Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 27, 2004 12:01 am

Res lepa zadeva.

Maky, lucky you :-P .
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen To jan 27, 2004 12:30 am

Mare, kdaj odpreš firmo? :lol: Kdor zna pač zna! Svaka čast!
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To jan 27, 2004 10:14 am

A ti lohka dam jaz mal bol zafrkneno slikco za probat? http://www.poljub.com/albums/albun33/aag.jpg

Tale kombi? Seveda bi naredu lepšo slikco (cel na soncu recimo) z bolšim fototom.
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To jan 27, 2004 11:35 am

ker neestetski kombi!!!SlikaSlikaSlika
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm To jan 27, 2004 3:47 pm

Titan, dej kakšno bolšo sliko... Pa če je možno naj bo iz prave perspektive (3/4 od ospredi naprimer...Sej ta bi bla kr cool, sam ne ob 2h ponoč več slikat. Kva je to za en VW pa ker letnik?) Ampak nobenih obljub. K mi res ful cajta vzame. Zdej sem se neki namenu, na PSContestu sodelovat, tko da bo za toonat še manj časa ostal. :P

Keep on tooning.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To jan 27, 2004 5:01 pm

Mare9mm je napisal/-a:HaBiBi bil bi tvoj turn, sam če boš vse spojlerje zamenu, pol je to men bl "Why bother?" Tko da u bistvu je par možnosti:
- Počakam, da zamenaš spojlerje :?
- Sploh ne zamenaš spojlerje :noro
- Nardim neki bl na hitr (na primer obrnem, prebarvam in zamenam spojlerje na Creshu...) :oops:
- Nardim spet use iz nule in končam ravno takrat, ko ti avto dobiš od ličarja z novimi spojlerji in ugotoviš, da ti je moj Cartooning ful grd, ker te preveč spominja na zdejšne spojlerje in pol mene trofne infarkt, k ful spluvaš moj trud in za vedno neham delat CarTooninge... :cry:

No, u bistvu je ta tretja opcija najbl realna, ne...

Glej PM

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To jan 27, 2004 7:06 pm

Avto je drugače Transporter letnik 88 oziroma T3 oziroma Vanagon po Ameriško. Za sliko pa rabim dobit enga z dobrim digitalcem, pa jo bom sliku. Te lahko edino neki uprašam? Kako twistaš avto v cartoon obliko?
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Sr jan 28, 2004 12:26 am

Titan, zelo odvisno... Včasih je dost, že samo da nardiš selection okol avta, pol da š pa tranform pa izbereš distort in ga zatwistaš. Učasih pol ful čudn izpade al maska al kolesa al pa streha po mojih izkušnjah. Naprimer za tega od Makyja sem najprej "Zatwistal" enga Rieger tuning audija, pol sem gor nabov še cel spredn del prov od Makyja, pol sem pa še odbijač posebaj distortal, da je ratal večji... Men je ta perspektiva ful dobra, sam mal sem nezadovolen z zadnjim kolesom in pa zato, ker se srebrn flame ob straneh ne vidi preveč... Mah cela štala je tole toonanje. Po mojem sem šel čez vsak piksel ene 3 krat na tem avtu...

Habbke, grem takoj zdela brat PM...

Se beremo.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost