LoLiShMaN je napisal/-a:presentljivo veliko čopovbravo vsem
wheelie! dj resno enkrat probaj brez c/p sj hudo use zgleda sam bo pa res bolš se boš počutu k boš sam zbrushudrugače pa hudo bravo usm
![]()
Dauče je napisal/-a:LoLiShMaN je napisal/-a:presentljivo veliko čopovbravo vsem
wheelie! dj resno enkrat probaj brez c/p sj hudo use zgleda sam bo pa res bolš se boš počutu k boš sam zbrushudrugače pa hudo bravo usm
![]()
sm biu zravn in je sam zbrushu bodykit in sence poglej original avto pa ta k ga je on naredu in boš vidu da je razlika
Pa tut prag k je dau je biu čist druge barve(ni uporabu sm tist k barvo spreminaš je mogu ceuga brushat)tko da se je za ta čop res potrudu
jl-audio je napisal/-a:Samo nekaj me moti, pa ne mi zamerit če se motim: Wheelijeva honda, ni ista kot original slika (predlave niso štete) samo se mi zdi da je on menjal celo sliko, nato pa na njej naredil odbijač in prag. Če pogledamo podrobneje slike, linijo haube probamo uskladiti, potem pa ni usklajena luč, zadek avta, blatnik, linije oken, a stebrički od avta so debelejši, ta avto ni 30 % original, če še velja to, streha ima malo čudno osvetlitev ...
Se opravičujem, če sem se zmotil, vendar mi deluje kot goljufija (pa ne zameri prosim)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov