Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Po jun 21, 2004 10:22 am

Catch_me je napisal/-a:ja sam hepimen ti si z ene slike ukradu vse....pa se to kar si ukradu je blo na takmu avtu n katerem smo delal.....tko da prosm te no....

hočeš rečt, da moram na minija nalimat odbijače od honde, felge od traktorja in anteno od radarske postaje, ne pa OD MINIJA? :?

sicer pa kje piše, da ne smejo bit vse stvari z ene slike? pa to kar sem ukradu (matr ta beseda mi je čedali bl všeč, si jo bom zapomnu za tvojo naslednjo predelavo, ko sigurn ne boš sam narisal felg in odbijačev) ni blo na takmu avtu n katerem smo delal, ampak je bil naš cabrio, predmet moje kraje je bil pa avto s trdo streho :roll: morm priznat, da dobr opazuješ za wannabe oblikovalca. tko da prosm te no... :]
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po jun 21, 2004 10:22 am

pismo čej to tko resno, pol bi mogl uvest denarne nagrade za zmagovalca? :)

jst sm vedno mislu da so te predelave hobi /oz. posledica prostega časa, nepa nevem kakšna ostra tekmovanja... :P

men je useen, za zmago se mi negre nikol... pač nardim tist kar mij ušeč in toj to... čej pa pol še kermu zravn ušeč pa sploh supr :)

pa LP
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po jun 21, 2004 10:25 am

No dejte STOP s tem , naumo se zdej kle pričkal kaj pa kako , ker usi vemo da radi odbijače pa ostalo uzamemo iz kakih drugih avtov ...

lp :twisted:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Po jun 21, 2004 10:29 am

če neki pametuje folk. sej zarad mene me loh diskvalificirate za ta contest pa še za naslednje tja do ene 83., da bojo nekateri pomirili svoj ego. :vc
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Po jun 21, 2004 10:35 am

Hepi sedaj te ne bom diskvalificiral , te bom pa zaradi tega pri contestu no. 17968 , no tkrt me spomn da maš še dolgove.... :lol: :lol: :lol: :lol:

hehehe

Lp

ps: nauš diskvalificiran , u tem primeru bo prej zgagec k je zase glasvou :wink:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Po jun 21, 2004 10:43 am

((17968 - 50)*7):365 = 343.6

:arrow: 17968 2F2F tko reku... :twisted:

:arrow: -50 (ker je 50 contestov že blo)

:arrow: *7 (ker je eden na teden)

:arrow: :365 (ker ma leto približno tolko dni)

:arrow: sepravi Hepimen bo po mojih (ne nujno pravilnih) izračunih diskvalificiran čez približno 343.6 let

LOL :EE

sj vrjetn je kj narobe... jst pa matematka nisva glih kolega :P
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Po jun 21, 2004 10:50 am

se prav da bo moja tašesta reinkarnacija diskvalificirana na photoshop contestu... :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a enarf Po jun 21, 2004 12:09 pm

@Hepimen: slika je enaka. Kje se nahaja je popolnoma vseeno, da se pa ni "naredila sama" pa najbrž tudi ni skrivnost?! Nekdo se je torej potrudil in jo predelal.

In zdaj še k bistvu na katerega pozabljate:

Res je, vsi krademo. Luč od tega, odbijač od onega kakor je to že povedal Hepimen. In ravno v predelavi teh ukradenih delov, v prilagoditvi vseh feltn, odbijačev, mask in spojlerjev je smisel te zabave mar ne? Zdej, če pa nekdo ukrade ves TA trud, ki ga je nekdo že vložil v predelavo in se pod izdelek celo drzni podpisati - jah fantje no, dejte malo pomislit. Mislim ej, če bi jaz videl podpis nekoga pod "mojo" stvaritvijo, bi me pošteno razjezilo.

Nisem za nikakršne ukrepe, diskvalifikacija ali kaj podobnega, ker se potem zlahka izgubi bistvo vsega skupaj ampak dejte no bit vsaj malce pošteni do drugih in do sebe samega. No, upam, da bomo na tole hitro pozabili...
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Po jun 21, 2004 1:38 pm

kaj si se sploh matru hepimen.....neki si pameten....zakaj pol nisi kr tistga dal gor kot koncni izdelek......
sploh nisi ideje uporablju kere je to pa
predelava od nekoga druzga in si sam njegove dele gor lepu.....
zakaj pa nebi gor pasal odbijaci od drugih avtov....pac jih prilagodis...

dej hepmen poslusi se kaj govoris....res si strgan

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Po jun 21, 2004 1:44 pm

ti predlagam, da se včlaniš v menso.
[i]Weeeeeeee![/i]
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov