Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
vizo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a vizo So feb 07, 2004 6:32 pm

Who tha f*** si ti sporty da boš pametovau drugim
Tko k je blo rečen, če nč ne predelaš je lahko pametovat eiii, če ti pa mau inovatiounosti manka pol pa ne na druge pizdit !" :idea: :idea:
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in So feb 07, 2004 6:35 pm

vizo je napisal/-a:Who tha f*** si ti sporty da boš pametovau drugim
Tko k je blo rečen, če nč ne predelaš je lahko pametovat eiii, če ti pa mau inovatiounosti manka pol pa ne na druge pizdit !" :idea: :idea:

ej tega no... :roll: pač je sam povedu svoj mnenje, sam na način ki bo sprožu boj, ne boj mesarsko klanje.... :P
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So feb 07, 2004 10:21 pm

sporty je napisal/-a:
Mare9mm je napisal/-a:Sporty, za moj Carbon Wing vem, da ne štima, ampak, ker sem tole vse bol na hitr naredu, k že itak premal spim...Pa spredn odbijač je postavlen perfektno, narobe stoji okrasna letvica z honda znakom...sem ene 3krat popravljal, pa mi ni znesl, sorry. Za zavore je tud zmankal časa...bo drugič bolš.

Teb bom najbrž težko dokazal da tvoj prednji odbijač NI prefektno postavljen samo z besedičenjem, zato dokaz:
Slika
Črne črte prikazujejo dejansko lego avtomobila, modre pa odstopanja prednjega spoilarja in carbon winga.

Pa ne mislt da se delam neki pametnga pa da hočm sam popluvat nekatere da bi dobili manj glasov! Moj namem je izbolšati kakovost izdelkov photoshoperjev in mal posvetovat kaj narobe delajo in kaj se da izbolšat...

Sporty se mi zdi da si že dost dolgo tukaj da bi lahko vedel da se pod glasovanja ne daje komentarjev ... in newem ti še kar dva posta napisal tam.... :?

posta bom pobrisal...zdej sm kar si napisal prilimal sem....naslednjič bom samo izbrisal (pa to velja za vse)

pa brez zamere ... red more bit se vam ne zdi

Lep pozdrav :wink:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So feb 07, 2004 11:44 pm

vizo je napisal/-a:Who tha f*** si ti sporty da boš pametovau drugim

Ej nevem, who tha f*** si ti? Jst vem, da že od začetka spremljam, od nekega četrtega contesta naprej pa tudi shopam tukile na avtomobilizmu. Ne vem kaj zdaj tebi ni všeč? Gllej takrat smo tudi takole komentiral, predvsem zato da smo si pomagal med sabo in vedel kaj je slabo in kako to odpravt... Sori k ti je nekdo z dobrim namenom pokritiziru delo, da boš lah drugič naredil perfektno! SORI...

In pol on men da nič ne predelam... :lol: ... in inovativnosti da mi manjka? :lol: ... idej mam še preveč, zato se včasih sprostim s kako lagano predelavo. Ideje pa vn spravlam v šoli, srednji šoli za oblikovanje 8) . Tko da, če ni glih extremno, je vsaj spedenano z okusom. Obljubim pa vam nekaj extremnega enkrat v prihodnosti...
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So feb 07, 2004 11:52 pm

sporty je "dobil" kaj nekaj contestov tukaj na avtomobilizmu! tako da se fant spozna.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
vizo
Nov uporabnik

Napisal/-a vizo Ne feb 08, 2004 12:21 am

Če misliš dajat pozitivne kritike pol piši v malo manj nadutem slogu :!: :!: Boš zmogu

It's all gut :roll:
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne feb 08, 2004 12:29 am

Nadutem? Khm... ej jst pa nadut? Prvisi k si mi to reku... pol sm pa res zabredu :cry: . Nadut je pa zadnje kar bi rad bil. Ponavljam: samo dobr sm ti hotu, OK? Sej ne bom več...

Mogoče sm res mal nadut deloval... ampak verjetno zato, ker sem kar naenkrat malo uletel in vas malo pokoment. Tisti k ste tu 2 meseca, vam najbrž res ni nič jasno in sm izpadel kot kak naduvanc k neki pametuje... poglejte si mal prve conteste...

Mah saj ni važno, mi ni v interesu se kregat... pa saj samo odgovarjam :P

Uporabniški avatar
vizo
Nov uporabnik

Napisal/-a vizo Ne feb 08, 2004 12:40 am

No vidš vsak dan spoznaš kaj novega :wink:
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Ne feb 08, 2004 12:44 am

:lol: a pol ti resno da sem nadut? :P

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Ne feb 08, 2004 1:52 pm

sporty je napisal/-a::lol: a pol ti resno da sem nadut? :P

folk: predlog!! 3X globoko udihnimo, pol pa uprašmo Mih@ kje hudiča je dobu svoja kolesa?!!!! :D :D :P :twisted: 8)
Slika

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Ne feb 08, 2004 1:58 pm

Saj jaz sm že po vseh guma centrih spraševal, če jih majo, pa še noben ni slišol zanje :lol:
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Po feb 09, 2004 12:44 am

traktor center d00pleck? :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po feb 09, 2004 5:05 pm

Sporty, jest vem, da si ti car :bow , ampak res te tvoje črte mi čist nč ne pokažejo, ker se ne ujemajo z mojo predelavo. :roll:
Pa ni mi treba nič dokazovat, ker pač vsak gleda z svojimi očmi, jest vem kaj sem hotu, pa tud vem, da mi ni na maski preveč uspelo. Bo drugič bolš. A lahko zdej nehamo o tem, ker boš res ispadu nadut. Za nadutost na forumu pa so že zadolženi Hugo in še nekateri... :D :rofl :EE
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Po feb 09, 2004 8:57 pm

Gume so pa edin kar je dobrga na moji predelavi :P !!!
Drgač pa: http://www.foreverflying.com/FoldingBuggy.html
oz.
http://www.foreverflying.com/PL-WheelSSalum2.jpg
http://mr.si/
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost