Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 So nov 01, 2003 4:44 pm

Hehe tale kit od Carzona mi je vedno bolj všeč :oops: :D Ampak MS Design rula :P :D

OZ Racing Superleggera da best feltne!! 17" so težke samo 6.9 kg!!

Seat: če hočeš, da ne boš zgubu na pospeških ko boš menjal feltne vzem superleggera!! 15" so težke 4.9 Kg!! Pomoje boš še mal prdobu na pospeških s tole feltno! :D 8)

Original feltna (14") od Ibize z gumo je težka 15kg!! Sem jih zvagal!!! :twisted: :twisted: :D

LP
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So nov 01, 2003 4:50 pm

Viper123, mogoče kej veš kok je težga seat feltna 15" od ibize z gumo (195/55 R15)

:lol: :lol:

Slika --> take feltne mislim :wink:

drugače pa ko naredim izpit si z bratom delim to ibizo :-P

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 So nov 01, 2003 5:28 pm

Ne bi vedu :roll:

Mene je zanimal kolk so težke jeklene 14" z gumam 185/60 pa sem vzel rezervno vn pa jo stehtal :D :D .
Če mate tud rezervno 15" alu jo vzem vn pa na tehtnco z njo :har :wink:

Pomoje more bit teža med 13-16 Kg.

P.S.: Nice ride 8)

LP
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious So nov 01, 2003 5:51 pm

ammm....takoj jutr pogledam, sej če pa ni 15" rezervna jo stehtam pa nasledn tedn k pridejo gor 14" zimske (jeklene)

Lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 7:25 pm

Viper123 je napisal/-a:Hehe tale kit od Carzona mi je vedno bolj všeč :oops: :D Ampak MS Design rula :P :D

OZ Racing Superleggera da best feltne!! 17" so težke samo 6.9 kg!!

Seat: če hočeš, da ne boš zgubu na pospeških ko boš menjal feltne vzem superleggera!! 15" so težke 4.9 Kg!! Pomoje boš še mal prdobu na pospeških s tole feltno! :D 8)

Original feltna (14") od Ibize z gumo je težka 15kg!! Sem jih zvagal!!! :twisted: :twisted: :D

LP

_Spirit TNX za tvoje matranje res zdej pa res ne bom mogu spat sam tele Superleggere felge ravno niso poceni sam pa sekajo kaj ne da _spirit in viper 123 tele felge hudo dobro spadejo na ibizi ane.Ej fak ko bi mel jst 500k sit place mesecno :shock: ka bi delu s tolemojo ibizo.Aja pa se nekaj a je res da ce das recimo 15" felge avto pride trsi za vozit.To me zanima Pa bi res dobu mal na pospeskih s tole felgo sicer jih moja ibiza 1.2 :oops: nima kaksnih sape jemajocih (pospeskov mislim :D :D)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 7:41 pm

Seat: Jp, te felgne ji res zelo pašejo... drugače seat, niso niti ene izmed najdražjih... še dražje se najdejo... po pravici povedano sem mislu da so dražje kot sem kasneje ugotovil. CARZONE pa mi zakon!

p.s. Če imaš še kakšno željo za fotoshop, ti samo reči ;)

Viper123: kakšno ibizo pa imaš ti? motorček pa te stvar...? :wink: Glede felgn pa se s superleggero verjetno skoraj sigurno dobi nekaj na pospeških. Skoraj za polovico lažje so.

2Fast&2Furious: Tisto je tvoja ibiza?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 7:53 pm

No lej tisto ibizo ki si mi jo naredil z Carzone kitom dej gor se temna stekla ker sem malo pred tem da jih bom dal zatemnit pac ko bo $$$$.Viper 123 a ti ze mas kej spedenano ibizo :?: LP
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 So nov 01, 2003 8:10 pm

seat je napisal/-a:Ej fak ko bi mel jst 500k sit place mesecno :shock: ka bi delu s tolemojo ibizo.

Haha :vc To sem tud že jest razmišlov hehe! Seveda bi takoj padle OZ Superleggera 17" + 205/40 R17 GY Eagle F1 GDS3. Pa KW varianta 2 vzmetenje, pa ... U matr sem že not padu :oops: :oops: :vc

seat je napisal/-a:Aja pa se nekaj a je res da ce das recimo 15" felge avto pride trsi za vozit.

Ja mal trše je, zaradi nižjega preseka gume - 50 prej 60. Mal se bo poznal, ampak ne preveč.

Vozim pa 1.4 16V samo ne 100KM ampak 75KM :cry: :cry: . Senčno sive barve.

LP
Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 8:14 pm

seat: Takoj zdaj se spravim tisto delat :wink:

Viper123: Veš slučajno kakšna je razlika med 75km pa 100km. Kje se skriva teh 25km?

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 So nov 01, 2003 8:34 pm

Na sumu mam throttle body (loputa za zrak), pa najverjetneje tudi odmične gredi, pa potem najbrš tudi računalnik :? .

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 10:40 pm

_spirit_ je napisal/-a:seat:

Viper123: Veš slučajno kakšna je razlika med 75km pa 100km. Kje se skriva teh 25km?

Fanta ne obremenjujta se jst mam masino 1.2 :oops: pa samo 64 KM :cry: :cry:
Kar pa je za tak avtoskoraj malce premalo samo zdej je kar je avto mam doma in pika no pa sej med vozno se tolk ne pozna najbolj se pozna ko vklopis klimo pol pa masina zajamra ja.Sam to je pac davek ki ga bom mogu placat :D :P LP

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne nov 02, 2003 2:43 am

DON`T WORRY tut v naši se skriva 75KM

PS: a kdo mogoče ve kolk bi pršlo če bi dal ogledala prefarbat v barvo vozila (da tega ne bi sam počel) :wink:

lp Andrej

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 02, 2003 10:34 am

Aja a mogoce se kdo ve a se ze da dobit nalepka za pokrov rezervoarja za gorivo.Da se dobit namrec original pokrov cel je aluminjast (sm ga ze vidu) tega se vzame dol pa potem drugega gor pritrdis sam je pa 9k sit morm pa rect da fejst zgleda nima namrec tiste izbokline za prst ampak ima skor tak nacin kot P206.Morm rect da hudo zgleda a mogoce kdo ve kje bi se dalo to cenej dobit 9k sit je odlocno prevec.LP SEAT
Aja tut tiste prezracevalne sobe v barvi avtomobila,ki jih mam jst gor sm kupu na uradnem servisu.

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne nov 02, 2003 12:41 pm

Prezračevalne šobe...izgledati mora zanimivo ... maš mogoče kako slikco kako zgleda ? :wink:

Obstajajo pa tudi obrobe števcev rumeni barvi (no sej ste verjetno že slišali), samo cene pa newem :evil:

Da bi v intersparu kupil uno alu videz okroglo nalepko za pokrov rezervarja in jo potem lepo obrezal bi bilo verjetno najceneje, :)

Lep pozdrav
Andrej Habjan

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 02, 2003 1:02 pm

Lej slike od tistih obrob nimam (sob) Rumena pride samo tista obroba sobe ja pa kr fajn zgleda sam za stevce se pa nism slisu a ves kje se dajo dobit???

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne nov 02, 2003 1:55 pm

Pomoje se jih da dobit na uradnem servisu! O teh obrobah števcev mi je enkrat govoril sin Cerar-ja (avto cerar kamnik-seat) , je bla u eni reviji ibiza s temi obrobami, za ceno pa žal newem!

Lahko pa ga vprašam ko bomo ta teden šli tja gume menati če lahko pogleda za ceno :wink:

PS: a ti maš to k je na sliki rdeče rumeno (brez volana) :wink:

Slika

Lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 02, 2003 2:09 pm

Ja just like this sam brez volana pa rumene barve morm rect da kr malce pozivi armaturko Btw kje pa si dobu to sliko jst namrec ze kr en cajt isem internetni katalog originalnih dodatkov za Ibizo a mogoce ves naslov.TNX

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Napisal/-a 2Fast&2Furious Ne nov 02, 2003 3:44 pm

žal tudi jaz še nisem našel internetne strani oz kataloga delov za ibizo, to sem zasledil na vloji http://foto.volja.net/vajpr/seat_ibiza_6l?page=3

če pa najdem kak katalog ti sporočim

lp :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 02, 2003 4:34 pm

No lej dej sporoc mi ce bos kej zasledil na netu ce bom pa jst ti pa tut sporocim.OK
A si vidu v albumu tist pokrov za bencin kestl

Slika Sam to ni nalepka to je cel pokrov kot vidis ni izbokline.LP SEAT

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Ne nov 02, 2003 5:22 pm

Slika
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost