no pa da še jest podam svoje mnenje o čopih:
Liquid : za moj okus preveč na izi, nobenih drastičnih sprememb... razen razširitve in znižane strehe.. sam je pa dokaj clean izdelek...
Štrubelj: spreden odbijač predolg oz.prenisko in daje na trenutek občutek 2D sliko...
preg se je zapiču v prvo gumo če bi še mal bolj probu zavit nebi šlo, feltne: avto ni tok znižan da bi morale feltne met senco, zadnja širitev je preveč narezana,
barva je super mi je všeč al je to kromeran cel avto... no vse kakor s probu neki novga, ogromen iziv ... in ti je moram rečt kr ratal samo pri malenkostih morš bit bl pazljiv
Wheelie:še vedno so odsevi v avtu s prejšnje lokacije, tko če pogledaš grejo nad avtome ene stopnice razn če se prej ne končajo.. nevem, pol tista lukna v havbi je postran... pri sprednem podaljsku imaš ti tako \ \ moralo bi pa biti \ / sej veš kaj mislm.... na spredni gumi maš dva bela kamenčka

drugače mi je pa všeč..
rover416: men zaenkrat še najbolš tvoj čop... v sprednjem podaljšku bi mogoče lahko dodal malo globne tko kot je to narjen pri pragu ( glej luknjo, je čisto malenkost) ..
lj-audio: feltne me mal motjo.... pa prag nima osevov.. drugače lamborgini body kit mi je in ni všeč.. pr spredni gumi je kr lukna- tm med pragom in gumo
RAPMAN: spreden delj je totalno narisan ( beri: ni realističen ni odsevov ni globine...
feltne so 2D, spoiler je mal raspackan - kot da je slabše kvalitete drugače je zamisel dobra vendar realizacija slaba..
AudiRSboy: hmmmm... mislm da bi moru bit avto mal temnejši in potegnt bl na oranžno glede na to da je oadje - noč plus oranžne luči... zato feltne nikakor ne pašejo not imajo odseve od sonca... feltne so mi malo čudno postavljene preveč gor in desno..
crxman: spreden odbijač spodaj toon ... če je že naravnost bi moral met vsaj nek odsev.. magar oblakov če se živa meja tm konča oz. ceste.. prag je brez odseva... če primerjam prvo feltno pri org. in tebi se mi zdi kot da tvoja feltna hoče vn iz gume past.. mogoče se mi tko zdi ker je avto nižan...
drugače pa nobenih drastičnih spremeb tako kot vedno pri tvojih čopih.. pač ni po mojem okusu
AljoM3: ker bodykit

bok avta je preveč ekstremen za spredni del... avto se mi zdi prenizek... in glih kar se bo zapelu po feltnah mogoče ti na sprednem delu odbijača tm k maš trikotnik mal odsevov manka..drugače pa ne vidim nekih hudih napak..
T1cKO: a to barvno kombinacijo si pobral pr habbiču heheh... no spreden del.. mrežce bi blo bolš ( estetsko ) da bi dal tja kjer se "globina odbijača konča.. tko bi pršol odbijač bolj masiven... drugače ne vidim nobenih napak ki bi me motile..
uhh sem pa napisu zdej
upam da bote kriti sprejeli kot dobronamerno....
LP in veliko glasov pri tekmovanju