dejvi je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Saj nočem bit pameten, vendar sem mogel napisat...18 col na Cliota dat je čisto pretiravanje, ker vse ma svoje meje. Bi rekel, da so 17-ke skrajna meja okusa. Avto bo zgledal kot da se vozi na eni velikih pokrovih brez gum. Vsak ekstrem ni dober, ampak če je tebi kul, potem je meni tudi.
novi clio ma ful placa pr blatnikih,ne tko k stari...na tega grejo 19 brez usakih problemou.kolker velko feltno spravš na novga megana,tko velko tud na cliota...se prav tud 20 gre gorko vidš original 16ke na tem cliotu,zgledajo ko neke 14ke,kr je ful placa med blatnikom še,tko da 18ke bojo prfektne
![]()
Nočem se prepirati, vendar ne razumeš pointa. Ni problem v tem ali gre gor ali ne. Pomemben je izgled. Niso samo felne, ki delajo avto. Ne morejo biti felne nekaj, kar je nad avtom, potem pa dolgo nč. A štekaš? Ne more avto zgledat, kot da se kotali na enih bizarno velikih felnah. Vse ostalo pa se izniči...
Dost o tem, ker smetimo temo...
sej ni nobenga problema,se tud js ne mislm kregat glede tega,sam poglej si kakšnga tazga cliota k ma 17ke gor pa boš pol povedou če ti velike zgledajo...še 1x povem da novi clio,ni stari clio in kle gor grejo 20 colke lahko,17ke male zgledajo...poglej si kdaj u živo pa boš sam vidu d je tako...aia pa za moje pojme feltne dajo 70% izgleda na avtomobilu,ker to je glavno.pa seveda samo js tko mislm