Tko k je blo rečen, če nč ne predelaš je lahko pametovat eiii, če ti pa mau inovatiounosti manka pol pa ne na druge pizdit !"

vizo je napisal/-a:Who tha f*** si ti sporty da boš pametovau drugim
Tko k je blo rečen, če nč ne predelaš je lahko pametovat eiii, če ti pa mau inovatiounosti manka pol pa ne na druge pizdit !"![]()
sporty je napisal/-a:Mare9mm je napisal/-a:Sporty, za moj Carbon Wing vem, da ne štima, ampak, ker sem tole vse bol na hitr naredu, k že itak premal spim...Pa spredn odbijač je postavlen perfektno, narobe stoji okrasna letvica z honda znakom...sem ene 3krat popravljal, pa mi ni znesl, sorry. Za zavore je tud zmankal časa...bo drugič bolš.
Teb bom najbrž težko dokazal da tvoj prednji odbijač NI prefektno postavljen samo z besedičenjem, zato dokaz:
Črne črte prikazujejo dejansko lego avtomobila, modre pa odstopanja prednjega spoilarja in carbon winga.
Pa ne mislt da se delam neki pametnga pa da hočm sam popluvat nekatere da bi dobili manj glasov! Moj namem je izbolšati kakovost izdelkov photoshoperjev in mal posvetovat kaj narobe delajo in kaj se da izbolšat...
vizo je napisal/-a:Who tha f*** si ti sporty da boš pametovau drugim
Tko k je blo rečen, če nč ne predelaš je lahko pametovat eiii, če ti pa mau inovatiounosti manka pol pa ne na druge pizdit !"![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost