Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Po maj 15, 2006 10:28 pm

vsi so lepi, eni bolj drugi manj, uglavnm meni so vsi všeč..LP

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče To maj 16, 2006 1:14 pm

LoLiShMaN je napisal/-a:presentljivo veliko čopov ;) bravo vsem
wheelie! dj resno enkrat probaj brez c/p sj hudo use zgleda sam bo pa res bolš se boš počutu k boš sam zbrushu ;) drugače pa hudo bravo usm
8) :shock:

sm biu zravn in je sam zbrushu bodykit in sence poglej original avto pa ta k ga je on naredu in boš vidu da je razlika
Pa tut prag k je dau je biu čist druge barve(ni uporabu sm tist k barvo spreminaš je mogu ceuga brushat)tko da se je za ta čop res potrudu

Uporabniški avatar
T1cK0
Uporabnik

Napisal/-a T1cK0 To maj 16, 2006 7:34 pm

@Štrubelj .. ful hud toon 8) :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Napisal/-a Štrubelj To maj 16, 2006 8:06 pm

hvala za pohvalo 8)

Uporabniški avatar
jl-audio
Nov uporabnik

Napisal/-a jl-audio Sr maj 17, 2006 2:20 pm

Ful dobr toon Štrubelj! Men je ful dobr.
Pri tebi cenim dobre in natančne izdelave!
:shock: :shock:

Uporabniški avatar
LoLiShMaN
Novinec

Napisal/-a LoLiShMaN Sr maj 17, 2006 5:46 pm

Dauče je napisal/-a:
LoLiShMaN je napisal/-a:presentljivo veliko čopov ;) bravo vsem
wheelie! dj resno enkrat probaj brez c/p sj hudo use zgleda sam bo pa res bolš se boš počutu k boš sam zbrushu ;) drugače pa hudo bravo usm
8) :shock:

sm biu zravn in je sam zbrushu bodykit in sence poglej original avto pa ta k ga je on naredu in boš vidu da je razlika
Pa tut prag k je dau je biu čist druge barve(ni uporabu sm tist k barvo spreminaš je mogu ceuga brushat)tko da se je za ta čop res potrudu

potem pa brez besed...
štrubi bravo hudo 8)

Uporabniški avatar
jl-audio
Nov uporabnik

Napisal/-a jl-audio Sr maj 17, 2006 9:42 pm

Samo nekaj me moti, pa ne mi zamerit če se motim: Wheelijeva honda, ni ista kot original slika (predlave niso štete) samo se mi zdi da je on menjal celo sliko, nato pa na njej naredil odbijač in prag. Če pogledamo podrobneje slike, linijo haube probamo uskladiti, potem pa ni usklajena luč, zadek avta, blatnik, linije oken, a stebrički od avta so debelejši, ta avto ni 30 % original, če še velja to, streha ima malo čudno osvetlitev ...

Slika

Se opravičujem, če sem se zmotil, vendar mi deluje kot goljufija (pa ne zameri prosim)

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Če maj 18, 2006 7:01 am

jl-audio je napisal/-a:Samo nekaj me moti, pa ne mi zamerit če se motim: Wheelijeva honda, ni ista kot original slika (predlave niso štete) samo se mi zdi da je on menjal celo sliko, nato pa na njej naredil odbijač in prag. Če pogledamo podrobneje slike, linijo haube probamo uskladiti, potem pa ni usklajena luč, zadek avta, blatnik, linije oken, a stebrički od avta so debelejši, ta avto ni 30 % original, če še velja to, streha ima malo čudno osvetlitev ...

Slika

Se opravičujem, če sem se zmotil, vendar mi deluje kot goljufija (pa ne zameri prosim)

jl-audio, si kdaj daju avto na nov ozadje???
če si, si vrjetno samo c/p dau
wheelie je se je pa še mal s perspektivo igrau, da je auto sedu na ozadje kot ata na mamo. zarad tega pride tut do takih razlik! Streha čudno osvetlitev? očitno nisi na svojih chopiš nikol senc delu, si samo litice dau gor in si biu veseu :lol: zakaj je spredna luč dvignjena? očitno ne vidš da je spredn konc na "klocnlih" in je auto zarad tega dvignjen, poleg tega je zamenju še luč, haubo odpru in je tut to mal botroval temu! zadni bok ni isti kot pri originalu??? si že slišu za širjenje? očitno ne :P

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Če maj 18, 2006 8:04 am

Sory sam men je tud ta chop sumljiv....cim bl ga gledam bl sumljiv mi je...(armatura-tisti list mi niti mal jasn,pol vrata na drugi strani,sedezi-kako si sedeze tko naredu ni mi jasn(od sovoznika,ce primerjam z original),pol tisti odsev v zadnjem oknu..en mozakar se vid,pa stebricki od vrat niso niti podobni...ne vem!!! pa ce si tok dobr use naredu zakaj nisi mogu pol ene pofu**** barve ujet (odbijac)!!! to sm moru napisat k me je motl!!! zdej pa lahko tud to mojo objavo preskocte!! se opravicujem ce se motm!!!! ce si pa res tko naredu brez goljufije ti svaka cast!!!:oops:

Uporabniški avatar
Wheelie
Nov uporabnik

Napisal/-a Wheelie Če maj 18, 2006 8:16 am

pa p.... kva mate neki prot men a sm jst mogoče kdaj vm kj pisu za čope da so grdi al pa kj.Pa tist odsevi od šipe a še nisi slišu za c/p pa tut notranjost sm koperu.Ne vem kva tep ni jasn :roll: .Pe ne se kr neki za brezveze oglašat k še sami ne veste kva bi sploh rekl pol se pa na 1nga spraute.Če vam ni ušeč ga bom, pa odstranu iz contesta.

PS:Sory za off sam ne mi s takimi.Me prou zanima če bi vam dau dele iz kje sm to pobrau kako bi vi nrdil to :twisted:

Uporabniški avatar
Dauče
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dauče Če maj 18, 2006 8:18 am

lej če menaš ozadje, je tut logično da se sence zamenjajo ane? on je kukr vidm prekopiru notranjsot iz ene druge hondice (sej vidš da je čist drgačna kot pri originalu), prav tako sence na šipi (un stričk tm)...

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Če maj 18, 2006 8:24 am

Aha pa tko recte,k notranjost mi je bla najbol sumjiva!!!! pol se pa res opravicujem!

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Če maj 18, 2006 8:25 am

Upam da zmagas k si najbol naredu... 8)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če maj 18, 2006 9:49 am

hahah lol :lol: fak ej k tko berem mi vedno bolj smešno ratuje

sej kt da je važen kaj je delu.... kar se tiče glede barve na avtu.. dejte mal it vn zdej k je tko sonček pa opazujte odseve na avtih itd...

wheelie ne se sekerat ti si zakon naredu... ;)

LP

Uporabniški avatar
jl-audio
Nov uporabnik

Napisal/-a jl-audio Če maj 18, 2006 1:49 pm

No ne mi zamerit, ker se mi pač ni zdela ista slika, ne umikat iz contesta, je pa zelo dobro narejeno, kar preveč, zato se mi je tudi zdela slika zamenjana. Druač pa dauce, jaz ne menjam samo litk, ampak tut kej druzga nardim, tko da...

Wheelie, sorry šeenkrat.

CorrosioN
Nov uporabnik

Napisal/-a CorrosioN Če maj 18, 2006 4:16 pm

ja dej povej iz kje si dele dubu mene to zanima :P k ne najdem nobene taprave strani

lp :)

Uporabniški avatar
Wheelie
Nov uporabnik

Napisal/-a Wheelie Če maj 18, 2006 5:53 pm

CorrosioN
Nov uporabnik

Napisal/-a CorrosioN Če maj 18, 2006 7:32 pm

ej tnx! ma nevem nekak ni blo cajta, brezveze mi je pa neki na hitr narest k zakaj se tekmuje če ne za zmago hehe :) bom pa nasledn contest zravn to sigurn. Ajde tnx se enkrat! 8)

Uporabniški avatar
aniscar
Novinec

Napisal/-a aniscar Če maj 18, 2006 8:16 pm

No no ni treba zdej bit tok pamtn........pa mene delat budalo....mene je pac sam zanimal kako je lohk notranjost ubistvu zgornji del avta tok spemeniu......njemu sm se ze opravicu pa ce se da bom tud glasovou za njega..... 8)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Pe maj 19, 2006 3:36 pm

weh1, ti si pa kar drug avto chopal? edino sprednji del in vetrobran sta od te honde, zadnji del je čist pod drugim kotom (bi vsaj takšnega c/p ko je pod enakim). :?
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov