Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious To avg 31, 2004 5:59 pm

TITan je napisal/-a:Jah, loh se pa mi "stari mački" dogovorimo da to delajo? Sej na začetk sem delu tko, sam pol je pa lenoba udarla res :lol:

Sem za da pokomentiramo :wink:

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 To avg 31, 2004 7:00 pm

prosm ce pokomentirate moj zacetniski izdelek megana pri ps prosti cas al kaj je ze
se trudm pa sopam zdej k mam cajt vsaj 2 uri na dan tko da je moj najnovejsa pridobitev chameleon barvA (vidna bo pri hyundai-ju - work in progress) pa res poglejte megancka pa povejte da se zbolsam! :con
pa ne prevec :cry :cry

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster To avg 31, 2004 8:25 pm

jest sm rešen :lol: 8)

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 31, 2004 8:36 pm

Zur2: Premajhna slika! Hit popravt :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid To avg 31, 2004 9:00 pm

OK :D jst bom od zdej naprej tko pisu...sej sm že ta contest (60.) use napisu gdo je kej slabo naredu pa to... pa ko sm končov me fukne z neta ( pol se mi pa ni dal še enkrat :lol: )...
Tko da, ja to se mi zdi ql da pokomentiramo 8)

LP Fluid`
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To avg 31, 2004 9:11 pm

TITan je napisal/-a:Zur2: Premajhna slika! Hit popravt :wink:

sj sam url napačn dal... sam un med, nakonc se zbriše pa je... :P
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan To avg 31, 2004 9:23 pm

Ugibam, da je na mobiSUXu? :P
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN To avg 31, 2004 11:10 pm

torej da mal pokomentiram:

mclaren: vsak se sigurno maximalno ne potrudi, ker ko sem jst svoj prvi izdelek oddal za contest tuki gor, sem najprej 5x povozu star fajl, ker mi prejsnji nekako ni bil vsec. nisem za to da bi samo tisti ki obvladajo objavljali svoje izdelke, nisem pa tut za to da bo tukaj raj za skrpucala, ker so nekateri premalo samokriticni in vse kar sami nardijo je oh in sploh. saj konc koncev pa ni vsak za vse, tut vsak k se spomni slikat ni razstavljen v narodni galeriji in ni vsak ki mixa z e-jayem na radiu. :wink:

kar se tice pa komentiranja izdelkov, so si pa nekateri prevec vzeli k srcu, ko jih skritiziras. vsi hocejo slisat pohvale, ce je pa kdo karkoli slabo naredu pa jok in stok. zato ne zgubljam vec casa s tem. ce pa kdo zeli vedet kaj si mislem o njegovem doticnem izdelku, me pa lahko vprasa... ce upa. :P :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Sr sep 01, 2004 11:30 am

ok, pa dejmo malo kritizirat:
Mojster:

-pri lučeh si neki zelo zajebal, ok sej če je ena še kolikor toliko poglej potem tadrugo je kot, da bi križem gledal. Ne vem, a si eno luč uporabil in jo potem samo preslikal horizontalno al kako, samo to perspektivno gledano ni skladno.
-maska: niti ni nekih velikih napak, vprašanje pa je, če bo komu všeč tisti dopleh look pri detajlih.
-špegle si tudi zlo zajebal. Res da so lepš kot na originalu, samo se barvno ne skladajo in zgledajo kot da bi lebdeli, to zato, ker nisi barvnega odtenka zadel. Pa malo tastarga špegla se ti vn vidi
-prag: ne moreš tistega majhnega koščka toliko raztegnit, ker se mu kvaliteta toliko poslabša. Bi blo treba malo s penzlnm popravljat in na perspektivo pogledat, ker se zdi, kot da nekam preveč ven štrli.
-ok potem tisti majhni lepotni popravki žmiguci, pa na strehi tisto črno pobarvano so v redu
Jaz bi drugače takole na hitro še koloteke poširil odzadi, da bi dobu še bolj agresiven look in ga spustil alpa colažo povečal. To je res najlaže.

Zur2:

-prvi odbijač si kar dobro ujel
-za finese se pa iz take majhne slike ne da videt, vidi pa se, da pri označevanju nisi bil najbolj natančen (barvanje). Če bi bla večja slika bi se najbrž vidla še kaka napakca, pr feltnah najbrž
-barva se ne sklada z ozadjem, se vidi, da izstopa ven, zato trpi realističnost, kar je vsaj pri meni najbolj pomembno

ahiM:

-ja hotu si črn avto dobu si pa takega kot da bi ga z ogljem pomazu, skratka nima leska, zato tudi ne paša v ozadje. Rešitev je, da povečaš kontrast in razlika bo nekaj takšnega: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=18542. No, tvoje slike sicer ni več, da bi se videla razlika.
-tist žmigavc tud nemarno ven skače. Bi ga blo treba zatemnit, ker pri taki temni okoliški barvi ne more bit tolk svetel
-Pa malo več natančnosti pri označevanju recimo pri barvanju, ker to vseskupi zgleda zdej zlo šlampasto, ker človk takoj ugotovi, da je šhopano, ni nobenega realizma. No sej čez čas bo dal kak majster gor predelavo in bote vidl kaj je relizem, ko moraš malo bolje pogledati, da vidiš,da je shopano, ali pa sploh ne ugotoviš in to je meni najbolj pomembno, poleg tega, da je pač všečna predelava.

Te kritike so bile vse dobronamerne, tako da nič wee zdej :hi

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr sep 01, 2004 1:03 pm

wavemaker je napisal/-a:ok, pa dejmo malo kritizirat:

to bi blo najboljs delat preden das oceno, ne pa kar nekje vmes, ko se niso vsi oddali :P :wink:
[i]Weeeeeeee![/i]

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 Sr sep 01, 2004 1:32 pm

na slika je vecja
pa tut bol :(
sam sm zacetnik pa se trudm pa ublubm da bo na nasledn-mu kontestu vsaj 3-krat bol
:D

Drgac je pa ta ideja za komentarje zlo v redu sej se tko najvec vn naucis

KOt pravjo: -bedak se uci na lastnih napakah
-pametni pa na tujih :P

wavemaker
Stalni uporabnik

Napisal/-a wavemaker Sr sep 01, 2004 4:41 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
wavemaker je napisal/-a:ok, pa dejmo malo kritizirat:

to bi blo najboljs delat preden das oceno, ne pa kar nekje vmes, ko se niso vsi oddali :P :wink:

Ja no sej maš prow, samo sej itak po pravilih ne smejo več spreminjati, upam da ne bodo no.

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a KOENIG Če sep 02, 2004 12:12 pm

Pa še mojo utrgano varjanto, za divjake nežnejšega spola :8 :vrum :twisted:

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 Če sep 02, 2004 2:14 pm

EJ, KOENIG :ue TA AVTO K SI GA SHOPU SE MI ZDI KOPIJA mOJSTERJEVGA K TAPRAV AVTO ZA SHOPAT JE POD TO TEMO hYUNDAI COUPE

mojster
Uporabnik

Napisal/-a mojster Če sep 02, 2004 5:08 pm

bwahaha pa res :lol: lol

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 Če sep 02, 2004 8:45 pm

Antonio nism expert kot drugi sam meglenke si pa zafusu

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Če sep 02, 2004 9:27 pm

Zur2 je napisal/-a:Antonio nism expert kot drugi sam meglenke si pa zafusu

Zakve že ??! Men prou hudo zgledajo :P
Slika

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 Pe sep 03, 2004 2:49 pm

Zato k se mi zdijo mal prevec raztegnene za moj okus :P

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Pe sep 03, 2004 6:38 pm

Kot opažam dajete komentarja na PS izdelke.Pokomentirajte še mojega Coupeja 'top of'! Sam pa že vem da je zadnja feltna slaba

ajdžiw

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm So sep 04, 2004 12:37 am

Aja nisem vidu da ste se zmenil, da bomo pluval en po drugmu. Men to ni cool ideja, k sem nehu skor gledat ta del foruma zarad skropucal in da pol ko se cel teden s kakšno zadevo ukvarjam, da mi en skropucalo-izdelovalec popluva mojo sliko, mi gre rahlo na falus. :evil:
1. Bolš, velik bolš bo, če si uzamete cajt in oddate izdelke v petek popoldne, pa da so vsaj približno narejeni. Zadeva je Photoshop Contest in ne "kdo bo prvi gor obesu sliko" contest. :roll:
2. Komentarje, kot je povedu hepi, zadržte zase, razen če kdo vpraša za mnenje.
3. Par folka je že oddal Contest slike pod "Prosti čas", ker jim ni znesl oddat pravočasno. To se mi osebno zdi velik bolša rešitev kot pa gor obešat "skropucala". :)
4. Noben vam ne bran shoppat, delite to čim več ker vaja dela mojstra (pa ne uporabnika foruma, ker njega ne vem kdo je naredu :wink: ). Slike nepredelanih avtomobilov se da dobit tud drugje kot v tekmovanjih. Lejte, to je tko, k da vaša najljubša ekipa v vašem najljubšem športu ne bi nikol trenirala, ampak bi že od kar pomnijo zase igral samo tekme. :?

No, to je moje mnenje. :wink:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov