Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 So dec 04, 2004 1:10 am

pa kva je narobe z mojim avtom da nobene točke ne dobim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan So dec 04, 2004 1:11 am

T1cK0 je napisal/-a:pa kva je narobe z mojim avtom da nobene točke ne dobim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To da si slep

pacass je napisal/-a:ticko (3 tocke ... mudel ma nore ideje :P)
mat3j (2 tocke ... avto mi je zlo usec sam spredna sipa je mal zajebana
miha_16 (1 tocka ... modelu ni slabo ratal)
:) 8) :)

:P
Slika

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 So dec 04, 2004 1:16 pm

ups :oops: pa res :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN So dec 04, 2004 2:03 pm

vec pik mas ko js, lolek :P :D
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch So dec 04, 2004 2:04 pm

Na podlagi česa pa vi lesi ocenjujete. Vse une luči zadi so grde pa slabo narjene. (pr bmw eju so že vedl zakaj take luči) Razen sporty ja pa mat3ja pa TITana pa pesota sama neokusna j***a brez idej in stila. Sej ne rečm da sm pa jst en genijalac sam avto saj zgleda, ne pa une audijeve luči in bodobne packarije. Najlaži je iz enga druga avta uzet odbijač pa je. A ste kdaj pomislil če sploh paše na avto. Mislm da ne. Mat3j je car ka se sam spomne nardit odbijač (lahko bi tud mal pragove spremenu :P ), ma saj ideje. Pa vsi odbijači zgledajo totalno našopani (ostre meje pa čudne barve). Drgač pa original je sam mal poširjen pa je lepši od vseh sr**anj v tem tekmovanju. Lahk bi sam SLR -ja gor prlepu pa bi blo. Dolgočasneži
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So dec 04, 2004 2:13 pm

Turbobitch je napisal/-a:Na podlagi česa pa vi lesi ocenjujete. Vse une luči zadi so grde pa slabo narjene. (pr bmw eju so že vedl zakaj take luči) Razen sporty ja pa mat3ja pa TITana pa pesota sama neokusna j***a brez idej in stila. Sej ne rečm da sm pa jst en genijalac sam avto saj zgleda, ne pa une audijeve luči in bodobne packarije. Najlaži je iz enga druga avta uzet odbijač pa je. A ste kdaj pomislil če sploh paše na avto. Mislm da ne. Mat3j je car ka se sam spomne nardit odbijač (lahko bi tud mal pragove spremenu :P ), ma saj ideje. Pa vsi odbijači zgledajo totalno našopani (ostre meje pa čudne barve). Drgač pa original je sam mal poširjen pa je lepši od vseh sr**anj v tem tekmovanju. Lahk bi sam SLR -ja gor prlepu pa bi blo. Dolgočasneži

hahaha da ne govorimo o tvojih 007 šopih :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch So dec 04, 2004 2:19 pm

Tist je two minutes shop. Je pa ideja ka se je te dolgočasnežine bi spomnl.
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So dec 04, 2004 2:27 pm

Turbobitch je napisal/-a:Tist je two minutes shop. Je pa ideja ka se je te dolgočasnežine bi spomnl.

hehe ne sej ideja je dobra sam res bi se lahk mal bol potrudu

brez zamere prav? ;)

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch So dec 04, 2004 2:50 pm

Ja ni pene sam ne morš contesta pa nfsu2 pa avta u enmu dnevu, pa še to pol. Ni blo cajta!
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN So dec 04, 2004 3:20 pm

Turbobitch je napisal/-a:Na podlagi česa pa vi lesi ocenjujete. Vse une luči zadi so grde pa slabo narjene. (pr bmw eju so že vedl zakaj take luči) Razen sporty ja pa mat3ja pa TITana pa pesota sama neokusna j***a brez idej in stila. Sej ne rečm da sm pa jst en genijalac sam avto saj zgleda, ne pa une audijeve luči in bodobne packarije. Najlaži je iz enga druga avta uzet odbijač pa je. A ste kdaj pomislil če sploh paše na avto. Mislm da ne. Mat3j je car ka se sam spomne nardit odbijač (lahko bi tud mal pragove spremenu :P ), ma saj ideje. Pa vsi odbijači zgledajo totalno našopani (ostre meje pa čudne barve). Drgač pa original je sam mal poširjen pa je lepši od vseh sr**anj v tem tekmovanju. Lahk bi sam SLR -ja gor prlepu pa bi blo. Dolgočasneži

ne bi govoril o mojih jajcih brez stila, aneda? luci so res od audija, spojler je od okenske police, pa povsod so ostri robovi, ki so valda vzeti z druga avta (ne, sploh jih nisem sam brushal) edina moja napaka je barva, ki mi pac ni uspela. :roll:

sori ampak zame osebno nisi kompetenten, da bos zalil moje shope, vsaj dokler sam ne bos kaj konkretnega naredil, a je prou? :P
[i]Weeeeeeee![/i]

mugen
Novinec

Napisal/-a mugen So dec 04, 2004 3:45 pm

ja pea kaj maš tle za k***at ns tle.....pač mi delamo tko k nm paše če ti pa kj ni prov pa lepo dajej točke tistim k so ti všeč al pa tih bod......pa rock on

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan So dec 04, 2004 3:54 pm

Sm lih mislu da dajemo slikce tuki gor (delamo jih že za lastn užitek) zato da dobimo komentarje na njih :?:
Slika

Uporabniški avatar
PacAss
Novinec

Napisal/-a PacAss So dec 04, 2004 4:04 pm

Turbobitch kva se pizdiš deli tko k ti paše mi bomo pa tko k nm...
[moteči animirani podpisi niso dovoljeni]

miha_16
Novinec

Napisal/-a miha_16 So dec 04, 2004 4:22 pm

jst sm res začetnik ampak moje audijeve luči lepše pašejo na avto kot tvoji auspuhi!!

no sej ni pene sam kr tko mal!!! :-P :x

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Turbobitch So dec 04, 2004 6:55 pm

Ne sam tko pravm ker se mi tko zdi. Če bi take auspuhe vidl u real lajfu bi vsi rekl VAU!! kok ma hud auspuh. Kar se pa luči tiče pa ker b**** bi dal drgačne luči gor. Moji izdelki so glih tok packarije kot vaši (so redke izjeme), ni lihk vsak prfekten sam mate pa bedaste in neizvedljive ideje. Sej nism dobr shopar sam vi pa tud niste nič bolj. Sej u bistvu je nepomembno, ker se itak nou nič spremenil. Vsi bomo še naprej packal pa delal norca iz samih sebe. :noro
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So dec 04, 2004 7:07 pm

Turbobitch je napisal/-a:Ne sam tko pravm ker se mi tko zdi. Če bi take auspuhe vidl u real lajfu bi vsi rekl VAU!! kok ma hud auspuh. Kar se pa luči tiče pa ker b**** bi dal drgačne luči gor. Moji izdelki so glih tok packarije kot vaši (so redke izjeme), ni lihk vsak prfekten sam mate pa bedaste in neizvedljive ideje.. Sej nism dobr shopar sam vi pa tud niste nič bolj. Sej u bistvu je nepomembno, ker se itak nou nič spremenil. Vsi bomo še naprej packal pa delal norca iz samih sebe. :noro

kokr jz vem, ni treba, da je ideja lih izvedljiva. zakaj neki glavno je to, da avto lepo izgleda. sicer oa zakaj ne bi blo izvedljivo? kako je blo pol izvedljiva predelava ene ladje od mercedesa v mercedesa slr :?: :!: :?: :!:

nauk: če maš dnar je usaka stvar izvedljiva, point šopanja ni shop spravit v realnost, ampak folku pokazat, kakšen avto bičlovek mel, pa čeprau tega nikol ne bo mel. ker takale bemfa je za 90% tega foruma nedosegljiva (kupt ga ni problem, problem ga je vzdrževat). no to bi blo use od mene.

lp

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 So dec 04, 2004 8:25 pm

se strinjam z izjavo S|iKeR-ja da če maš dnar je vse izvedljivo evo kle vm je primer k je dal edn predelat HONDO NSX u FERARIJA F50 ;) http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html
sj veste k pravjo za hondo NSX da je to japonski ferari ;)
pa še mel sm slikce k je edn predelu HONDO PRELUDE tako da jo je nabavil z razbitim zadnjim koncem tega je odžagal in nanj privaril zadek od skylina...mram reči da je zgledalo zelo hudo ;)
Slika

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX So dec 04, 2004 9:35 pm

T1cK0 je napisal/-a:se strinjam z izjavo S|iKeR-ja da če maš dnar je vse izvedljivo evo kle vm je primer k je dal edn predelat HONDO NSX u FERARIJA F50 ;) http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html
sj veste k pravjo za hondo NSX da je to japonski ferari ;)
pa še mel sm slikce k je edn predelu HONDO PRELUDE tako da jo je nabavil z razbitim zadnjim koncem tega je odžagal in nanj privaril zadek od skylina...mram reči da je zgledalo zelo hudo ;)

še zmeri je cenej kt ferari a se ti ne zdi ;)

point shopanja je pa glih v tem da nardiš tist k bi ti mel pa v realnosti ni izvedljivo sam morš pa saj tko narest da paše k avtu.
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan So dec 04, 2004 9:41 pm

KMX je napisal/-a:point shopanja je pa glih v tem da nardiš tist k bi ti mel pa v realnosti ni izvedljivo sam morš pa saj tko narest da paše k avtu.

Podpis.
Slika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid So dec 04, 2004 10:08 pm

TITan je napisal/-a:
KMX je napisal/-a:point shopanja je pa glih v tem da nardiš tist k bi ti mel pa v realnosti ni izvedljivo sam morš pa saj tko narest da paše k avtu.

Podpis.

Tut jst, pa da mogoce zgleda kolkrtolk realno :P

LP
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov