast resno...

Sm mislu da je nemogoce tko hudo predelovat...pol pa tut to ni nemogoce, da bi mel hugo 300KM v Ibizi?! :-P :-P :-P

No no no :ne :ne a ni tole malce izven teme al kako pa jst nevem zakej vas tko moti ce misli kdo predelat avto kot Hugo sej ma svoj avto svoj denar svoje sanje in svoje cilje pol ga pa kr neki skoz napadate sej ma pravico do tega.Jst nisem za nobenga in nisem prot nobenmu sam eni res ne dajo miru.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Ne dec 21, 2003 4:04 pm

WTF...

seat kaj tebe mami vn ne pusti al zakaj si tecen?!

Ne vem ce si opazu, da so zraven smileyi, tko da NI MISLJEN RESNO??
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 4:58 pm

ne mamimi ne pusti ven pa kaj moram :D ja sm opazu da so smileyi zraven sam takoj sem odreagiral in te pokritiziru ne a ves moti me to kar se dogaja na mnogih postih.Eden ma tezavo in neki sprasuje nakar eden omeni Hugota in spet smo tam ker potem ni temu ne konca ne kraja.Sicer pa NE SE SEKIRAT

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne dec 21, 2003 6:27 pm

Mare9mm ej.......car si!
zakaj ne sodeluješ v photoshop tekmovanjih?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne dec 21, 2003 8:25 pm

Lepo lepo. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Napisal/-a +Gambit+ Ne dec 21, 2003 10:42 pm

seat je napisal/-a:ne mamimi ne pusti ven pa kaj moram :D ja sm opazu da so smileyi zraven sam takoj sem odreagiral in te pokritiziru ne a ves moti me to kar se dogaja na mnogih postih.Eden ma tezavo in neki sprasuje nakar eden omeni Hugota in spet smo tam ker potem ni temu ne konca ne kraja.Sicer pa NE SE SEKIRAT

OK, Hugota ni vec v mojem vokabularju... :D

Drgac pa s****i cez okn...
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne dec 21, 2003 11:03 pm

Mamimi je resetke dala na okno :cry: :cry: :cry:
Drgac pa me ne prevec resno jemat no.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne dec 21, 2003 11:22 pm

fanta ..... držita se naslova ali pa po PM ...ker ne bi rad "locked" :wink:

ajde

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a cresh Po dec 22, 2003 8:06 am

Mare, u iber hudu, ej res ful dobr, ne vem kako ti rato to. Thanx za to slikco, mas par pjač v dobrem pr men. še enkrat thanx
my ride
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po dec 22, 2003 8:22 am

cresh je napisal/-a:mas par pjač v dobrem pr men.

:idea: a zato jaz ne vidim več habbke-ja nič :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Po dec 22, 2003 10:57 am

Še še jaz pridrožujem pohvalam in zanimanju, kako ti je to ratal? Feltne si OK distortu ali podobno. Veliko avta zgleda airbrushanega. Uglavnem, svaka ti čast!
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po dec 22, 2003 11:43 am

No, kukr sem že reku, če bi mel več cajta, bi dal gor kakšen "Step-by-step Cartooning po Maretovo 101". Bom probu sprot si zapisat, pa zasejvat layer zdej k bom kakšenga Makyja delu. Sam poj boste pa vsi mojo tehniko pobral, pa boste delal še hujš k jest, ne... :roll:

Hvala za pohvale, važn da je Cresh zadovoln. Bom mogu enkrat brez avta na kakšen Gas Meeting uletet, da iskoristm te pijače k jih mam v dobrem zdej! :pivo

- Regy?

No, do naslednjič... aja, pa dej res ne vsake teme s temi anti in pro-hugoizmi filat, še posebi k pol moderatorji to pozaklepajo, pa je treba pol skoz nove teme odpirat.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost