S|icKeR je napisal/-a:like it. very much!!![]()
edin mal nerealno zgleda. če tko nahitr pogledaš je kt en cartoon.
zarad barve. Sm že ugotovu pa glih gruntam kaj nardit
just_in je napisal/-a:zadnjo feltno poštimej...vrata nared daljša (3vratni model)... nujno šipe vse zatemni enako (btk za homologacijo :P ) nared še ostali 2/3 spojlerja...
badlook men nekak zaoblen ne sede... glede na sprednji spojler... probi dat ravnga postran pod kotom ene 17°... :P
sence pod avtom so enmal za popravt... :P
drugače mi ja p všeč... in se vidi da napreduješ... sam še z malenkostmi se morš začet ukvarjat (like spojler v celoti, ne sam tretjina) :P
da zgleda enmal kot cartoon je pa pomoje zarad barve... ker je čist drgačna kot ozadje... :P mogoč probi mal z drsnikom use barve, pa boš vidu kera sede... drugač mi je pa ta čist huda
LP
perko84 je napisal/-a:just_in je napisal/-a:zadnjo feltno poštimej...vrata nared daljša (3vratni model)... nujno šipe vse zatemni enako (btk za homologacijo :P ) nared še ostali 2/3 spojlerja...
badlook men nekak zaoblen ne sede... glede na sprednji spojler... probi dat ravnga postran pod kotom ene 17°... :P
sence pod avtom so enmal za popravt... :P
drugače mi ja p všeč... in se vidi da napreduješ... sam še z malenkostmi se morš začet ukvarjat (like spojler v celoti, ne sam tretjina) :P
da zgleda enmal kot cartoon je pa pomoje zarad barve... ker je čist drgačna kot ozadje... :P mogoč probi mal z drsnikom use barve, pa boš vidu kera sede... drugač mi je pa ta čist huda
LP
je že vse popravljeno, in ga bom kmalu gor prlimal, glede barve se ne sekiram ker je kr dobra in mu paše sj je vsen če mal cartoon zgleda, po eni stran še lepši
perko84 je napisal/-a:pa sj tatu ma senco že v origoinalu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov