Dauče je napisal/-a:...fabrizo, svetujem ti obisk pri okulistu, kajti iz tvojega ocenjevanja je razvidno, da imaš resne probleme z vidom...
Thor kva je stabo.Folk bo glasvou kukr jim sede.Ti pa kr neki govoriš da nj gre k okulistu pa kr neki.Da nouš mislu da si ne vem kva naredu da bi mogu tep dt 3 pike

[/quote]
...poslušaj dauče...kot prvo, tebe ni nobeden nič vprašal, kot drugo, ne vem kje si ti prebral, da omenjam kje glasovanje v smislu točkovanja...moj post leti pa na tole:
aniscar - le kam ženska taco moli? v blatnik? zraven pa še šraufa? tole si zafrknil, drugače pa kar dober izdelek
...očitno si lakira nohte...
Jackhammer - ne ravno dober izdelek, ampak za odtenek boljši od ostalih dveh, čeprav je potrebne še mnogo vaje
...to me je pa zbodlo, ker če je ta izdelek res boljši od tega, kar sem jaz naredil lahko danes odneham chopat avte...zato sem pa napisal tak sarkastičen post
tebi pa:
Da nouš mislu da si ne vem kva naredu da bi mogu tep dt 3 pike

...tokrat res nisem pokazal vsega kar znam, pač nimam vsakič 30 do 40 ur časa za posvetit contestu, kljub temu pa ocenjujem, da je moj izdelek primerljiv z izdelkom od wheelija in ja, v tej konkurenci si zasluži 3 točke...to je moje mnenje, nimam pa pretenzije, da mora zato kdo zame glasovat...