stvar okusa, moja zamisel je bilada avto ki je že tako hud (mercedeza itak noben ne rihta), ne potrebuje večjih sprememb. Zato sem naredil približek clk dtm verzije, ker kj druzga iz take ladje itak ne moreš delat ker bi blo že kičast
perko84 je napisal/-a:stvar okusa, moja zamisel je bilada avto ki je že tako hud (mercedeza itak noben ne rihta), ne potrebuje večjih sprememb. Zato sem naredil približek clk dtm verzije, ker kj druzga iz take ladje itak ne moreš delat ker bi blo že kičast
ma itak da lohk nadaljuješ...
nism jest hepy al pa justin k se bunijo... kt da si jim celo familijo pobil...
hehehhe ti maš zeleno luč pr men... če pa hočš nadaljevat pa dej .... bota pa pač 2 huda avta :P
hehe ok tnx spojler bom mogoče menu sm litke so mi pa dost hude sj bom še vidu če bo pa kšno novo idejo dubu se bom pa raj nove ideje lotu, da ne bosta pol na konc dva ista avta
dost domišljije morš met, da greš na netu poiskat avto iste znamke v isti poziciji in greš z njega copy pastat vse kar je obešen nanj...
...sj ni čudn da je 2 tedna ful preveč za predelavo avta :P
bi blo dobr da začnemo za conteste jemat take avte k so bli že ful čopani, da bomo lahko kr copy paste brez free transforma uporablal... pa mamo lohk kr vsak dan en contest
edin mal nerealno zgleda. če tko nahitr pogledaš je kt en cartoon. pa zadna guma mal postran stoji. zgornji kraki zgledajo daljši kot spodnji, glede na središče. pa pr prvi gumi si pr spoju med podaljškom pa blatnikom zajebou. pa a nebi naredu evropske različice pa dal volan na desno? k ta ozadje mi deluje kot nekje v skandinaviji. zdj ne vem kako majo tm volane postavlene... razsvetlite me! drgač pa zelo všečno.keep on good work. par popravkov pa dobiš od mene 3 pike skor ziher!
Zadnjič spremenil Slicker, dne Če jul 21, 2005 5:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.