Drocky je napisal/-a:ampak ko gume rišeš v projekciji niso čist okrogle, razen če sprednjo nariše kot da volan ni čisto zravnanBaileyz je napisal/-a:dj_em je napisal/-a:ej samo tebe mal zezajo feltne pa gume .. pozicija samih .. naklon itd ..
deli okrogle stvari s šablono rajpa bo velik bol
vzeto na znanje. razmišlam da bi narisala sam par študij gum s feltnami za vajo..mejbi bi pol šlo mal bolš..
![]()
Baileyz je napisal/-a:američani so svetu prispeval stvari za katere se načeloma ni za hvalt, kot so vojne in debeli ljudje ampak old-school ameriški avti ga pa sekajomustangov zlepa ne prežvim..
PS: na sliki je OČITNO velik napak, spodrsljajev in površnosti, nekak sm se zapičla da bom ta avto res narisala počas ampak se mi zdi da sm za zastavo porabla več kot za mustanga.. vglavnem mal sm hitela, pa nič zato..ops:
vugy je napisal/-a:Samo moje kole so j***a.....tvoja pa so še večja![]()
drugače ostelo pa cool
Edino kar se mi še zdi da si ga z sencami pod avtom usrala.....ker zdaj izgleda kot da lebdi
Drocky je napisal/-a:sam pol bi bla lahko v sorodu tut s hepimenom. TUt on obvlada. Škoda da si ne vzame več kdaj kakšnih 5min in "spaca" kaj za v to temo :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov