Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jan 19, 2006 11:18 pm

evo oddano.... poglejte pa pokomenterite

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj Pe jan 20, 2006 9:52 am

Lepo, samo povej mi, kako ti lahko zbrushaš to tako realistično? Malo mi prosim razloži, ali pa pošlji link do tutoraila.
Drugače je pa zelo lep avto.

P.S. Uporabil si enake feltne kot dauce, samo to ni bistveno.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Pe jan 20, 2006 11:15 am

misliš Wheelie...
samo sem na drugem forumu mel mislim da pred njim gor feltne ampak to je brezpredmetno....

a kako? ja lej velik je treba opazovat recimo avtomobile kako kej zgledajo odsevi uzuni... vsaj jest tko delam... no pol pa pač poskušam najbolje svojo sliko v glavi prenest na računalnik....

nevem... sam nisem niti jest bil takoj nek "mojster" da zgleda tko kot zgleda dones...

to je to... tutorial je vaja... probi si predstavlat kako bi ta avto zgledal z bodykitom ki ga delaš... ;)
pa velik tut orginal pomaga....

LP

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Pe jan 20, 2006 5:08 pm

evo moja hondica tud oddana tko da komentarje PROSM!!!

Liquid--->zelo lepo narjen....al mi čudno od spredi zgleda, hude felgice (zelo zelo lepo izdelk)

štrubelj---> barva čudna, spredi prenizk, luči tud čudne pa ne zamert to je sam moje mnenje

wheelie---> najbolši izdelk od oddanih, vse mi lepo zgleda (prag, felgice spredn odbijač) pa ta rdeč karbon tud dobr zgleda :D

rover416--->spredna guma mal čudn na not ubrnena, filtra mi ne sedeta, luči pa litke so mi dobre ;)

jl-avdio--->prag zgleda toony, te, felgice mi ne sedejo na ta avto, pa karbon mi ne zgleda da je tm čez k bi mogla bit odprtina

RAPMAN---> spredn odbijač zgleda čist toony, mašina tud ne zgleda realno, felgice 2d, prag ful čudn, pa uncle benz neee sedee gor

audiRSboj---> manjka maska, čudno poširjen, karbon pa še kr sam mal mi je čudn na robovih, preveč hitr odrezan bi mogu bit mal prehod

dj_em--->prag in odbijač mi zgledata preveč toony, v zgornji lukni mislim da prevelka mrežca no vsaj zame, felgice se mi zdijo preveč bele

no to je še moje mnenje o vaših izdelkih...upam da ne bo prišlo do kake zamere

lp
Slika

Uporabniški avatar
LoLiShMaN
Novinec

Napisal/-a LoLiShMaN Pe jan 20, 2006 5:37 pm

dj_em je napisal/-a:menat ozadje se ne splača...
kaj pa temu ozdaju fali :roll:

nism nič reku da ej z tem kej narobe samo tko ponavad ej bilo vlik menjanih ozadij no ja ni važn drugače dj_em svaka ti čast lepo mogoče še kakšne sence ker je mau toon, audirsboy lepo res saj moja komentarje že veš ;) crxman enostavno lepo mogoče bi še kaj naredil lahko ampak je vseno lepo ;)

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 Pe jan 20, 2006 7:46 pm

no evo še jz sm po dolgem času si vzel mal časa pa porihtu hondo :) za prag nism mel lih preveč časa pa sm mal na izi naredu :P pa še računalnik me neki zajebava in se mi kr naprej obeša zgleda bo treba spet formaterat :lol:
Komentarji na moj izdelek dobrodošli :)
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So jan 21, 2006 10:41 am

no pa da še jest podam svoje mnenje o čopih:

Liquid : za moj okus preveč na izi, nobenih drastičnih sprememb... razen razširitve in znižane strehe.. sam je pa dokaj clean izdelek...

Štrubelj: spreden odbijač predolg oz.prenisko in daje na trenutek občutek 2D sliko...
preg se je zapiču v prvo gumo če bi še mal bolj probu zavit nebi šlo, feltne: avto ni tok znižan da bi morale feltne met senco, zadnja širitev je preveč narezana,
barva je super mi je všeč al je to kromeran cel avto... no vse kakor s probu neki novga, ogromen iziv ... in ti je moram rečt kr ratal samo pri malenkostih morš bit bl pazljiv

Wheelie:še vedno so odsevi v avtu s prejšnje lokacije, tko če pogledaš grejo nad avtome ene stopnice razn če se prej ne končajo.. nevem, pol tista lukna v havbi je postran... pri sprednem podaljsku imaš ti tako \ \ moralo bi pa biti \ / sej veš kaj mislm.... na spredni gumi maš dva bela kamenčka :lol: drugače mi je pa všeč..

rover416: men zaenkrat še najbolš tvoj čop... v sprednjem podaljšku bi mogoče lahko dodal malo globne tko kot je to narjen pri pragu ( glej luknjo, je čisto malenkost) ..

lj-audio: feltne me mal motjo.... pa prag nima osevov.. drugače lamborgini body kit mi je in ni všeč.. pr spredni gumi je kr lukna- tm med pragom in gumo :?

RAPMAN: spreden delj je totalno narisan ( beri: ni realističen ni odsevov ni globine...
feltne so 2D, spoiler je mal raspackan - kot da je slabše kvalitete drugače je zamisel dobra vendar realizacija slaba..

AudiRSboy: hmmmm... mislm da bi moru bit avto mal temnejši in potegnt bl na oranžno glede na to da je oadje - noč plus oranžne luči... zato feltne nikakor ne pašejo not imajo odseve od sonca... feltne so mi malo čudno postavljene preveč gor in desno..

crxman: spreden odbijač spodaj toon ... če je že naravnost bi moral met vsaj nek odsev.. magar oblakov če se živa meja tm konča oz. ceste.. prag je brez odseva... če primerjam prvo feltno pri org. in tebi se mi zdi kot da tvoja feltna hoče vn iz gume past.. mogoče se mi tko zdi ker je avto nižan...
drugače pa nobenih drastičnih spremeb tako kot vedno pri tvojih čopih.. pač ni po mojem okusu ;)

AljoM3: ker bodykit :shock: bok avta je preveč ekstremen za spredni del... avto se mi zdi prenizek... in glih kar se bo zapelu po feltnah mogoče ti na sprednem delu odbijača tm k maš trikotnik mal odsevov manka..drugače pa ne vidim nekih hudih napak..

T1cKO: a to barvno kombinacijo si pobral pr habbiču heheh... no spreden del.. mrežce bi blo bolš ( estetsko ) da bi dal tja kjer se "globina odbijača konča.. tko bi pršol odbijač bolj masiven... drugače ne vidim nobenih napak ki bi me motile..

uhh sem pa napisu zdej :o
upam da bote kriti sprejeli kot dobronamerno....
LP in veliko glasov pri tekmovanju :hi

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So jan 21, 2006 11:08 am

jl-audio nevem kaj je s tvojo sliko enkrat se pokaže drugič spet ne :?
če lohka kako modi popravjo nej...

Uporabniški avatar
LoLiShMaN
Novinec

Napisal/-a LoLiShMaN So jan 21, 2006 3:32 pm

sanjaš dj_em saj še glasovanje ni pod sticky :roll: no ja sj bo kaj moreš :roll: ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So jan 21, 2006 3:43 pm

LoLiShMaN je napisal/-a:sanjaš dj_em saj še glasovanje ni pod sticky :roll: no ja sj bo kaj moreš :roll: ;)

kaj to mislš sanjam.. ne razumem te

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' So jan 21, 2006 4:43 pm

dj_em je napisal/-a:
LoLiShMaN je napisal/-a:sanjaš dj_em saj še glasovanje ni pod sticky :roll: no ja sj bo kaj moreš :roll: ;)

morda je hotel povedat, da če že sanjaš o zmagi... :D
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So jan 21, 2006 4:53 pm

Fabrizio je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:

morda je hotel povedat, da če že sanjaš o zmagi... :D

ja glede na to kako je napisan, men to zgleda bol kot zajebancija kot pa neko kaj vem kaj... neznam si predstavlat...
ja fajn bi blo če bi že enkrat zmagu.. konc koncev pa sem mal razočaran ker veliko dorih čoprejev :P ne sodeluje :cry:

kaj čmo... sam tko al tko sta še 2 dneva polna do konca in vse se lahko spremeni ;)

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So jan 21, 2006 4:55 pm

hotu je povedat, da lohk sam sanjaš da bodo modi popravl sliko če še glasovanje ni pod sticky ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em So jan 21, 2006 5:18 pm

perko84 je napisal/-a:hotu je povedat, da lohk sam sanjaš da bodo modi popravl sliko če še glasovanje ni pod sticky ;)

:-P thx perko za pojasnila.... ja zdej je jasno..
sori lolishman če sem te kako užalu....

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid So jan 21, 2006 6:18 pm

dj_em,kot avtor teme se pritožuješ da slikca ne dela,logično,če je ne znaš prav linkat :!:
aja temo sm dal pod sticky,wau a :roll:

peace out

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Ne jan 22, 2006 11:50 am

liquid ne vem zakaj se jeziš na dj-em-a če je samo naredil tisto delo kar bi morali modi. če bi čakali vas še zdj nebi bilo glasovanja. ;)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne jan 22, 2006 1:02 pm

perko84 je napisal/-a:liquid ne vem zakaj se jeziš na dj-em-a če je samo naredil tisto delo kar bi morali modi. če bi čakali vas še zdj nebi bilo glasovanja. ;)

:rofl :rofl :cry :cry
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Ne jan 22, 2006 1:43 pm

perko84 je napisal/-a:liquid ne vem zakaj se jeziš na dj-em-a če je samo naredil tisto delo kar bi morali modi. če bi čakali vas še zdj nebi bilo glasovanja. ;)

mogoče kje piše da moramo modi odpret temo?
@fabrizio:no coment

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Ne jan 22, 2006 2:35 pm

Liquid je napisal/-a:dj_em,kot avtor teme se pritožuješ da slikca ne dela,logično,če je ne znaš prav linkat :!:
aja temo sm dal pod sticky,wau a :roll:

peace out

pa ga ti zlinki prov :P
sej konec koncev ti si moderator ( oz. urejevalec ) ne pa komentator ;)

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Ne jan 22, 2006 2:56 pm

Liquid je napisal/-a:

mogoče kje piše da moramo modi odpret temo?
@fabrizio:no coment

aaaaaaammm....do predkratkem ste jo skor zmeraj. čene druzga je bla skor isti trenutek tema pod sticky ;)

peace out :P
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov