Za bad look ni tok panike na tehničnem... Saj kukr men folk prav. (kot vidš u podpisu furam POLO...) Na tehničnmu pr Interservice v Ljubljani sm uprašu, pa je reku gospod da odvisn... Če je vse delan doma, pol ne gre čez homologacijo in pol ti tud oni ne dajo čez tehničnga, če pa maš kuplen podalšk haube s TUV al pa vsaj CE certifikatom, pa da ti ga še ličar profesionalno (morš pokazat račun, baje) doda na haubo, pa ni panike, ker kupleni podalški pr Polotih ponavadi pokrijejo manj žarometa kot pa navadne veke/blende/letve. Pa, a ni na forumu nekdo, k se po Ljubljani vozi z starim belim Cliotom, k ma ornk bad look narjen? On ti po mojem lahko pove kako je s tem iz prve roke.
Poznam pa enga , k mu je policaj hotu težit, pa mu je na homolomo kartončku s prstom pokazal, da ma napisano modifikacijo čez sprednje žaromete, pa je ta drug policaj reku, da mu nč ne morta in odpujsala sta domov. Tip je pa homologiru take blende k jih maš ti, pol mu je pa ličar naredu bad look.
To je po moje itak najbolša rešitev za vse homolomo težave s spojlerji, sam treba je met cajt pa denar, da daš neki s TUVom homologirat, pol k maš pa kartonček pa nardiš po svoje.
Pa še moj mnenje: Ne črnih mrežc, k mi črna/rdeča kombinacija izpade pretemno. Podalšek odbijača maš ful carski, zakaj bi dajal še tok casha za Rieger??? Raj naj ti ga ličar "popegla" skupi z odbijačem, da bo zgledal kukr da je vse en kos, pa si zmagu!