Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX Po dec 29, 2003 1:12 am

a da lohk kdo tist odbijač na foum k jest ga nemorem pogledat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops:
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po dec 29, 2003 3:49 am

NeonPower je napisal/-a:ce mene vprasas dej ti sam mrezu u tiste lukne v odbijacu namest reigerjevga odbijaca :)

Tocno to 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Po dec 29, 2003 3:05 pm

Neon Power Hvala mi je ze bol vsec! :lol: :lol:
Ja tud tisto z mrezco ni slaba ideja! Bom spomlad mal porihtal ko bom dal feltne nazaj gor pa spojlerje (zdej za zimo sm vse dolk pobral)!
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
NeonPower
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a NeonPower Po dec 29, 2003 3:38 pm

np
ce mas ksno sliko k je odspredi slikan tvoj bolid prlimi gor da se klun mal porihtamo da bos dobu vsej prblizno sliko kako nej bi zgledal

LP

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Po dec 29, 2003 6:37 pm

Slika
Evo mojga bolida se od spredaj! Hvala vsem za nasvete in tistim k se vam je dalo potrudt in porihtat avto. :-P Če fotka ni dobra mam se druge gor v AVTOGALERIJI mislm da je na 10-i strani
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
NeonPower
Nov uporabnik

Napisal/-a NeonPower Po dec 29, 2003 7:37 pm

Slika
nekak tkole sm si js to zamislu...ce mene uprasas je nesmisu kupvt reigerjev odbbijac k skor ni razlike :P
P.S. sam je pa res hud polo :-P
P.P.S. zmer radi pomagamo ce se le da :wink:

LP

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Po dec 29, 2003 9:16 pm

:D :D :D
Uff Neon Power res hudo! :twisted: Res si mi lepo postimal avto! Kako bi pa zgledal ce bi ble te mrežce črne? K bodo že temne šipe... po moje bi blo tud lepo ane? Drugac sm pa že z enim zmenen da mi bo na haubo naredu bad look tist bo tud spremenil avto! 8)
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
NeonPower
Nov uporabnik

Napisal/-a NeonPower To dec 30, 2003 12:01 am

pa se crne mrezce :) sam se ne vid najbol u zivo bi zihr bol zgledal k na sliki
spredne sipe pa itaq ne smes temnit :(
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x So jan 03, 2004 5:35 pm

JOW!
Še enkrat hvala vsem k ste se potudil še posebej NeonPower! Zdej vidm da bo treba res šipe zatemnit pa spredn konc popedenat! tele črne mrežce so mi ful všeč 8) 8) 8)
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair So jan 03, 2004 10:37 pm

Pa se en bad look v tem stilu in to je to. Samo tennicni bo problem.

Slika

Neonpower daj naredi mu se to, ker pomoje bo zgledal resnicno fenomenalno, ker tiste blende so men bljak.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Po jan 05, 2004 4:59 pm

Za bad look ni tok panike na tehničnem... Saj kukr men folk prav. (kot vidš u podpisu furam POLO...) Na tehničnmu pr Interservice v Ljubljani sm uprašu, pa je reku gospod da odvisn... Če je vse delan doma, pol ne gre čez homologacijo in pol ti tud oni ne dajo čez tehničnga, če pa maš kuplen podalšk haube s TUV al pa vsaj CE certifikatom, pa da ti ga še ličar profesionalno (morš pokazat račun, baje) doda na haubo, pa ni panike, ker kupleni podalški pr Polotih ponavadi pokrijejo manj žarometa kot pa navadne veke/blende/letve. Pa, a ni na forumu nekdo, k se po Ljubljani vozi z starim belim Cliotom, k ma ornk bad look narjen? On ti po mojem lahko pove kako je s tem iz prve roke.

Poznam pa enga , k mu je policaj hotu težit, pa mu je na homolomo kartončku s prstom pokazal, da ma napisano modifikacijo čez sprednje žaromete, pa je ta drug policaj reku, da mu nč ne morta in odpujsala sta domov. Tip je pa homologiru take blende k jih maš ti, pol mu je pa ličar naredu bad look. :twisted:
To je po moje itak najbolša rešitev za vse homolomo težave s spojlerji, sam treba je met cajt pa denar, da daš neki s TUVom homologirat, pol k maš pa kartonček pa nardiš po svoje.

Pa še moj mnenje: Ne črnih mrežc, k mi črna/rdeča kombinacija izpade pretemno. Podalšek odbijača maš ful carski, zakaj bi dajal še tok casha za Rieger??? Raj naj ti ga ličar "popegla" skupi z odbijačem, da bo zgledal kukr da je vse en kos, pa si zmagu!
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po jan 05, 2004 5:44 pm

Mare9mm je napisal/-a:Raj naj ti ga ličar "popegla" skupi z odbijačem, da bo zgledal kukr da je vse en kos, pa si zmagu!

Evo tocno to.

Me pa se neka zanima za bad look. Res je da dobis podaljske z vso dokumentacijo da ti naredijo homologacijo. Ampak men so blede tako grde. Sam bi podaljsal havbo, tukaj pa vemo da se zgodba konca. Kot si omenil, da bi dal blende sel na LPP homologiral, potem pa k licarju pa podaljsat havbo. Mislis da bi tako slo ?
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jan 05, 2004 6:02 pm

X-Hair je napisal/-a:Kot si omenil, da bi dal blende sel na LPP homologiral, potem pa k licarju pa podaljsat havbo. Mislis da bi tako slo ?

pomoje da...samo te lahko zajebejo pa napišejo blende ali kaj podobnega...
ampak se potem izgovarjaš da so to oni napisal in ne ti... da si kao tole homologiral :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po jan 05, 2004 8:08 pm

maky je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Kot si omenil, da bi dal blende sel na LPP homologiral, potem pa k licarju pa podaljsat havbo. Mislis da bi tako slo ?

pomoje da...samo te lahko zaj**ejo pa napišejo blende ali kaj podobnega...
ampak se potem izgovarjaš da so to oni napisal in ne ti... da si kao tole homologiral :wink:

Se pravi da bi slo, ker ti bi bilo pa res fenomenalno. Se pravi grem k enemu ko ima blende da mi jih posodi ( samo bi moral imeti vso dokumentacijo ), montiram, na LPP potem pa enkrat ko se odlocim podaljsam havbo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To jan 06, 2004 1:44 am

No, ne vem kaj zdej napišejo, sam un ma belga polota, zadeva zdej zgleda skor isto k ta ta siv z bad lookom, sam da je na sred še lokec, da je VW znakec lahko pustil gor. Njemu piše nekaj v stilu "modifikacija" al "predelava" maske, pa zraven neki u oklepaju "minimalno pokriva žaromete" al neki tazga. To je homologiru z unimi grdimi blendami v obliki črke L. Pol mu je pa ličar naredu tko k je zdej. :roll:

Jest itak za POLOmijo Classic ne najdem pametnih delov, tko da bi verjetn mogu kej cheap za Cordobo al pa Ibizo kupt, homologirat, pol pa ročna dela in delo na črno pri kakšnem prijaznem ličarju. Bom verjetn raj šparu, pa kupu kakšn drug avto za tunat pa postylat. A se bo ta rdeč polo kej prodajal? :twisted:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x To jan 06, 2004 8:09 pm

Jow jow!
SM mal zaspal... Ja tkole je! Jst sm se zdej odloču da si kupm drugo haubo! (rableno) In se bom mal poigral z njo če ne rata nč zato jo bodo pa smetarji odpelal! :P
In sicer probal bom naredit bad look in se eno lukno na sredini! Bomo vidl ka bo iz tega ratal! :-P Aja homologacija pa to... Ni panike že zdej bežim pred policaji k nima nc homologirano (podaljške, izpuh, gume prevelke...) :wink: :wink:
Aja Mare9mm tale polo se ne bo še en cajt prodajal.. upam! Grem najbrž še ta tedn v A3M zadne luči naročit 8)
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr jan 07, 2004 7:09 am

Madona ti si pa postal cisto nevaren. :shock: 8) :mrgreen:

No se upam da jaz zrihtam svojo rikso, pa da se spet kaj vidimo na zuru v vasih koncih :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
.:alex:.
Novinec

Napisal/-a .:alex:. Sr jan 07, 2004 9:00 am

se moja ideja ki pa ne vsebuje mrezic ampak je odstranjen WV znak na nosu in so samo letvice
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Sr jan 07, 2004 3:28 pm

Hmm! :?
In kje dobit tako masko (brez znaka sam letvice) :?:
X-Hair le prlet pa prej sporoč bova kakšno rekla! :)
SAm da ne bo tako k zadnč k sva policajem izsilila prednost :lol: :lol:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr jan 07, 2004 3:37 pm

Men pise v homo kartoncku ''letvice'', tako da podaljsanje haube odpade
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost