Baileyz je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:
a s' to ti .. kos huda
ne, kolegica je, ampak bom poskrbela da bo zvedla
oo dej pa zrihtaš mi jo tut lahko heheh

ampak ko gume rišeš v projekciji niso čist okrogle, razen če sprednjo nariše kot da volan ni čisto zravnanBaileyz je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:ej samo tebe mal zezajo feltne pa gume .. pozicija samih .. naklon itd ..
deli okrogle stvari s šablono rajpa bo velik bol
vzeto na znanje. razmišlam da bi narisala sam par študij gum s feltnami za vajo..mejbi bi pol šlo mal bolš..
Baileyz je napisal/-a:okej fantje men že počas domišljije zmankuje tko da če mate kšne ideje/želje jih bom vesela ker res več nevem kere mašine risat.. sam PROSIM bodte originalni. Lambotov ne delam, Mercedesev ne delam in več al mn nobenih običajnih for. Da vas vidm zj:P
Baileyz je napisal/-a:hvala vsem za predloge.. skyline bo očitno enkrat ziher na vrstiampak me že neki časa vleče da bi šla continentala risat tko da se mi zdi da bo ta naslednji..
PS: Ful nerada rišem old timerje ker zgleda ko da so sestavljeni iz enga kosa pleha ki ma udrtine in izbokline in tak pleh je skrajno neprijetno risat (v skrajnem primeru bi kdaj nrdila cobro). Iz istega razloga nerada rišem kšne AMe in Bentleye ker.. niso nč oglati nikjer.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov