Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Če nov 03, 2005 11:17 am

hehe.. ql, ql.. ti bom jst objasnu zakai so zaklenil:
Liquid je napisal/-a:-ircanje in stalni offtopic
-neko brezvezno kazanje,zavitih,pokritih,maskiranih wip izdelkov
-stalno pizdakanje,to si ti men ukradu,to sm se jst prej spomnil
-en blesav zakrit wip,pol pa komentarji,xx ful lepo delaš,spet boš zmagal itd.
-večja nestrpnost pred cont.,kaj ima veze gledat končne izdelke ko vidiš v wip že vse
-blesavi wipi,ko človeku niti ne moreš pomagati ker sploh neveš kaj je narobe s chopom ker je tko copyright zaščiten
-itd.
Zadnjič spremenil Drey #24, dne Če nov 03, 2005 11:19 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če nov 03, 2005 11:18 am

jao folk :roll:

pogovor med mano in dreyem via pm,upam da boste spoznali da ste sami krivi zakaj so nova wip pravila
Drey #24 je napisal/-a:
Liquid je napisal/-a:
Drey #24 je napisal/-a:Ei ciao... ql da je zdei nova tema za wip... sam kie je fora da je prepovedan dajat notr za contest wipe? glih to je biu point tega da se je vidl kdo je kok pa kai naredu :?
8) :lol:

upam da se hecaš :roll: :D

ah ne.. no sei ql, sam tko amm bi rd slišu dobro stran tega, če se ti da objasnt :P
8)

-ircanje in stalni offtopic
-neko brezvezno kazanje,zavitih,pokritih,maskiranih wip izdelkov
-stalno pizdakanje,to si ti men ukradu,to sm se jst prej spomnil
-en blesav zakrit wip,pol pa komentarji,xx ful lepo delaš,spet boš zmagal itd.
-večja nestrpnost pred cont.,kaj ima veze gledat končne izdelke ko vidiš v wip že vse
-blesavi wipi,ko človeku niti ne moreš pomagati ker sploh neveš kaj je narobe s chopom ker je tko copyright zaščiten
-itd.

a bo dosti :D

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 12:31 pm

Dobr liquid sj ne morem rečt da se ne strinjam s tabo, ker maš po eni strani kr prav, samo kako pa nj se folku pomaga nardit bolši chop če ga ne sme pokazat izdelka za contest.
A bi blo recimo možno recimo sprejet kakšen strožji režim al pa kj tazga
Recimo: brez neumesnih komentarjev (ti si kradu to in ono....)
Pa wip-i bi mogl bit v csloti vidni, pač da se mal svetuje.

sj vem da obstaja msn sam je vsen bolš slišat mnenja večih ljudi ane. Mislm jst sm prav žalosten k se je tole ukinl :(

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če nov 03, 2005 12:47 pm

to je contest. :P

pri raznih natečajih za karkoli verjetno prav tako nimajo kazanja vmesnih izdelkov in svetovanja, kako narediti čim bolje. pač zmaga tisti, ki naredi najbolje, za nasvete pa lahko sprašuje kogarkoli hoče in kakor hoče, vsekakor pa to ni oglasna deska v prostorih voditelja natečaja...

na tekmovanju za eurosong prav tako komad ne sme biti javno predvajan pred začetkom tekmovanja, pa se nihče ne buni "fakof lahko bi en mesec prej pustil predvajanje, da nam bodo poslušalci pošiljali mejle in pisma in nas klicali po telefonu, kako bi komad izboljšali da bomo zmagali." :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 12:57 pm

HeP][MeN je napisal/-a:to je contest. :P

pri raznih natečajih za karkoli verjetno prav tako nimajo kazanja vmesnih izdelkov in svetovanja, kako narediti čim bolje. pač zmaga tisti, ki naredi najbolje, za nasvete pa lahko sprašuje kogarkoli hoče in kakor hoče, vsekakor pa to ni oglasna deska v prostorih voditelja natečaja...

na tekmovanju za eurosong prav tako komad ne sme biti javno predvajan pred začetkom tekmovanja, pa se nihče ne buni "fakof lahko bi en mesec prej pustil predvajanje, da nam bodo poslušalci pošiljali mejle in pisma in nas klicali po telefonu, kako bi komad izboljšali da bomo zmagali." :lol:

ja maš prav. dobr kar se mene tiče zaklučujem off topic. Se pa strinjam z liquidom čeprav nerad :-P

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če nov 03, 2005 3:08 pm

HeP][MeN je napisal/-a:to je contest. :P

sam razlika je ta, da se gre tam za dnar pa za slavo, tle pa sam za eno usrano zmago in pač zato, da bi si z zmago prdobu en določen rešpekt pr ostalih šoperjih. glede zdjšne wip teme pa je moje mnenje da je totalna bedarija. prejšna je čist ql. upam pa da je niste zaklenil zarad mene, ker sm reku da je r-m od mene idejo kopiral. ker če ste jo, ste jo za brezveze, ker ga nisem nikakor javno napadal, le povedal sem mnenje in vprašal za mnenje druge. mi je pa fluid lepo reku da bo takih itak polovica izdelkov in da se nimam za kj bunit in sm pol to pač sprejel. kr neki se tle greste eni. pa mislte da če ste modi, ste boga za j***a potegnill. mogoč bi blo kdaj dobr tut nas, vaše podrejene userje, prašat če se s tem strinjamo al ne. pa naj še kdo reče, da živimo v demokraciji. v photoshop kotičku demokracije ni! sj po en stran vas zastopm da hočte mir in red, ampak lahko bi uvedl kake druge ukrepe. zakaj so pol kartoni? pa ne vem kašna opozorila? no sj zdle bom verjetno tut jz dubu enga, kr sm modom na j***a stopu, ampak mi je čist vseen.

pa lep dan še naprej.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 3:12 pm

slicker˙s got a point :D

dejmo glsvat :D

Uporabniški avatar
R-M
Novinec

Napisal/-a R-M Če nov 03, 2005 4:17 pm

S|icKeR je napisal/-a: upam pa da je niste zaklenil zarad mene, ker sm reku da je r-m od mene idejo kopiral. ker če ste jo, ste jo za brezveze, ker ga nisem nikakor javno napadal, le povedal sem mnenje in vprašal za mnenje druge. mi je pa fluid lepo reku da bo takih itak polovica izdelkov in da se nimam za kj bunit in sm pol to pač sprejel.

Kaj bomo mel usi isto? Nism uspev prebrat ker so prej vse zbrisal.

Glede wip teme pa mislm da nebi blo nc narbe ce bi jo pustil. Contesti so itak sam tko za zabavo in men je bl zanimiv delat za contest(shopi se med sabo primerjajo in se vid kok dobr si naredu) kot tko neki zase. Prej so ti lahko drugi že med delom povedali kaj ni vredu in si lakho popravil tko da mislm da bodo zdej izdelki z več napakami.
Edino to me je motilo da so se takoj kregali da kopiraš. V wip temi ni blo obvezno pokazat svojega shopa , sam ce si ga so usi videl kaj delaš in ne se poterm pritoževati če ima kdo podobno

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če nov 03, 2005 4:25 pm

S|icKeR je napisal/-a:sam razlika je ta, da se gre tam za dnar pa za slavo, tle pa sam za eno usrano zmago in pač zato, da bi si z zmago prdobu en določen rešpekt pr ostalih šoperjih.

no pri vseh natečajih in pri eurosongu pa res ne gre za denar in slavo, lahko mi pa poveš, koliko tekmovalcev na zadnji EMI recimo poznaš tkole na pamet. slava my ass.

sicer si pa rešpekt pri ostalih šoperjih verjetno ne bo nihče prdobu zarad wip teme in objavljanja v le-tej, kajneda? :lol: :lol: :lol:

in za eno usrano zmago, da. zakaj se pa nekateri tako siljo v ospredje tega sranja?

aja, gnoj je zlato, sem pozabu. sj škoda da nisem mod, k je tisto o modovanju očitno letelo name, če je že glih citat moj... bi reku kakšno bolj krepko, tko kot navaden kmet bom pa raje tiho. :twisted:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če nov 03, 2005 4:34 pm

Slicker : podpis pod tvojo izjavo... mislm da bi moral vi nas spraševat in pa se z nami dogovarjat.. ker v zahvalo nam je ta forum portal al kar kol je že BMK sploh obstaja ne pa da se brez utemeljenih razlogov stavari zapira, briše...

lej sej konc koncev kokr ste modi govoril da vi od tega nimate nič... ja kaj če se vam ne da, pa pol tega sploh ne delat.. :roll:

pa še neki...
zakaj nesmemo oddat wipov za tekoči conntest.. a se bojite al kaj da bi nekdo ki je začetnik bolš naredu kt vi ki ste t.i. "mojstri" ?

sam valda tko kot na vse mate odgovore sebi v prid itd...

mah ta del (PhotoShop) prov bedn ratuje Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 4:36 pm

hepi mal se prevečrazburjaš :lol: jst sm zato da da se tema ponovno odpre, pa naj piše not kdor hoče in kar hoče. sj je forum že itaq kaos nj bo pa še večji.
Modi pa tud niso bogovi me prav mal briga. To tud ni en svetski forum da bi se šlo za neke denarje, pa nj enkrat folk odloča, ne pa par modov ki se ne ozirajo na drugega kot nase :evil:

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če nov 03, 2005 4:43 pm

ni letelo nate hepi. verjetno res bolš da nisi mod, ker drugač bi itak že vsi letel. pa tut ti maš šibke točke, da boš vedu. če se že glih gre o kopiranju, an. nj ti povem da vem in še par drugih ve, da si določen avto točno prekopiral iz enga na digimodsu. in še zmagau si takrat. tko da ja, maš se za nekj več, oz. loh si dovolš nekj kar si drugi ne mormo oz ne smemo ker bi bli pol diskvalificirani.
glede slave si pa zgrešu moj point. pišuka a smo slovenci al nismo? a nismo slovenci tekmovalen in foušliv narod? in zato bi vsak rad bil najboljši povsod. in vsak bi rad zmagau vsak enkrat ne tem jebenem kontestu. če ne že druzga za dokazovanja samemusebi da zmoreš nekj nardit kar je drugim všeč.
in ja, tko kot je že nekdo reku. iz zabave in užitka pri šopanju je nastalo nekj, kar odraža našo kulturo. nevoščlivost in kritiziranje malenkosti, ko veš da je nekdo bolš od tebe. o jebemu in spet si to ti hepič. ne bom reku da si nevoščliv, ampak perkotu si do zdj baje skritizirov čist vsako stvar k jo je naredu. le zakaj?
ma ne bom več obremenjeval svojih živcev in prstov. v tem topicu je moje pisanje zaključeno.

over and out.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 4:52 pm

jst bi reku tkole: men se zdi tomo izmed modv še najbolši vsaj kakor jst tukile berem. Enostavno je nekako bolj raztegljiv in fleksibilen, je pripravljen tudi kakšno stvar spregledat. Se po mojem mnenju obnaša tako kot se za moda spodobi.Čisto drugačen pa je liquid ki se obnaša ko sin od policaja ki je ukradel očetu obleko in misli da lahko j**** vse po vrsti. Takoj bi zaklenu zbrisal, vglavnem...to po mojem mnenju ni pravi odraz.
Liquid odstopi ker po mojem mnenju in še ene par drugih nisi sposoben ustvarjati in ohranjati demokracije, proti tomotu pa nimam nič (moderen človek :D )

tkole banajte me če je treba bo pol vsaj mir, k po mnenju nekaterih (mojster...) jst povzročam prepir pa ne znajo pomest niti pod svojim pragom.
BMK za ta forum :roll: sam branu se pa bom vedno in povsod če bom napaden, še posebej če iza hrbta in to dvojno pa me briga za vse :roll:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če nov 03, 2005 5:05 pm

perko čist prov maš ;) pa slicker tut ;)

pa nevem zakaj ma en del foruma kot je ta 3-4 al kok že modov...

citiram Mišota iz Bar-a :" nemore bit v enmu baru 8 šefov..."

upam da ste razumel ;)

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 5:15 pm

pa še tole: vem da se je wip sekcija zaklenila zarad mene. A sm kdaj komu reku da je kj skopirau, a sm kdaj koga napadal izza hrbta, a sm kdaj spodbujal kregarijo, a sm kdaj dal glupe komentarje... :evil: :evil: :evil: NIKOLI!!!!
vse kar sem naredil je da sem dal par malo popačenih slik in naredil nekaj dobrih izdelkov (kr reči mojster da sm aroganten):me ni sram rečt da mi do pasa ne sežeš (sm vidu tvoje chope)-bol da si sam tih :twisted:
Če sem bil napaden sem se branil, vendar me je nekaj primerkov vedno metalo polena pod noge in spodbijalo moj ˝rating˝ :roll: Med vrsticami pa tud znam brat da vem da je vsaka druga debata tekla o meni in zakaj se je wip zapru :roll:

pa bmk če je za dnar al pa kilo dreka ne bom poslušal nobenga žaljenja al pa česa druzga.
Kokrat sm pa koga žalu, da vas ni sram vse skupaj (tisti k ste že veste) bol da greste nazaj v vrtec, ker kokr se pokaže tuki en normaln kokr tok izobražen človk ga mate vsi za norca.Mislm kokr ma človk mal zdrave pameti v glavi bo v teh besedah uvidu resnico in eno kulturno mnenje ne pa spet spodbujanje kreganja. Ja poberteta je huda stvar :D

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Napisal/-a Liquid Če nov 03, 2005 5:49 pm

DJ E.M. je napisal/-a:pa še neki...
zakaj nesmemo oddat wipov za tekoči conntest.. a se bojite al kaj da bi nekdo ki je začetnik bolš naredu kt vi ki ste t.i. "mojstri" ?

dauče,perko pri vsakem cont. po msn-ju pošljeta wip in prosita za pomoč in jima pomagam,nato pa me perko tko napada tukaj na javnem forumu
DJ E.M. je napisal/-a:mah ta del (PhotoShop) prov bedn ratuje Slika

me zanima zakaj :?:
perko84 je napisal/-a:jst sm zato da da se tema ponovno odpre, pa naj piše not kdor hoče in kar hoče. sj je forum že itaq kaos nj bo pa še večji.

res zrelo razmišljanje
perko84 je napisal/-a:...ne pa par modov ki se ne ozirajo na drugega kot nase :evil:

ql perko,veliko si povedal kaj si misliš o 'nas' ps:pošlji mi wip da ti ga pomagam popraviti kot danes dopoldne :roll:

Hmm kar se tiče mene in tomota ne boš verjel kako se midva v skoraj vseh stvareh strinjava,tale wip tema je bila skupna zamisel,predlagal jo je pa en navaden uporabnik meni via pm

@dj e.m.: "ne more biti v enem ps kotičku 50 šefov(uporabnik=šef)
@perko:glede tvojega zadnjega posta in prvega odstavka ti svetujem da še enkrat prebereš svoje poste
@drey in dj em zbrisal sm vajina zadnja posta ker sta mi dala idejo za dopolnitev wip pravil,hvala

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 5:52 pm

liquid si mi pomagal, pred tem pa me j** v glavo: sm reku če ti lohk pokažem wip. Odg.: Ne!
Pol si reku da vse preveč resno jemljem. kaj nj si pa mislim če mi rečeš ne. Sj si mi pomagal. Liquid znam med vrsticami brat da si mel odpor do tega, pa me ni treba zdj kot enga hudiča prikazvat ker to še zdaleč nisem :?

pa bi šou prebrat poste kjer sem koga obtoževal, pa si na žalost skoraj vse zbrisal ker sem se kregal. (enkrat se spomnim da sem nekoga obtožil da mi je ukradu feltne-mislm da tebe, pa sm se opravičil javno ker sem se zmotil) :shock: ne moreš verjet ane ;)

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Napisal/-a Liquid Če nov 03, 2005 5:57 pm

perko84 je napisal/-a:liquid si mi pomagal, pred tem pa me j** v glavo: sm reku če ti lohk pokažem wip. Odg.: Ne!
Pol si reku da vse preveč resno jemljem. kaj nj si pa mislim če mi rečeš ne. Sj si mi pomagal. Liquid znam med vrsticami brat da si mel odpor do tega, pa me ni treba zdj kot enga hudiča prikazvat ker to še zdaleč nisem :?

sm ti napisal da se hecam in sm pogledal tvoj wip in ti lepo pomagal,ti si rekel da sm jst ful resen in da si mislil da mislim resno in da se ne hecam
Če bi imel odpor tebi pomagat bi blokiral tvoj msn naslov,pa ga nisem ;)
btw:si zrihtal sence

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če nov 03, 2005 6:28 pm

Tkole: z liquidom sva se pomenla, da je vse lepo in prav.
Mi je razložu par stvari kako je z modi in mislm da delo vsen ni tako lahko tko da kljub vsem nesporazumom vsen dobr opravla svoj del, res pa je da včasih mal živci popstijo in men in ostalim. Tko da prosim konec off topica ;)

zur2
Novinec

Napisal/-a zur2 Če nov 03, 2005 6:29 pm

Kok je tle enga kreganja...
Problem je v tem k ma vsak v eni stvari prav.....pa brez skupnega jezika :? .
Men je osebno postala prov muka karkol pisat tuki, zato ker se vedno najde nekdo ki se hoce p...... pa kregat pa ne vem kaj se (ne izpostavljam posameznikov). :roll:
Najbl da se odpre se ena tema v kateri lahko objavljate svoje wip-e za kontest. In to taksna tema v kateri je dovoljeno kopiranje izdelka. To pa zato, da nebo neprestanega kreganja v smislu kdo je prej s kako temnino sipe zatemnil. :-:o :ue .
No sm sam izrazu svoje mnenje tko da me ne pluvat kot je ze v navadi.
Lp
Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov