itak vsak vidi svoje napake :P
DJ E.M. je napisal/-a:ma nevem men je tak kul itak se pa nisem spomnu kaj bi naredu.. sem pa vse sam naredu![]()
men je tak kul...
tko na izi... kao evropska verzija
edit: je pa kr dost spremenjen...
naprimer... večje spredne reže, odstranjeno tist na šipi ( nemorem se spoment zdej kako se mu rečeops: ), drug spoiler, drug prag, litke, spredna maska..
več se mi zdi da street legal ne more bit če ma to kar ma tvoj " hitri in drzni stil"
sam drugač mi je pa tvoj lep... edin mot me to da si obrnu uspredni na odbijaču senco od prvega krilca navzgor namest navzdol![]()
pa še je ene par napakic (ti jih je omenu tut happy) sam drugač je pa zaenkrat najbolši med oddanimi...![]()
bomo vidl kaj bo čas prinesel
perko84 je napisal/-a:he he tele sence-ja ti bo hepič povedu k je zgleda seznanjen. na dimoddu sm njadu enga golfa is temi trikotnički pa sm jih kr skopiru. sence sm narisu sam ampak jih je mel tisti gol iste. pol so me ful zrukal da nj to dam stran k sm kao ukradu. no teli trikotnički so zdj novi zbrushani, sence so pa tko kot tm.
HeP][MeN je napisal/-a:R-M je napisal/-a:Evo jst sm tut končov.![]()
Komentarji?
dost slabe kvalitete je tole shranjen.. drugac pa tist tattoo... se ti zdi da ce bi ga nalimal na avto, da bi te crte dejansko ble tkole ravne kot si ti naredu? :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov