ok, pa dejmo malo kritizirat:
Mojster:
-pri lučeh si neki zelo zajebal, ok sej če je ena še kolikor toliko poglej potem tadrugo je kot, da bi križem gledal. Ne vem, a si eno luč uporabil in jo potem samo preslikal horizontalno al kako, samo to perspektivno gledano ni skladno.
-maska: niti ni nekih velikih napak, vprašanje pa je, če bo komu všeč tisti dopleh look pri detajlih.
-špegle si tudi zlo zajebal. Res da so lepš kot na originalu, samo se barvno ne skladajo in zgledajo kot da bi lebdeli, to zato, ker nisi barvnega odtenka zadel. Pa malo tastarga špegla se ti vn vidi
-prag: ne moreš tistega majhnega koščka toliko raztegnit, ker se mu kvaliteta toliko poslabša. Bi blo treba malo s penzlnm popravljat in na perspektivo pogledat, ker se zdi, kot da nekam preveč ven štrli.
-ok potem tisti majhni lepotni popravki žmiguci, pa na strehi tisto črno pobarvano so v redu
Jaz bi drugače takole na hitro še koloteke poširil odzadi, da bi dobu še bolj agresiven look in ga spustil alpa colažo povečal. To je res najlaže.
Zur2:
-prvi odbijač si kar dobro ujel
-za finese se pa iz take majhne slike ne da videt, vidi pa se, da pri označevanju nisi bil najbolj natančen (barvanje). Če bi bla večja slika bi se najbrž vidla še kaka napakca, pr feltnah najbrž
-barva se ne sklada z ozadjem, se vidi, da izstopa ven, zato trpi realističnost, kar je vsaj pri meni najbolj pomembno
ahiM:
-ja hotu si črn avto dobu si pa takega kot da bi ga z ogljem pomazu, skratka nima leska, zato tudi ne paša v ozadje. Rešitev je, da povečaš kontrast in razlika bo nekaj takšnega:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=18542. No, tvoje slike sicer ni več, da bi se videla razlika.
-tist žmigavc tud nemarno ven skače. Bi ga blo treba zatemnit, ker pri taki temni okoliški barvi ne more bit tolk svetel
-Pa malo več natančnosti pri označevanju recimo pri barvanju, ker to vseskupi zgleda zdej zlo šlampasto, ker človk takoj ugotovi, da je šhopano, ni nobenega realizma. No sej čez čas bo dal kak majster gor predelavo in bote vidl kaj je relizem, ko moraš malo bolje pogledati, da vidiš,da je shopano, ali pa sploh ne ugotoviš in to je meni najbolj pomembno, poleg tega, da je pač všečna predelava.
Te kritike so bile vse dobronamerne, tako da nič wee zdej