Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Sr sep 17, 2003 12:34 pm

na RTI ti avto obrnejo počez in počez.
ma saj ni panike samo blend mi niso hotli homologirat, pa sem reko da mam TUV ga ni zanimalo hoto je met certifikat od proizvajalca luči da mi te blende ne vplivajo na svetilnost, pol sem pa reko da mi te naj sprobajo svetilnost da bomo vidli če kaj spremenijo ker če so v Avstriji in Nemčiji dovoljene,...

so trmasti ko hrast!! majko jim.....
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Sr sep 17, 2003 12:35 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:je še v delavnici, se barva...
ti bom pa z veseljem predstavu svoj projekt...

sej drugač vas občudujem... samo fantje... dejte mal okusa pokazat...

HUGO_BOSS zakaj pa si ga dal delat, a ne znas sam nic naredit?
Zlata vreden je vsak dodatek ki ga sam naredis doma.Za nas je pac to veselje in uspeh ce ti nekaj rata naredit.

Aja pa se to:povej mi kje bos porabill tvojih 300HP+NOS?

Mislim da vsi kle na forumu tezko pricakujemo tvojo umetnino,ups njihovo umetnino.

PS:upam da se bos kdaj sam lotil izdelave spojlerja in nam potem izdelek tud predstavil!

lp alesi :) :) :)

Uporabniški avatar
spoilers
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a spoilers Sr sep 17, 2003 11:06 pm

ampak sem samo design skritizeru, kar spoilers točno ve...

Kaj Spoilers točno ve :?: :?:

Nima smisla, kot si sam povedal. Saj si prebral...vsake oči imajo svoje malarja...
Mi smo si zamislili design po svoje oz. bo vsak nov design oblikovan po svoje (naše).
Mislim, da če imaš malce zamisli in dovolj ideje, te slika našega vsadka nebi spominjala
na tuš kabino :!: Ampak ti najprej pogledaš lesk od svtlobe in to je to... kako pa zgleda montirano na avto, po tvoji izjavi močno dvomim, da si znaš predstavljat.. :?:

Če smo na Alesiovi strani zato da se kurcamo ni dobro, ker je on samo lepo postavu željo kaj bi rad dosegel.... :wink:

Najbolje da odpreš temo "kurcanje vseh izdelkov" in tam si dejva duška...to stran pa pustimo za pametne predloge v korist Alesia..O.K.

Lp

p.s
Če poznaš Rally-sta Andreja Jereba ima on 300HP na Ibizi Kit Car, brutalne zavore in profesionalno ekipo, ki stoji za vsemi okvarami.
Ne vidim ure, kdaj boš pokazal in predstavil tvojega designerja in mehanika... :D
Don`t be afraid to be tuning freak!

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če sep 18, 2003 11:33 am

Alesi, dobra www stran za cliote na je: www.cliowelt.de Tam si poglej predelave (pod galerijo).

Drugače pa:

Slika[/url]

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če sep 18, 2003 11:37 am

2. (obvezno ga spusti, ker neprimerno bolje izgleda, če je spuščen)

Slika

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če sep 18, 2003 11:44 am

3. (vse črne letvice + špegle obvezno v barvo avta)

Slika
Zadnjič spremenil afro_, dne Če sep 18, 2003 11:50 am, skupaj popravljeno 2 krat.

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če sep 18, 2003 11:48 am

ekstrem

Slika

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Če sep 18, 2003 11:50 am

zadnja slika

Slika

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po sep 22, 2003 8:08 am

Afro ce naredim enega od teh to pomen da bo aerodinamika100x boljsa in to pomeni da ne bos za mano zaostajal samo za dolzina avtomobila amapak za 100m. :) :) :) :)

lp alesi

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Po sep 22, 2003 10:33 am

LOL :lol:

Morva in zdej kmau se enkrat probat. Ampak tokrat tako, da bodo pogoji za oba enaki! :x (beri: jaz BREZ sopotnika in Z zračnim filtrom...brez filtra(airboxa) se namreč opazno poslabšajo zmogljivosti, ker v mašino vleče vroč zrak :P ). Pol bomo pa vidl, kdo bo 100m zadej! :twisted:

LP :D

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Po sep 22, 2003 3:08 pm

Ej ne bod prov pameten, jaz mam 75km ti pa 100km pa se si zadi.Pol pa kle isces neke izgovore, dej nehi raj zarad mene lohka gor fliknes se boga pa ti ne pomaga ,ker pac ne znas.
Aja pa kr sem te naucil sem te naucil ostalo se bos moral pac sam.

lp alesi

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ To sep 23, 2003 11:48 am

Brez skrbi da zdej že dost bolš znam speljat, kot pa pred enim letom. Sej takrt sm meu šele pol leta izpit. Vmes je preteklo veliko časa in tudi izkušnje so se kar nabrale :-P (speljevanje na polno itd.).

Sej pravm, bova šla še kdaj probat, pa oba z enakimi pogoji. Če bi biu js takrt sam v avtu, bi bil pred tabo. Da o filtru in slabih gumah pri meni sploh ne govorim.

Btw. Tvojih 75KM je sigurno bilo (vsaj takrat) vsaj še 10 ali 15KM več, zaradi predelav (izpuh v celoti zamenjan, filter itd.) Zdej maš baje samo še zadnji lonec športn, ostalo pa original, right? Kadarkoli greva lahko spet probat, pa bova vidla, kako bo. :twisted:

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ To sep 23, 2003 11:50 am

Aha, naucu si me? Ja, nekej sekund predn sva dragala, si mi reku sam to, naj speljem s ~3300obr/min. To pa je bilo tudi vse. Ne hvali se preveč. :? Zato, ker sem izgubil za pol dolžine avta, se pa res ne bom sekiral. Pa najbrž ne moreš vedt če znam al ne dokler tega ne vidš. Samo da pol ti ne boš iskal kakšnih izgovorov, če boš poražen. Moji razlogi za poraz so čisto utemeljeni, ne iščem bednih izgovorov.

Me prou zanima, če upaš še enkrat it dragat.

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi To sep 23, 2003 9:49 pm

Povej mi kraj in cas!!!!!!

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Sr sep 24, 2003 8:27 am

Sobota ali nedelja zvečer; okrog 6h. Kraj: enako kot takrat, razen če ti veš za kakšno boljšo varianto!?

:vrum

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Če sep 25, 2003 8:44 am

OK

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Če sep 25, 2003 2:56 pm

AJA PA GLEJ DA BOS MAMICO PROSU ZA AVTO, KAJ PA CE TI GA NE BO DALA?

A bos sel potem s rolerji,kajti to je edino kar je tvoje:))))))

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ Pe sep 26, 2003 9:47 am

LOL

Ni ti treba skrbet zame.

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Napisal/-a alesi Pe sep 26, 2003 11:47 pm

Pa je treba da ne bo pol spet tvoja mama brez avta.
Razmisljam da bi tudi jaz vzel fotru en avto :))))) bohved kaksna razlika bi bila........
hmmmmmmm mislim da gramozanska..
Kaj mislis(pametnjakovič)?

afro_
Nov uporabnik

Napisal/-a afro_ So sep 27, 2003 9:39 am

Ti pa res ne znaš druzga kot pa podjebavat. Žalostno...

Sploh ne vem, zakaj ti gre tako v nos tale naš clio. Sem mogoče kdaj trdil, da je to MOJ avto? Tvoj fotr ima pa V LASTI cliota, če jaz kaj vem. Če ti lahko dobiš za en dan laguno turbo s 165PS in me prehitiš v pospeških...se boš potem kaj bolje počutil? Jaz se ne bi nič slabše, saj bi bil rezultat že vnaprej znan. Tvoj fotr lahko dobi marsikater avto (renoja), tudi takega z 200PS. So what!

Drag raci imajo svoj čar ravno v tem, da se med seboj pomerita dva (po konjih)PRIBLIŽNO ENAKOVREDNA avtomobila in se potem vidi, kakšen je rezultat. Veliko je seveda odvisno tudi od voznika.

Če že sedaj kompliciraš, se izmikaš itd., me zanima, kaj bo šele drugo leto, ko bom (če bo vse po sreči) prišel do svojega avtomobila. Takrat bo šele veliko govorjenja! Do takrat pa se boš za drag moral zadovoljiti z avtom od moje MAMICE. Če pa nočeš, pa nič.

Smiliš se mi.

Zadnjič spremenil afro_, dne So sep 27, 2003 10:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost