G-4S je napisal/-a:Zakaj že ga prcate? Ker ma fajn avto mogoče?
Ja seveda, foušija, kaj morš

LP
Suljo je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Zakaj že ga prcate? Ker ma fajn avto mogoče?
Ja seveda, foušija, kaj morš![]()
![]()
LP
Suljo je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Zakaj že ga prcate? Ker ma fajn avto mogoče?
![]()
LP
swiftrider je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Zakaj že ga prcate? Ker ma fajn avto mogoče?
![]()
LP
Ne sam mal slabo mi rata ko nekdo uničuje lepoto alfe romeo gta... ker je zgleda ne razume (Mogoče nima pravga odnosa do avta, pač fino se mu zdi kr ma hiter avto, ne razume pa čist filozofije tega avta in bi iz njega rad naredu 2fast2furious varjanto, za kar pa ta avto po mojem mnenju ni. Ampak kdo sm jst da bi to sodiu...)...
Flame-i, pa nad lučmi...
LOOOOL![]()
Sicer pa je avto njegov (no, od očija, pa nima veze) in vsak ma svoj okus, to je res...
Ni pa mi deloval kot nekdo ki ta avto vozi... za to torej moje vprašanje.
ja sory k sm sam prosu za PHOTOSHOP predelavo.In nisem flejmov nad lučmi dajal gor u živo.Pa konec koncev je moj avto in ne tvoj!!! pa če je kdo tukaj LOL si to kvečjemu TI.Najprej poskrb za svoj avto
P.S:pa drgač sm bl miroljuben človek![]()
zato se ne mislm kregat tle gor.Če pa maš kšne zlonamerne misli jih pa obdrž u glavi,a jih je treba pisat tle gor???
Lp, Žiga
P.S. ma še kdo drug hud, hujši avto, pa tud če sm komu fouš ga zarad tega ne prcam
Ziggy je napisal/-a:Ej GTA, a je bil tale avto slučajn včeri pr Komparetu? Sm glih neki ke letu, pa bi skor prsegu da je bla tale, iste feltne pa vse... No v glavnem svinjsko luštn avto, sicer nism vidu, a si dal tatu gor al ne, ampak res lepa mrcina.
Alfa je napisal/-a:swiftrider je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Zakaj že ga prcate? Ker ma fajn avto mogoče?
![]()
LP
Ne sam mal slabo mi rata ko nekdo uničuje lepoto alfe romeo gta... ker je zgleda ne razume (Mogoče nima pravga odnosa do avta, pač fino se mu zdi kr ma hiter avto, ne razume pa čist filozofije tega avta in bi iz njega rad naredu 2fast2furious varjanto, za kar pa ta avto po mojem mnenju ni. Ampak kdo sm jst da bi to sodiu...)...
Flame-i, pa nad lučmi...
LOOOOL![]()
Sicer pa je avto njegov (no, od očija, pa nima veze) in vsak ma svoj okus, to je res...
Ni pa mi deloval kot nekdo ki ta avto vozi... za to torej moje vprašanje.
Lp, Žiga
P.S. ma še kdo drug hud, hujši avto, pa tud če sm komu fouš ga zarad tega ne prcam
Se strinjam s stabo, najlepsa GTA je original, nic drugih felten pa tatujev, pa teh ogabnih lexusk. Drugace je pa avto strup. Ampak pac najprej sem prebral debato na mobisuxu, kjer si pokazal svojo odraslost (npr. citiram: A mam sploh konkurenco z svojo alfo na dragu), zato te pac ne morem vzeti resno, upam da razumes.
LP Jaka
Alfa je napisal/-a:No pa ce govorimo samo o photoshopu, mi bi bila una krom nalepka lepsa, saj ta ne pride do izraza.
LP Jaka
P.S: Brez zamere, resno, pac vsake oci mjoa svojga malarja, lohka pa da sem slep
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov